Νέα

Παντρεμένες & Πρωκτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lado

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
4
Πόντοι
0
ο πατερας μου, οταν ημουν εφηβος και νεος, μου ελεγε ο,τι οι καλυτερες για γκομενες ειναι οι παντρεμενες.  ολες εχουν προβλημα με τον ανδρα τους και τον γαμο τους, καμια δεν ειναι ευχαριστημενη. τοτε και τωρα εχω ηθικους ενδιασμους. τοτε ακομη περισσοτερο....τωρα λιγοτερους αλλά ακομη δεν εχω σκεφτει την επιλογη της παντρεμενης. ισως ομως να κανω κανω κουταμαρα..........

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
483
Πόντοι
36
Ναι! Ναι!  Κάνεις! Κάνεις!

lado

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
4
Πόντοι
0
λες ε............αυτο φοβαμαι και εγω.......

Επισκέπτης
Εγώ μάγκες δεν πηδάω παντρεμένες,αν και πολλές φορές είχα την ευκαιρία.Αισθάνομαι άσχημα.Αυτά που δε μου αρέσουν δε θέλω να τα κάνω.

memphis75

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
142
Πόντοι
1
Η γυναικα είναι γυναικα και παντρεμενη και ελευθερη και αραβωνιασμενη.Το θεμα είναι πως εμεις οι αντρες πρεπει να την διεκδικούμε συνεχως και να το δειχνουμε.Οσο για τις πιπες και τους κωλους νομιζω πως όλες οι γυναικες δεν κολλανε.απλα θελουν την σωστη μεταχειριση τους.προσωπικα ολες τις φυναικες που γνρισα στη ζωη μου τις ειχα παρει από το κωλο σχεδόν αμεσως,απλα ολες ηθελα τον τροπο τους.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
[size=10pt][size=10pt]Η γυναικα είναι γυναικα και παντρεμενη και ελευθερη και αραβωνιασμενη.[/size][/size]Το θεμα είναι πως εμεις οι αντρες πρεπει να την διεκδικούμε συνεχως και να το δειχνουμε.Οσο για τις πιπες και τους κωλους νομιζω πως όλες οι γυναικες δεν κολλανε.απλα θελουν την σωστη μεταχειριση τους.προσωπικα ολες τις φυναικες που γνρισα στη ζωη μου τις ειχα παρει από το κωλο σχεδόν αμεσως,απλα ολες ηθελα τον τροπο τους.
Πολυ μεγαλο λαθος...Για καποιον που δεν την γνωριζει μπορει να φαινεται ετσι αλλα για οποιον ειναι διπλα της, ξερει άλλα... ;)

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
αν εισαι και παντρεμενος το καταλαβαινεις...αν οχι ειναι φυσικο να μην

memphis75

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
142
Πόντοι
1
παντρεμένος είμαι,αλλα πραγματικα δεν καταλαβα τι εννοεις λαθος?

z4

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
13
Like
324
Πόντοι
2.287
Η γυναικα είναι γυναικα και παντρεμενη και ελευθερη και αραβωνιασμενη.Το θεμα είναι πως εμεις οι αντρες πρεπει να την διεκδικούμε συνεχως και να το δειχνουμε.Οσο για τις πιπες και τους κωλους νομιζω πως όλες οι γυναικες δεν κολλανε.απλα θελουν την σωστη μεταχειριση τους.προσωπικα ολες τις φυναικες που γνρισα στη ζωη μου τις ειχα παρει από το κωλο σχεδόν αμεσως,απλα ολες ηθελα τον τροπο τους.
Σωστος σε ολα!!!!!!!!! :hi: :hi:

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.523
Πόντοι
456

Συμφωνώ...  :hi:  αλλά είναι και μερικές φορές που το κάνουν για πάρτη σου χωρίς να το γουστάρουν, για να σε ευχαριστήσουν

memphis75

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
142
Πόντοι
1
:wanker:Και αυτό στο προγαμμα είναι.Το ιδιο ισχυει και για εμας τους αντρες αν δεν γουστάρεις μπες βγες να φυγουμε.Οταν όμως γουσταρουν και οι δυο δεν σταματας πουθενα.

danni

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
96
Πόντοι
6
3 στις 5 γυναικες που πηδαω ακομη και πρωτη φορα το πρωκτοχωνουν...μια Ουκρανη που πηδαω κατα καιρους μου λεει οτι στον ανδρα της ουτε πρωκτικο αφηνει ουτε τσιμπουκι του κανει! αντιθετως σε μενα  :pipa2: και ολο  :fuck2: απο κωλο!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
3 στις 5 γυναικες που πηδαω ακομη και πρωτη φορα το πρωκτοχωνουν...μια Ουκρανη που πηδαω κατα καιρους μου λεει οτι στον ανδρα της ουτε πρωκτικο αφηνει ουτε τσιμπουκι του κανει! αντιθετως σε μενα  :pipa2: και ολο  :fuck2: απο κωλο!
Την ιδια γαμαμε.Εμενα ομως μου δινει και 2000 ευρω να παιζω στο στοιχημα για την καυλα μου.

Photographer

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
1
Αν λάβουμε ως δεδομένα ότι λίγες παντρεμένες δίνουν κώλο στον άντρα τους, και ταυτόχρονα, ότι διάφοροι τύποι που γαμάνε παντρεμένες τις γαμάνε τελικά ΚΑΙ από κώλο, τελικά σε τι συμπέρασμα καταλήγουμε; Ότι οι περισσότερες παντρεμένες στερούν τη χαρά και την απόλαυση του πρωκτικού από το μαλάκα τον άντρας τους, αλλά ευχαρίστως την παραχωρούν στο γκόμενο-γαμιά, αν και όποτε τους τύχει κάποιος τέτοιος;  :tickedoff: :uglystupid: :headbang: :jerking:

Για να βγει σαν δεδομένο το παραπάνω δεν χρειάζεται να έχεις στοιχεία που να το αποδεικνύουν ? Η απλά πιστευτέ μια παντρεμένη όταν σας λέει "δίνω σε εσένα ότι δεν δινω στον άντρα μου" για να σε κάνει να νιώσεις γαμίκος.
Γιατί να μην πάρουμε ως δεδομένο ότι η μεγαλύτερη πλειοψηφία των γυναικών λένε μόνιμος ψέματα με το πόσους πάνε και που το δίνουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom