Επισκέπτης
Τι λεει αυτος;Εμενα μου στελνεις πμ οτι θες να με γνωρισεις και αυτος ηδη ετοιμαζεται να κανει μπανιο να βγειτε;![]()
οντως τυπε ή μας δουλευεις?
Τι λεει αυτος;Εμενα μου στελνεις πμ οτι θες να με γνωρισεις και αυτος ηδη ετοιμαζεται να κανει μπανιο να βγειτε;![]()
λώλ για το μυστικό μιλάμε όχι την πενταγιώτισα( πενταγιώτισα μην το πάρεις ως προσβολή ίσα ίσαοντως τυπε ή μας δουλευεις?![]()
λώλ για το μυστικό μιλάμε όχι την πενταγιώτισα( πενταγιώτισα μην το πάρεις ως προσβολή ίσα ίσαείσαι πολύ σέξυ)
ε ναι βρε κορίτσι με αυτό εννοούσα όχι ότι είσαι εύκολη απλά δέχεσαι τα pms μην παρεξηγηθούμε κιόλαςτο σεξυ δεν συνεπαγεται και ευκολη κοριτσι ;)
κανε δουλεια σου, δε παρεξηγω!
Ευκολη την ειπες.ε ναι βρε κορίτσι με αυτό εννοούσα όχι ότι είσαι εύκολη απλά δέχεσαι τα pms μην παρεξηγηθούμε κιόλας![]()
λώλ για το μυστικό μιλάμε όχι την πενταγιώτισα( πενταγιώτισα μην το πάρεις ως προσβολή ίσα ίσαείσαι πολύ σέξυ)
Τι λες ρε Αλέκο;; σιγά μην ήθελα να προσβάλλω τη κοπελιά
crazy bianconero , ektor lopez είναι αυτός περίμενες να πει κάτι βάσιμο;;;
Γίνεται να στέλνω pm και να μου απαντάνε ενώ τα έχω κλειδωμένα;; δεν το ξέρω αυτόσωστο και αυτο.
εγω ελεγα για τον master 21,ο οποιος ανεφερε οτι του εστειλες πμ.
μαλλον τρολλαρει.
Τι λες ρε Αλέκο;; σιγά μην ήθελα να προσβάλλω τη κοπελιά
crazy bianconero , ektor lopez είναι αυτός περίμενες να πει κάτι βάσιμο;;;
Γίνεται να στέλνω pm και να μου απαντάνε ενώ τα έχω κλειδωμένα;; δεν το ξέρω αυτό
ε ναι βρε κορίτσι με αυτό εννοούσα όχι ότι είσαι εύκολη απλά δέχεσαι τα pms μην παρεξηγηθούμε κιόλας![]()
Γινεται να τα ξεκλειδωσεις,να στειλεις το πμ και μετα να τα κλειδωσεις παλι.Γίνεται να στέλνω pm και να μου απαντάνε ενώ τα έχω κλειδωμένα;; δεν το ξέρω αυτό
Ρε ''κοριτσακια'' γιατι δεν ανοιγετε ενα δικο σας θερντα να τα λετε ομορφα κι ωραια μεταξυ σας αντι να γαματε τα αλλα;εμα γιαυτο μπηκα σε φορουμ αλλιωςς θα διαβαζα τα παραπολιτικα και θα αυνανιζομουν με το τη ρηξη τσιπρα - σοιμπλε![]()
Και πάλι..εγώ προτιμώ τις δημόσιες συζητήσεις έχουν περισσότερο ενδιαφέρονεμα γιαυτο μπηκα σε φορουμ αλλιωςς θα διαβαζα τα παραπολιτικα και θα αυνανιζομουν με το τη ρηξη τσιπρα - σοιμπλε![]()
που να το ανοίξουμε?Ρε ''κοριτσακια'' γιατι δεν ανοιγετε ενα δικο σας θερντα να τα λετε ομορφα κι ωραια μεταξυ σας αντι να γαματε τα αλλα;![]()
![]()