Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
βρε πιο μετά θα βγώ. κάτσε να τα πούμε... ο amc που βρίσκετε?Εγω τα ξερω ηδη. Να στα πει και σενα τωρα λατρεια μου. Αλλα μην αργησεις να ετοιμαστεις. Θα περιμενει το παληκαρι. Δεν κανει.
βρε πιο μετά θα βγώ. κάτσε να τα πούμε... ο amc που βρίσκετε?Εγω τα ξερω ηδη. Να στα πει και σενα τωρα λατρεια μου. Αλλα μην αργησεις να ετοιμαστεις. Θα περιμενει το παληκαρι. Δεν κανει.
ευχαριστώ πολύ xilnikδηλ εισαι πολυ ωραιο μωρο
που θα πάτε αν δεν γίνομαι αδιάκριτη?ΚΟΜΑΝΤΟ οπως ειπαμε.
Θα περασω με τα κοριτσια στις 12:30.
βρε πιο μετά θα βγώ. κάτσε να τα πούμε... ο amc που βρίσκετε?
δεν πιστεύω όντως να πήγε να την δει...Στη Μαντονα
που θα πάτε αν δεν γίνομαι αδιάκριτη?
Βλέπω πάντως...στη δική σου τη ποδιά,σφάζονται παλικάρια!!!
Εγω προσωπικα σε μια καλη γωνια...που θα πάτε αν δεν γίνομαι αδιάκριτη?
Πλάκα κάνουν τα παιδιά...εσύ όποτε θες έλα να τα πούμε...Καλησπέρα και από μένα Πάολα.
Έχω διαβάσει τα απίστευτα για σένα και,όταν μου δωθεί η ευκαιρία,I'll pay you a visit.
Βλέπω πάντως...στη δική σου τη ποδιά,σφάζονται παλικάρια!!!
γιατί σε γωνιά βρε ΚΟΜΑΝΤΟ μου?Εγω προσωπικα σε μια καλη γωνια...
Αυτο το ξερουμε αδερφε μου. Κατι καινουργιο ειδες να μας πεις σαν ουδετερος?δηλ εισαι πολυ ωραιο μωρο
Όλα από μια πλάκα ξεκινούν γλυκιά μου!Πλάκα κάνουν τα παιδιά...εσύ όποτε θες έλα να τα πούμε...
είμαστε large τύποι εδώ απ'ότι έχεις καταλάβει.οπότε να λες ότι θες....Όλα από μια πλάκα ξεκινούν γλυκιά μου!
Αστειεύομαι βέβαια,είναι καλό να έχει κάποιος humor.
Ελπίζω να μην παρεξηγήσουν τα παιδιά το "πνεύμα" μου.
αφου θελεις κατι περισσοτερο,παρτοεχοντας ΔΕΙ την παολα,θα πω οτι προκειται για μια χυμωδης γυναικα,σαφως μικροτερη και πιο ομορφη απο αυτο που υποψιαζεσαι στις φωτογραφιες,νομιζω οτι ο κομμαντο δεν εχει αδικο,ευκολα μπορεις να την ερωτευτεις
Να αφησω ενα κουφαρι που μου ξεμεινε και δεν εχω τι να το κανω αγαπη μου. ;) ;) ;)γιατί σε γωνιά βρε ΚΟΜΑΝΤΟ μου?
ασε βρε τα μακάβρια.Να αφησω ενα κουφαρι που μου ξεμεινε και δεν εχω τι να το κανω αγαπη μου. ;) ;) ;)
είμαστε large τύποι εδώ απ'ότι έχεις καταλάβει.οπότε να λες ότι θες....