ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Ναι ρε συ. Και δεν καιει και βενζινη. Οικονομικοτατη.Τι μηχανη;
Φωτογραφικη;
Ναι ρε συ. Και δεν καιει και βενζινη. Οικονομικοτατη.Τι μηχανη;
Φωτογραφικη;
Που ησουνα ρε φιλαρακι οταν πεσανε ολοι να με φανε και ηθελα βοηθεια?Καλησπέρα στην Πάολα και στα κωλόπαιδα . Τι κάνετε γαμήκουλες ?
δουλείτσα είμουν ρε φιλαράκο .Που ησουνα ρε φιλαρακι οταν πεσανε ολοι να με φανε και ηθελα βοηθεια?
Οχι ρε συ φιλαρακι. Αλλο συμβαινει στο κοριτσι. Ξερω εγω. Θα σου στειλω πμ. ;) ;) ;)Από ότι βλέπω όπως είπε και φίλος μου ο ΚΟΜΑΝΤΟ δεν θα μπεις . Έτσι ? Σέβομαι ότι είσαι κουρασμένη από την δουλειά και δεν ξέρω εγώ τι άλλο . Οκ μίλα με τους άλλους και όχι με εμάς .
Καλά ρε συ. Τι ωρα σχολας?δουλείτσα είμουν ρε φιλαράκο .
δεν υπάρχει ώρα standart που σχολάω έχω κάτσει μέχρι και 12 το βράδυ .Καλά ρε συ. Τι ωρα σχολας?
ναι ρε φίλε Οκ αλλά εκείνη την ώρα δεν μπορούσα να μπω και μετα έφυγε τη να κάνω να στείνω καρτέρη να βλέπω πότε θα μπαίνει η Πάολα ? Αυτό γίνετε τυχαία και μπαίνω .Οχι ρε συ φιλαρακι. Αλλο συμβαινει στο κοριτσι. Ξερω εγω. Θα σου στειλω πμ. ;) ;) ;)
Οχι ρε συ αλλα λογω καταστασεων οποτε μπορει μπαινει το κοριτσι. Καταλαβαινεις νομιζω? ;) ;) ;)δεν υπάρχει ώρα standart που σχολάω έχω κάτσει μέχρι και 12 το βράδυ .ναι ρε φίλε Οκ αλλά εκείνη την ώρα δεν μπορούσα να μπω και μετα έφυγε τη να κάνω να στείνω καρτέρη να βλέπω πότε θα μπαίνει η Πάολα ? Αυτό δεν γίνετε τυχαία μπαίνω .
1000 συγνώμη στην Πάολα δημοσίως γιατί είμαι ένας μαλάκας και μισώς .Οχι ρε συ αλλα λογω καταστασεων οποτε μπορει μπαινει το κοριτσι. Καταλαβαινεις νομιζω? ;) ;) ;)
Τι εγινε τωρα? Εσυ μυρησες ψητο και μπηκες? Δεν ειναι εδω το κοριτσι. Μαλλον νανι κανει τετοια ωρα.Που ειναι το μωρο να μας κανει λιγο παρεα???
Τι εγινε τωρα? Εσυ μυρησες ψητο και μπηκες? Δεν ειναι εδω το κοριτσι. Μαλλον νανι κανει τετοια ωρα.
Προσεξε μην παρεις λαθος αριθμο και ξυπνησεις την γιαγια μου.Κατσε να την παρω τηλ να δω που ειναι....
. Ζει ακόμα ρε αδελφέ η γιαγιά σου ?Προσεξε μην παρεις λαθος αριθμο και ξυπνησεις την γιαγια μου.
Οπως βλεπεις αδερφε σε ανιποπτο χρονο σου λεω οτι σε εχω καταλαβει πιο καλα απ' οτι νομιζεις. Και ημουν συγουρος οτι θα πας σημερα. Ερωτευμενος ναι, χαζος ομως οχι. Σου εχω πει οτι ξερω να σε διαβαζω πολυ καλα πια και ξερω τι θες να πεις καθε στιγμη. Και αυτο ξερεις ηδη γιατι. ;) ;) ;)Ναι ζωουλα μου. Αυτοι οι δυο επαγγελματιες ζιγκολο.