Νέα

Πάολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 168K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Μολις εφυγε το κοριτσι μου την κανατε ολοι. Ετσι? Και εμεινα μονος μου να φυλαω το thread της. Το μονο που σκεφτεστε ολοι ειναι πως θα μου την στριμωξετε τσογλανια. Θα ζητησω ποσοστα του thread μου φαινεται απο τον φιλο τον Kokolongo.  :2funny: :2funny: :2funny:

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616
Τι να πω ΚΟΜΑΝΤΟ!Μολις αποχωρησε το κοριτσι αρχισαν να πεφτουν αστροπελεκια εδω στον Νεο Κοσμο!

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Τι να πω ΚΟΜΑΝΤΟ!Μολις αποχωρησε το κοριτσι αρχισαν να πεφτουν αστροπελεκια εδω στον Νεο Κοσμο!
Εδω στον Πειραια να δεις τι γινεται! Λες να φταιει η αποχωρηση του μωρου?  :think: :think: :think:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Τον αγγελο αυτον τον εφτιαξε στα πολυ μεγαλα Του κεφια. Εμενα με εκανε μαλλον στις υπερωριες Του.  :rockon: :rockon: :rockon:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Να ξερες μονο αγαπη μου ποσες φορες σημερα εκανα να ξαναγυρισω. Αλλα σκεφτηκα οτι οσο σε περιμενα χτυπησε 3 φορες το κουδουνι και δεν ξερω ποσες ακομα μετα γιατι δεν ακουγα τιποτα πια επειδη ημουνα σε νιρβανα!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :headbang: :headbang: :headbang:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
ΌΧΙ ΒΡΕ...στα χόρτα να μην γλιστρήσει. είναι δύσκολη η θέση μου και δεν μπορώ να πω κάτι άλλο.
Γλιστρησα τελικα αγαπη μου και εσπασα το κεφαλι μου οχι το ποδι μου!!!  :headbang: :headbang: :headbang:

mike35

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Παολακι μου και φιλαρακια tου thread θα μου επιτρεψετε να δωσω μια απαντηση στον συναγωνιστη seducer για την κριτικη που εκανε για το κοριτσι.
Φιλε seducer αποφασισες να πας για πρωτη φορα στο Παολακι για να το "γνωρησεις" και διαλεξες την μερα! :idiot: :idiot: :idiot: Την πρωτη μερα της επιστροφης της μετα απο ενα μηνα+ απραξια! Αυτην την μερα οι εξυπνοι δεν περνανε ουτε απ' εξω! :grin: :grin: :grin: Διαβασε τι ειπε μονη της την παραμονη το βραδυ. "Όχι αλλά η πρώτη μέρα στη δουλειά μετά από τόσο καιρό, είναι σαν να πηγαίνω πρώτη μέρα σχολείο..." (σελ.171 απ.2555). Οσο για το οτι δεν σου αρεσε το σωμα της :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: δεν μας χαλαει καθολου εμας τους υπολοιπους 999 που μας αρεσει. Το πολυ πολυ ενας λιγοτερος στην ουρα. :dancing: :dancing: :dancing: Και αν στεναχωρηθει το κοριτσι μου γιατι θα χασει εναν πελατη θα πηγαινω 2 φορες εγω για να καλυψω το κενο. :rockon: :rockon: :rockon: Αυτα τα λιγα για την ωρα.
  Και εσυ βρε ΠΑΟΛΑ που πας με ατουρλωτο κωλο ,ειναι σοβαρα πραγματα αυτα για για εσενα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Καντε οτι νομιζετε ρε φιλαρακια. Εγω ειπα. Μετα απο 1 μηνα αφου ηρεμησετε λιγο.  :grin: :grin: :grin:
Και σιγα μην τα καταφερνα να κανω υπομονη να περιμενω να σε δω μετα απο ενα ακομα μηνα! Το πιστεψες ανασα μου? Δεν νομιζω. Με ξερεις καλα για να φας κατι τετοιο μωρο μου! 2 μερες αντεξα και αυτες ηταν σκετο μαρτηριο!  ;) ;) ;)

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Ξέρεις κάτι αγάπη μου? Είναι προτιμότερο να μην ξεκινήσει κάποιος τα ναρκωτικά παρά να προσπαθεί μετά να τα κόψει. Και εσύ είσαι ναρκωτικό πια για μένα. Έχω ήδη τρεμούλες από την στέρηση και ας εχω μονο 10 ωρες που σε ειδα!!!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

rossssi

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
με βαλατε σε πειρασμο.μηπως να δωκιμασω και εγω λιγο παολινη

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Καλώς την πριγκίπισσσα μου . Καλησπέρα μωρό μου .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom