Νέα

Παντρεμένες & Πρωκτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Φιλε between νομιζω οτι τα πραγματα ειναι πιο απλα.
Το πρωκτικο οπως κι ολα τα πραγματα εχουν την μαστορια τους, θελουν τον τροπο τους.
Πιστευω οτι ο καθενας γαμιεται αναλογα μ αυτον που χει απεναντι του , ασχετα αν ειναι παντρεμενος-η η οχι
Ειμαι οπαδος του συγκεκριμενου αθληματος και απ οτι μου χουν πει οι κοπελες που χω παρει, για το αν θα το κανουν η οχι απο πισω τελικα, εχει να κανει ΜΟΝΟ με τον τροπο που θα την κανεις να νιωσει ανετα μ αυτο και τιποτα αλλο

mmarkisios

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Το σημαντικοτερο παντως ρε παιδες ειναι ποια μαγαζια ειναι αυτα που συχναζουν μεγαλες και ωριμες γυναικες ειτε παντρεμενες ειτε χωρισμενες διψασμενες για πουτσο............

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Εγώ μετά από αυτά που διάβασα από μερικούς εδώ μέσα, εύχομαι στους φίλους που γαμάνε παντρεμένες να το βρουν από την δικιά τους επί 1000.
Πηξαμε στο μουνί, όλες κρα κάνουν για γαμίσι και εσεις πάτε και γαμάτε τις γυναίκες των αλλων?

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Πες οτι την γνωριζεις εξω. Γινεται φαση.
Αν γουσταρετε να γαμηθητε θα την ρωτησεις... "Μηπως εισαι παντρεμενη?"

Κι εμενα δεν μου αρεσει να μπαινω σε ζευγαρια αλλα οταν η αλλη παει γυρευοντας?

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Πες οτι την γνωριζεις εξω. Γινεται φαση.
Αν γουσταρετε να γαμηθητε θα την ρωτησεις... "Μηπως εισαι παντρεμενη?"

Κι εμενα δεν μου αρεσει να μπαινω σε ζευγαρια αλλα οταν η αλλη παει γυρευοντας?

Εγώ μιλάω για αυτούς που το ξέρουν, και οι περισσότεροι από αυτούς επιδιώκουν να είναι παντρεμένες.

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
...Και οι συγκεκριμενες παντρεμενες επιδιωκουν να ειναι με τους περισσοτερους απο αυτους!!!

Οπως και να εχει και παλι...
Αν δεν μπορει εκεινη να σεβαστει το στεφανι της γιατι να το κανει καποιος αλλος για εκεινη...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
483
Πόντοι
36
Και λοιπόν ρε φίλε τι έγινε αν είναι παντρεμένη ? ʼμα είναι έτοιμη να ξενογαμηθεί, θα γαμηθεί έτσι κι' αλλιώς. Δεν κάνουμε και τίποτα φοβερό! Απλά τυχαίνει να είμαστε εκεί και περνάμε καλά. Απλό το βλέπω.

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά!
Σας ευχαριστώ που δεν με γαμωσταυρίσατε!!...

Δεν συμφωνώ με όσους έχουν αναστολές για τις παντρεμένες... Λυπάμαι αλλά η παντρεμένη είναι έμπειρη, βολική και οικονομική!... Και δεν ανοίγεις ιστορίες με υποχρεώσεις και τέτοια... Αν σου αρέσει και σε γουστάρει, γιατί όχι;

Αν πάλι σε χαλάει η ιδέα, μην το κάνεις!... Αλλοίμονο!... Πάντως είναι φανερό ότι το σύζυγο δεν τον σώζεις από τα κέρατα, απλώς δεν γίνεσαι ο φυσικός αυτουργός...

Κατά τα άλλα και σε σχέση με το πρωκτικό, περί ορέξεως ... Την προσωπική μου άποψη εξέφρασα και ανέπτυξα. Ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια για να κρίνει... Απλώς εξακολουθώ να πιστεύω ότι ΑΥΤΟΜΑΤΑ η "μεγάλη ιστορία" πολύ απίθανο είναι να ακολουθήσει την οδό της πίσω πόρτας! Αλλιώς ...

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
.... Προσφέρομαι ως πειραματόζωο (πχ να γαμήσω από κώλο παντρεμένες ), αφού φυσικά διαβάσω πρώτα το πρωτόκολο της έρευνας... 

Νομίζω οτι η πρώτη έρευνα του bourdela.com είναι στα σκαριά....

το lancet μας περιμένει!!!!

Τί είναι ρε παιδιά το "lancet" που μας σερβίρει ο συναγωνιστής sigma; Μήπως Lancer  ή τί;

Κατά τα άλλα εγώ έχω να πω ότι ο πεινασμένος ... κουλούρια ονειρεύεται!!! Μου αρέσει που θέτει και όρους...

