You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πάολα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 168K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Να αφησω ενα κουφαρι που μου ξεμεινε και δεν εχω τι να το κανω αγαπη μου
Νατα μας .
Καθαρισες τον αντωνακη βρε;
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Αυτο το εχω δει οπως ξερεις και το εχω σχολιασει ηδη αδερφακι. Λες να το αφηνα να πεσει κατω? Ετσι δεν ειναι? ;) ;) ;)αφου θελεις κατι περισσοτερο,παρτο
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
καλησπέρα άγγελε..απλά γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες γιατί σβήνονται τα μηνύματα...kalispera ki apo mena paidia....leo na kano mia episkepsi se ena studio tora..alla afou den exei Paola pouthena....pou na pao??meta apo sena to xaos Paola mou.....
kalispera ki apo mena paidia....leo na kano mia episkepsi se ena studio tora..alla afou den exei Paola pouthena....pou na pao??meta apo sena to xaos Paola mou.....
αχ βρε παλιο- μισοφορια,
τι τραβαν για σας τα αγορια (δις)..
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Το κοριτσι μου αδερφε εχει ραντεβου. Μην αναβεις φωτιες σε παρακαλω. ;) ;) ;)ρε κομμαντο γιατι δεν περνας να παρεις τη κοπελα να πιειτε κανα ποτακι
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
είμαι μια χαρά ευχαριστώ....μάκια μούκιαΟυπς....συγνώμη......πρώτο ποστ βλέπεις...καλή κι ευγενική όπως πάντα....είσαι καλά?????
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Οχι και τον Αντωνακι τον φιλο μου ρε συ. Εναν αλλον μαλακα καθαρισα που τα ηθελε ο κωλος του κι αυτουνου. Πηγαινε γυρευοντας να το φαει το κεφαλι του και καλα να παθει. ;) ;) ;)Νατα μας .
Καθαρισες τον αντωνακη βρε;
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Καληνυχτα αγαπη μου και καλη διασκεδαση.λοιπόν παιδιά..εγώ λέω να πω μια καληνύχτα...θα τα πούμε πάλι αύριο με το καλό.
Τα λεμε αυριο μετα την εκλησια.
Στο γνωστο μερος.
λές φίλε πιάτσα???αξίζει????Ντοριν Τριγγετα3 καπακια
οκ...θενκσ....νεος βλεπεις.......Μπες στο θρεντ ημερησια ενημερωση για στουντιο αν δεν σου κανει κοπο δεν ειναι το καταλληλο θρεντ αυτο
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Ρε μαλακισμένα όποιος ξαναπειράξει και ξαναπεί μαλακίες και στεναχωρίσει έμεσα τον ΚΟΜΑΝΤΟ με μαλακίες του κεφαλιού του θα γίνουμε μπίλιες . Αυτός ξέρει ποιος είναι και τον στεναχωρεί επίτυδες εγω όμως δεν τα επιτρέπω αυτά . Για σου ρε ΚΟΜΑΝΤΟ μην μασάς . Σε πάω με χίλια φιλαράκο μου . Και δεν είμουνα στην Μαντόνα . Όπως είπα έχω έρθει μετά απο έξοδο με τον samy και τον ΚΟΜΑΝΤΟ και περάσαμε πολύ καλά, καλύτερα απο κάποιους άλλους . Θα σας πει καλύτερα ο ΚΟΜΑΝΤΟ αύριο και ο samy γιατί είμαι πτώμα τώρα .
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Και κάτι άλλο ΚΟΜΑΝΤΟ ποτέ μην το βάζεις κάτω στο είπα και στην συναντησή μας . Ότι θέλεις να το διεκδικής φίλε μου . Βουρ στον πατσά . ;) Καληνύχτα σε όλους σας .