john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
Έχουμε καμιά φώτο της λεγάμενης;
Τι επαγγέλλεται;
Τι επαγγέλλεται;
Ε σου λέει σε κανα χρόνο θα πεθάνει..
Ότι φάμε και ότι πιούμε..
Με τις μαλακίες αυτών που λένε στο φβ "ζηλιάρηδες αφήστε να ζήσουν τον ερωτά τους"
Άντε και καλούς απογόνους
Από τι κρεβάτι περνάει ο κόσμος έστω για το ρόλο του κομπάρσου.Ο Κωνστανταρας οχι και τοσο... Ηταν πιο πολυ γνωστος για τις σχεσεις του με επωνυμες της εποχης οπως η Καλουτα κι η Συλβα αλλα οχι για ξεπετες...
Εκτος απο τον Χατζηχρηστο, γνωστος κυνηγος του ποδογυρου αν και σταθερος στο γαμο του ηταν ο Νικος Ριζος (το τι κερατο ειχε φαει η Ελσα δεν λεγεται!)
Επισης τον Παπαγιαννοπουλο τον ειχαν δει πολλες φορες με "μικρουλες" (καθε λιγο και με διαφορετικη, κυριως νεαρες σταρλετιτσες) παρομοιως και ο Αυλωνιτης
Πρωταθλητης ομως ηταν ενας: Ο Αλεξανδρακης! "Κτυπουσε" οτι θηλυκο εκινητο κι ανεπνεε! Εχω τα βιβλια του Σακελλαριου, του Παλιερακη και του Λαζαριδη που περιγραφουν παρομοιες ιστοριες και συμφωνουν στο οτι πρωταθλητης στο σπορ ηταν ο Αλεξανδρακης!
Ο Παντελης Παλιερακης περιγραφει ενα συμβαν στα γυρισματα μιας ταινιας: Απο το καμαρινι του Αλεξανδρακη ειχε περασει ολος ο γυναικειος πληθυσμος! Ειχαμε καμμια 30ρια μανεκεν ως κομπαρσες... Ε, δεν ειχε αφησει της Παναγιας τα ματια! Ασημες και διασημες! Μια φορα τον ειδα με μια οχι και τοσο ομορφη...
-"Κι αυτη ρε Αλεκο?"
-"Γιατι? Ψυχουλα δεν εχει κι αυτη?" μου απαντησε!
Φυσικα γνωστος μπηχτης ηταν κι ο Γιαννης Γκιωνακης!
Ο Κωνστανταρας οχι και τοσο... Ηταν πιο πολυ γνωστος για τις σχεσεις του με επωνυμες της εποχης οπως η Καλουτα κι η Συλβα αλλα οχι για ξεπετες...
Εκτος απο τον Χατζηχρηστο, γνωστος κυνηγος του ποδογυρου αν και σταθερος στο γαμο του ηταν ο Νικος Ριζος (το τι κερατο ειχε φαει η Ελσα δεν λεγεται!)
Επισης τον Παπαγιαννοπουλο τον ειχαν δει πολλες φορες με "μικρουλες" (καθε λιγο και με διαφορετικη, κυριως νεαρες σταρλετιτσες) παρομοιως και ο Αυλωνιτης
Πρωταθλητης ομως ηταν ενας: Ο Αλεξανδρακης! "Κτυπουσε" οτι θηλυκο εκινητο κι ανεπνεε! Εχω τα βιβλια του Σακελλαριου, του Παλιερακη και του Λαζαριδη που περιγραφουν παρομοιες ιστοριες και συμφωνουν στο οτι πρωταθλητης στο σπορ ηταν ο Αλεξανδρακης!
Ο Παντελης Παλιερακης περιγραφει ενα συμβαν στα γυρισματα μιας ταινιας: Απο το καμαρινι του Αλεξανδρακη ειχε περασει ολος ο γυναικειος πληθυσμος! Ειχαμε καμμια 30ρια μανεκεν ως κομπαρσες... Ε, δεν ειχε αφησει της Παναγιας τα ματια! Ασημες και διασημες! Μια φορα τον ειδα με μια οχι και τοσο ομορφη...
-"Κι αυτη ρε Αλεκο?"
-"Γιατι? Ψυχουλα δεν εχει κι αυτη?" μου απαντησε!
Φυσικα γνωστος μπηχτης ηταν κι ο Γιαννης Γκιωνακης!
Από τι κρεβάτι περνάει ο κόσμος έστω για το ρόλο του κομπάρσου.
Δύσκολο πράμα να γίνεις φίρμα
Οσοι νομιζατε οτι η ζωη σταματαει στα 80 διαψευστηκατε πανηγυρικα! Στα 84 του ο αειθαλης ηθοποιος παντρευεται την κατα 48 χρονια νεωτερη συντροφο του, και σχεδιαζει μαλιστα να κανει και παιδι! Απο μενα πολλες ευχες για βιον ανθοσπαρτον και καλους απογονους! Η σχεση καθε ζευγαριου ειναι ιερη ασχετα με εθνικοτητες και διαφορα ηλικιας! Ο κ.Βουτσας μας δινει θαρρος μ αυτην του την αποφαση ειδικα σε οσους απο εμας νομιζουμε οτι γερασαμε επειδη κοντευουμε τα 40! Οσοι ειστε ανυπαντροι ευχομαι και στα δικα σας!
γεια σου μωρακι μου τι κανεις? παω να κανω ντουζακι
Συγχαρητήρια
:Sγεια σου μωρακι μου τι κανεις? παω να κανω ντουζακι
Τι λεει αυτος;Εμενα μου στελνεις πμ οτι θες να με γνωρισεις και αυτος ηδη ετοιμαζεται να κανει μπανιο να βγειτε;
Συγχαρητήρια
:SΤι λεει αυτος;Εμενα μου στελνεις πμ οτι θες να με γνωρισεις και αυτος ηδη ετοιμαζεται να κανει μπανιο να βγειτε;
Γελοιότητες.
Αντί να αποχωρήσει διακριτικά από το προσκήνιο, όπως όλοι οι ηθοποιοί του διαμετρήματος του, και αντί να καθήσει να ασχοληθεί ενεργά με τα εγγονάκια του ή να προσφέρει κάποιο άλλο κοινωνικό έργο, όπως όλοι οι ακμαίοι παππούδες, προσπαθεί κάθε λίγο και λιγάκι να τραβήξει επάνω του τα φώτα της δημοσιότητος, όχι πλέον με το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του στην υποκριτική, αλλά με το να δημοσιοποιεί κραυγαλέα τις σχέσεις του και να διαφημίζει, ευκαίρως ακαίρως, το πόσο "σεξουαλικά ενεργός" παραμένει.
Μυστικο ειναι αληθεια?????????
ωωωω μαλακα τι του ειπε για το σπιτι του...ενω εσυ ασπουμαι που σαλιαριζεις στο bourdela στην ηλικια του εισαι καλυτερος. δεν μας γαμας ρε θειο
ωωωω μαλακα τι του ειπε για το σπιτι του...
υπαρχει μια διαφορα ομως τυπεαφου ειναι κωλογερος ρε μλκα και σαλιαριζει στο μπου και τον πειραζει ο αλλος ο μλκας που παντρευεται. ο καθενας να κοιταει την παρτυ τ λεω εγω.