SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 20.550
- Πόντοι
- 6.196
ΤουρμποΚαλημέρα
ΤουρμποΚαλημέρα
Λόγια απλά καθημερινάΈχουνε ξεφύγει δηλαδή άλλαξα τιμή για να μην παζαρεύουνε και πάλι παζαρεύει 100 € !μου λέει Διάβασε κακό σχολείο (Τέτοιος μου γράψουνε κακό σχολείο που δεν ξέρουνε καν)
Τι μουναρα είσαι εσύΚαλημέρα
δώδεκα πάρα δέκα βγαίνουν η γλύφτες;;ο αλλος το κοπιπαστα το ειχε ετοιμο για να το ριξει που ηθελε να βρεθει με την παολα και συνεταιρικά χαχα
''Άνθρωπος'' που εύχεται καρκίνο σε άλλον άνθρωπο και μάλιστα ολόψυχα οπως λέει , για όποιον λόγο και αν το λέει, έχει πιάσει πάτο σε ολα και δεν υπάρχει πλέον επιστροφή. Αν πάει σε καμια ογκολογική μονάδα και δει τι ευχήθηκε, τότε θα καταλάβει οτι απέτυχε σαν άνθρωπος και δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει στην κοινωνία. Να ξέρει ομως αυτός και όσοι άλλοι εξιστομούν τέτοιες ευχές, οτι συνήθως γυρνάνε πίσω σε αυτούς που τις εξιστορούν .Έχουνε ξεφύγει δηλαδή άλλαξα τιμή για να μην παζαρεύουνε και πάλι παζαρεύει 100 € !μου λέει Διάβασε κακό σχολείο (Τέτοιος μου γράψουνε κακό σχολείο που δεν ξέρουνε καν)
Καλησπερα κουκλαραΚαλησπέρα σε όλους![]()
Καλησπέρα σε όλους![]()
Η πιο μουνάρα απ'όλες! Η καλύτερη εμπειρία ever απ'ολες τις γυναίκες του χώρου ότι καλύτερο!Καλησπέρα σε όλους![]()
Από τις ελάχιστες που είναι ΓΥΝΑΙΚΑ με κεφαλαίαΚαλησπέρα σε όλους![]()
Καλησπέρα στην όμορφη..Καλησπέρα σε όλους![]()
Γειά σου ρε Παολάρα!!Καλησπέρα σε όλους![]()
Καλησπέρα κουκλαΚαλησπέρα σε όλους![]()
Πω πω σκατόψυχος κωλόφτωχος....Λυπάμαι και ντρέπομαι που υπάρχουν τέτοια σκουπίδια που μας κλέβουν οξυγόνο πραγματικά.Έχουνε ξεφύγει δηλαδή άλλαξα τιμή για να μην παζαρεύουνε και πάλι παζαρεύει 100 € !μου λέει Διάβασε κακό σχολείο (Τέτοιος μου γράψουνε κακό σχολείο που δεν ξέρουνε καν)