Επισκέπτης
Τι λεει αυτος;Εμενα μου στελνεις πμ οτι θες να με γνωρισεις και αυτος ηδη ετοιμαζεται να κανει μπανιο να βγειτε;
οντως τυπε ή μας δουλευεις?
Τι λεει αυτος;Εμενα μου στελνεις πμ οτι θες να με γνωρισεις και αυτος ηδη ετοιμαζεται να κανει μπανιο να βγειτε;
λώλ για το μυστικό μιλάμε όχι την πενταγιώτισα( πενταγιώτισα μην το πάρεις ως προσβολή ίσα ίσα είσαι πολύ σέξυ)οντως τυπε ή μας δουλευεις?
λώλ για το μυστικό μιλάμε όχι την πενταγιώτισα( πενταγιώτισα μην το πάρεις ως προσβολή ίσα ίσα είσαι πολύ σέξυ)
ε ναι βρε κορίτσι με αυτό εννοούσα όχι ότι είσαι εύκολη απλά δέχεσαι τα pms μην παρεξηγηθούμε κιόλαςτο σεξυ δεν συνεπαγεται και ευκολη κοριτσι ;)
κανε δουλεια σου, δε παρεξηγω!
Ευκολη την ειπες.ε ναι βρε κορίτσι με αυτό εννοούσα όχι ότι είσαι εύκολη απλά δέχεσαι τα pms μην παρεξηγηθούμε κιόλας
λώλ για το μυστικό μιλάμε όχι την πενταγιώτισα( πενταγιώτισα μην το πάρεις ως προσβολή ίσα ίσα είσαι πολύ σέξυ)
Τι λες ρε Αλέκο;; σιγά μην ήθελα να προσβάλλω τη κοπελιά
crazy bianconero , ektor lopez είναι αυτός περίμενες να πει κάτι βάσιμο;;;
Γίνεται να στέλνω pm και να μου απαντάνε ενώ τα έχω κλειδωμένα;; δεν το ξέρω αυτόσωστο και αυτο.
εγω ελεγα για τον master 21,ο οποιος ανεφερε οτι του εστειλες πμ.
μαλλον τρολλαρει.
Τι λες ρε Αλέκο;; σιγά μην ήθελα να προσβάλλω τη κοπελιά
crazy bianconero , ektor lopez είναι αυτός περίμενες να πει κάτι βάσιμο;;;
Γίνεται να στέλνω pm και να μου απαντάνε ενώ τα έχω κλειδωμένα;; δεν το ξέρω αυτό
ε ναι βρε κορίτσι με αυτό εννοούσα όχι ότι είσαι εύκολη απλά δέχεσαι τα pms μην παρεξηγηθούμε κιόλας
Γινεται να τα ξεκλειδωσεις,να στειλεις το πμ και μετα να τα κλειδωσεις παλι.Γίνεται να στέλνω pm και να μου απαντάνε ενώ τα έχω κλειδωμένα;; δεν το ξέρω αυτό
Ρε ''κοριτσακια'' γιατι δεν ανοιγετε ενα δικο σας θερντα να τα λετε ομορφα κι ωραια μεταξυ σας αντι να γαματε τα αλλα;εμα γιαυτο μπηκα σε φορουμ αλλιωςς θα διαβαζα τα παραπολιτικα και θα αυνανιζομουν με το τη ρηξη τσιπρα - σοιμπλε
Και πάλι..εγώ προτιμώ τις δημόσιες συζητήσεις έχουν περισσότερο ενδιαφέρονεμα γιαυτο μπηκα σε φορουμ αλλιωςς θα διαβαζα τα παραπολιτικα και θα αυνανιζομουν με το τη ρηξη τσιπρα - σοιμπλε
που να το ανοίξουμε?Ρε ''κοριτσακια'' γιατι δεν ανοιγετε ενα δικο σας θερντα να τα λετε ομορφα κι ωραια μεταξυ σας αντι να γαματε τα αλλα;