Νέα

Πάολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 168K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aggelos80

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
kalispera ki apo mena paidia....leo na kano mia episkepsi se ena studio tora..alla afou den exei Paola pouthena....pou na pao??meta apo sena to xaos Paola mou.....

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
kalispera ki apo mena paidia....leo na kano mia episkepsi se ena studio tora..alla afou den exei Paola pouthena....pou na pao??meta apo sena to xaos Paola mou.....
καλησπέρα άγγελε..απλά γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες γιατί σβήνονται τα μηνύματα...

aggelos80

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Ουπς....συγνώμη......πρώτο ποστ βλέπεις...καλή κι ευγενική όπως πάντα....είσαι καλά?????

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
λοιπόν παιδιά..εγώ λέω να πω μια καληνύχτα...θα τα πούμε πάλι αύριο με το καλό.

aggelos80

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
:(   καληνύχτα Παολα.....φιλάκια........ελπίζω να τα πούμε κάποια άλλη φορά......

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Καληνύχτα και καλή διασκέδαση...

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Νατα μας .
Καθαρισες τον αντωνακη βρε;
Οχι και τον Αντωνακι τον φιλο μου ρε συ. Εναν αλλον μαλακα καθαρισα που τα ηθελε ο κωλος του κι αυτουνου. Πηγαινε γυρευοντας να το φαει το κεφαλι του και καλα να παθει.  ;) ;) ;)

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Τα λεμε αυριο μετα  την εκλησια.

aggelos80

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
παίδες...για την Αλεξία που θα είναι σε λίγο στη Φρατζη...ξέρει κανείς τίποτα????να καταθέσω η να περιμένω να πάω το πρωί στην Ντάρια????

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Ρε μαλακισμένα όποιος ξαναπειράξει και ξαναπεί μαλακίες και στεναχωρίσει έμεσα τον ΚΟΜΑΝΤΟ με μαλακίες του κεφαλιού του θα γίνουμε μπίλιες . Αυτός ξέρει ποιος είναι και τον στεναχωρεί επίτυδες εγω όμως δεν τα επιτρέπω αυτά . Για σου ρε ΚΟΜΑΝΤΟ μην μασάς . Σε πάω με χίλια φιλαράκο μου . Και δεν είμουνα στην Μαντόνα . Όπως είπα έχω έρθει μετά απο έξοδο με τον samy και τον ΚΟΜΑΝΤΟ και περάσαμε πολύ καλά, καλύτερα απο κάποιους άλλους . Θα σας πει καλύτερα ο ΚΟΜΑΝΤΟ αύριο και ο samy γιατί είμαι πτώμα τώρα .  :rockon: :rockon: :rockon:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Και κάτι άλλο ΚΟΜΑΝΤΟ ποτέ μην το βάζεις κάτω στο είπα και στην συναντησή μας . Ότι θέλεις να το διεκδικής φίλε μου  :rockon: :rockon: :rockon: . Βουρ στον πατσά . ;) Καληνύχτα σε όλους σας .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom