ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Ανεβηκε αλλος για "ΓΕΙΑ" (και οχι μονο???) σημερα απ' οτι ηδη εμαθα αγαπη μου. ;) ;) ;)δεν ανέβηκες ούτε για ένα γεια?
Ανεβηκε αλλος για "ΓΕΙΑ" (και οχι μονο???) σημερα απ' οτι ηδη εμαθα αγαπη μου. ;) ;) ;)δεν ανέβηκες ούτε για ένα γεια?
Ποσο "βαθια" ηταν τα αδυτα ειναι το προβλημα αδερφε και ποσο κρατησες τον λογο σου η οχι??? ;) ;) ;)ετσι σημερα το πρωι και ενω ο κομμαντο κοιμοτανε ο casanova εισεβαλε στ αδυτα χωρις κανεις να τον ανακαλυψει...
η απαντηση το βραδι που θα ειναι και η παολα...Ποσο "βαθια" ηταν τα αδυτα ειναι το προβλημα αδερφε και ποσο κρατησες τον λογο σου η οχι??? ;) ;) ;)
Με σενα δασκαλε απεναντι δεν φτανει. Μονο ο ανταρτοπολεμος ισως με βοηθησει λιγο μια που τον ξερω καλα.Ας ειναι καλα η ΖΕΥΣ Κ82 ;) ;) ;)Το νου σας να χετε....
Και εσυ αδερφουλι που το ξερεις οτι θα μπει το βραδυ και οχι τωρα? Τοσο καλα τα ειπατε τα δυο σας? Στο σαλονι η στο δωματειο?η απαντηση το βραδι που θα ειναι και η παολα...
τι κάνεις?καλώς την!
Γεια σου κουκλαρα.Πως πηγε ημερα σου σημερα;Καλησπέρα στο forum....
όχι γλυκέ μου...Γεια σου Παολα!! Να σε ρωτησω ακαποτο κανεις??
Μια χαρά ευτυχώς.. καλησπέραΓεια σου κουκλαρα.Πως πηγε ημερα σου σημερα;
Γεια σου Παολα!! Να σε ρωτησω ακαποτο κανεις??
τι να σου πω? ίσως... εγώ προσωπικά φοβάμαι και γι' αυτό δεν το κάνω. μάλλον μερικές δεν φοβούνται, άλλες το κάνουν για μερικά χρήματα παραπάνω...περί ορέξεως όπως λέει και ένας φίλος μου....να σε ρωτησω κατι ρε παολα?αλλες που κανουν ακαποτο δε φοβουνται?
καλησπέρα samy.Τι ειναι αυτο το ακά - ποτό ρε παιδια;
Οινοπνευματώδες;
καλως τον...ένα φιλάκι από την πάολα στο μαγουλάκι το δροσερό
και είστε εντάξει.. άντε..μου θέλετε και ακαποτα....