amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Τι έγινε ποιος σε πείραξε ?
εγώ δεν θέλω να στεναχωριέσαι εσύ γιατί οκ το παρατραβάμε όλοι μας καμιά φορά αλλά μόνο για χαβαλέ....δεν ήθελα να σε στεναχωρίσω και το ξέρεις πολύ καλά αυτό εγώ σε αγαπώ μέχρι τον ουρανό μωρό μου .
Για σου φιλαρακι και απο μενα.δεν ήθελα να σε στεναχωρίσω και το ξέρεις πολύ καλά αυτό εγώ σε αγαπώ μέχρι τον ουρανό μωρό μου .
έγινες μάλαμα μωράκι μου .εγώ δεν θέλω να στεναχωριέσαι εσύ γιατί οκ το παρατραβάμε όλοι μας καμιά φορά αλλά μόνο για χαβαλέ....
να διαμαρτυρήθηκε ο ΚΟΜΑΝΤΟ για μια κριτική ....πες ΚΟΜΑΝΤΟΤι έγινε ποιος σε πείραξε ?
για ρε φιλαράκο ΚΟΜΑΝΤΟ .Για σου φιλαρακι και απο μενα.
την είδα και τι με αυτό .να διαμαρτυρήθηκε ο ΚΟΜΑΝΤΟ για μια κριτική ....
Κι εσύ καλέ μουκαλησπέρα Πάολα! ;)
είναι η πρώτη φορά που σου γράφω αλλά διαβάζω τα καλύτερα για σένα...
νάσαι καλά κούκλα μου! :-*
Για σου φιλαρακι. Εγω σε παω. Να το ξερεις αυτο.για ρε φιλαράκο ΚΟΜΑΝΤΟ .
Όχι εντάξει θα τον τουρλώνω που λέει κι ο φιλος μου ο mike....την είδα και τι με αυτό .
Για σου φιλαρακι. Εγω σε παω. Να το ξερεις αυτο.
φίλε κομάντο και εγώ με χίλια ναι πάολα σιγά τα λάχανα εγώ πάντως και τουρλωμένο και ατούρλωτο τα πάω με τα δυο καλά .Όχι εντάξει θα τον τουρλώνω που λέει κι ο φιλος μου ο mike....
φίλε κομάντο και εγώ με χίλια ναι πάολα σιγά τα λάχανα εγώ πάντως και τουρλωμένο και ατούρλωτο τα πάω με τα δυο καλά .
σιγά τρύπα να ναι και ότι να ναι .
Οχι αγαπη μου οπου κι οπου και οποιανου αρεσει.Όχι εντάξει θα τον τουρλώνω που λέει κι ο φιλος μου ο mike....
. σωστός απόλυτα το φιλαράκι μου .Οχι αγαπη μου οπου κι οπου και οποιανου αρεσει.
ε καλά μωρέ μπορεί να μην τον τούρλωσα...αλλά όπως είπα και στον ΚΟΜΑΝΤΟ δεν γίνεται να αρέσω σε όλους....πιστεύω πως η πεταχτοκώλες τουρλώνουν συνήθος τον κώλο τους .
είναι η φράση που προσπαθώ να ακολουθώ...don't dream the life ....just live the dream