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Τί είναι ρε παιδιά το "lancet" που μας σερβίρει ο συναγωνιστής sigma; Μήπως Lancer  ή τί;

Κατά τα άλλα εγώ έχω να πω ότι ο πεινασμένος ... κουλούρια ονειρεύεται!!! Μου αρέσει που θέτει και όρους...
"The Lancet is the world's leading independent general medical journal" Ετσι λεει ο Γκουγκλες...
Να ξεκινησουμε και συνεδρια...

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Καταθέτω επίσης ενώπιον των μελών του Forum ότι ταινία πορνό χωρίς πρωκτικό είναι σαν τούρτα χωρίς κερασάκι ... επιεικώς!

Πώς τα καταφέρνουν κάτι Jenna Jameson (δεν μου κάνει εμφανισιακά εντύπωση και δεν έχω δει ταινία της...) και Charmaine Star και κάνουν καριέρρα άνευ, ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΜΕΓΑ...

Ευχαριστώ συναγωνιστή Madman17.

Charmaine = ΔΥΝΑΜΗ! Χαίρεσαι να την βλέπεις ... και χωρίς παρενέργειες!

HONDACRV

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
24
Like
147
Πόντοι
291
Παιδιά!
Σας ευχαριστώ που δεν με γαμωσταυρίσατε!!...

Δεν συμφωνώ με όσους έχουν αναστολές για τις παντρεμένες... Λυπάμαι αλλά η παντρεμένη είναι έμπειρη, βολική και οικονομική!... Και δεν ανοίγεις ιστορίες με υποχρεώσεις και τέτοια... Αν σου αρέσει και σε γουστάρει, γιατί όχι;

Αν πάλι σε χαλάει η ιδέα, μην το κάνεις!... Αλλοίμονο!... Πάντως είναι φανερό ότι το σύζυγο δεν τον σώζεις από τα κέρατα, απλώς δεν γίνεσαι ο φυσικός αυτουργός...

Κατά τα άλλα και σε σχέση με το πρωκτικό, περί ορέξεως ... Την προσωπική μου άποψη εξέφρασα και ανέπτυξα. Ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια για να κρίνει... Απλώς εξακολουθώ να πιστεύω ότι ΑΥΤΟΜΑΤΑ η "μεγάλη ιστορία" πολύ απίθανο είναι να ακολουθήσει την οδό της πίσω πόρτας! Αλλιώς ...
Όλα επιτρέπονται και όλα γίνονται. Είναι θέμα κατάστασης που θα βρεθεί ο κάθε άνθρωπος. Δεν πιστεύω ότι οποιαδήποτε απατά για να απατήσει. Συμφωνώ ότι πλέον οι ανάγκες έχουν σχεδόν εξισωθεί, αλλά διαφέρει η ψυχολογία προσέγγισης ανάλογα με το φύλο. Σήμερα μια γυναίκα παντρεμένη που θα βρεθεί με άλλον άντρα κάνει τα πάντα. Αυτό συνεπάγεται ότι η σχέση της με τον άντρα της βρίσκεται σε κατάσταση ψυγείου και κατάψυξης. Ενώ εμείς, επιστρέφουμε σπιτάκι μας και όλα καλά. Βιολογικά και ψυχολογικά λειτουργούμε εντελώς διαφορετικά.
Αυτά ως μια απλή γνώμη, δεδομένου ότι εδώ όλοι καταθέτουμε και τις εμπειρίες μας.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Η γυναικα αν ξενογαμησει την εχασες (αν δεν την εχεις καταλαβει ο ιδιος και την ριξεις απ'το μπαλκονι). Ειναι αλλού. Ο άντρας ειναι πιο ευκολο να ξενογαμήσει ψυχρά. Να πηγαινει δηλαδή με άλλες χωρίς συναίσθημα, και χωρίς να χαλάσει τον γάμο του αν δεν τον πάρουν χαμπάρι.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
483
Πόντοι
36
Η γυναικα αν ξενογαμησει την εχασες (αν δεν την εχεις καταλαβει ο ιδιος και την ριξεις απ'το μπαλκονι). Ειναι αλλού. Ο άντρας ειναι πιο ευκολο να ξενογαμήσει ψυχρά. Να πηγαινει δηλαδή με άλλες χωρίς συναίσθημα, και χωρίς να χαλάσει τον γάμο του αν δεν τον πάρουν χαμπάρι.

Συμφωνώ απόλυτα. H γυναίκα σπάνια γαμιέται για το γαμήσι και μόνο και συνήθως το έχει σκεφτεί αρκετά πριν το κάνει. Εμείς (με εξαίρεση τους φύσει ή θέσει μουνοείλωτες) άμα μας κουνηθεί μουνί που βλέπεται, σιγά μην το αφήσουμε!

sigma

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0

Πεινασμένος.... όχι ακριβώς..... αχόρταγος θα έλεγα!!!!

Όρους πάντα διότι ένα πρωτόκολο έρευνας μπορεί να είναι και cross sectional, δηλαδή τα πειραματόζωα να παίρνουν όλες τις θέσεις... μη καταλήξουμε και μαμημένοι....

Το  lancet όντως είναι αυτό που αναφέρθηκε από τον madman.

Μη με παρεξηγείτε... χαβαλές να γίνεται!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom