Stardust_73
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
+1
Πολυ μεγαλο λαθος...Για καποιον που δεν την γνωριζει μπορει να φαινεται ετσι αλλα για οποιον ειναι διπλα της, ξερει άλλα... ;)[size=10pt][size=10pt]Η γυναικα είναι γυναικα και παντρεμενη και ελευθερη και αραβωνιασμενη.[/size][/size]Το θεμα είναι πως εμεις οι αντρες πρεπει να την διεκδικούμε συνεχως και να το δειχνουμε.Οσο για τις πιπες και τους κωλους νομιζω πως όλες οι γυναικες δεν κολλανε.απλα θελουν την σωστη μεταχειριση τους.προσωπικα ολες τις φυναικες που γνρισα στη ζωη μου τις ειχα παρει από το κωλο σχεδόν αμεσως,απλα ολες ηθελα τον τροπο τους.
Δεν σε καταλαβαΠολυ μεγαλο λαθος...Για καποιον που δεν την γνωριζει μπορει να φαινεται ετσι αλλα για οποιον ειναι διπλα της, ξερει άλλα... ;)
ποσο χρονων εισαι Πετρακι?Δεν σε καταλαβα
Σωστος σε ολα!!!!!!!!!Η γυναικα είναι γυναικα και παντρεμενη και ελευθερη και αραβωνιασμενη.Το θεμα είναι πως εμεις οι αντρες πρεπει να την διεκδικούμε συνεχως και να το δειχνουμε.Οσο για τις πιπες και τους κωλους νομιζω πως όλες οι γυναικες δεν κολλανε.απλα θελουν την σωστη μεταχειριση τους.προσωπικα ολες τις φυναικες που γνρισα στη ζωη μου τις ειχα παρει από το κωλο σχεδόν αμεσως,απλα ολες ηθελα τον τροπο τους.
Η γυναικα είναι γυναικα και παντρεμενη και ελευθερη και αραβωνιασμενη.Το θεμα είναι πως εμεις οι αντρες πρεπει να την διεκδικούμε συνεχως και να το δειχνουμε.Οσο για τις πιπες και τους κωλους νομιζω πως όλες οι γυναικες δεν κολλανε.απλα θελουν την σωστη μεταχειριση τους.προσωπικα ολες τις φυναικες που γνρισα στη ζωη μου τις ειχα παρει από το κωλο σχεδόν αμεσως,απλα ολες ηθελα τον τροπο τους.
Την ιδια γαμαμε.Εμενα ομως μου δινει και 2000 ευρω να παιζω στο στοιχημα για την καυλα μου.3 στις 5 γυναικες που πηδαω ακομη και πρωτη φορα το πρωκτοχωνουν...μια Ουκρανη που πηδαω κατα καιρους μου λεει οτι στον ανδρα της ουτε πρωκτικο αφηνει ουτε τσιμπουκι του κανει! αντιθετως σε μενακαι ολο
απο κωλο!
Την ιδια γαμαμε.Εμενα ομως μου δινει και 2000 ευρω να παιζω στο στοιχημα για την καυλα μου.
Αν λάβουμε ως δεδομένα ότι λίγες παντρεμένες δίνουν κώλο στον άντρα τους, και ταυτόχρονα, ότι διάφοροι τύποι που γαμάνε παντρεμένες τις γαμάνε τελικά ΚΑΙ από κώλο, τελικά σε τι συμπέρασμα καταλήγουμε; Ότι οι περισσότερες παντρεμένες στερούν τη χαρά και την απόλαυση του πρωκτικού από το μαλάκα τον άντρας τους, αλλά ευχαρίστως την παραχωρούν στο γκόμενο-γαμιά, αν και όποτε τους τύχει κάποιος τέτοιος;![]()
![]()
![]()
![]()