Νέα

Παντρεμένες & Πρωκτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Αν λάβουμε ως δεδομένα ότι λίγες παντρεμένες δίνουν κώλο στον άντρα τους, και ταυτόχρονα, ότι διάφοροι τύποι που γαμάνε παντρεμένες τις γαμάνε τελικά ΚΑΙ από κώλο, τελικά σε τι συμπέρασμα καταλήγουμε; Ότι οι περισσότερες παντρεμένες στερούν τη χαρά και την απόλαυση του πρωκτικού από το μαλάκα τον άντρας τους, αλλά ευχαρίστως την παραχωρούν στο γκόμενο-γαμιά, αν και όποτε τους τύχει κάποιος τέτοιος;  :tickedoff: :uglystupid: :headbang: :jerking:

proagogos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αν λάβουμε ως δεδομένα ότι λίγες παντρεμένες δίνουν κώλο στον άντρα τους, και ταυτόχρονα, ότι διάφοροι τύποι που γαμάνε παντρεμένες τις γαμάνε τελικά ΚΑΙ από κώλο, τελικά σε τι συμπέρασμα καταλήγουμε; Ότι οι περισσότερες παντρεμένες στερούν τη χαρά και την απόλαυση του πρωκτικού από το μαλάκα τον άντρας τους, αλλά ευχαρίστως την παραχωρούν στο γκόμενο-γαμιά, αν και όποτε τους τύχει κάποιος τέτοιος;  :tickedoff: :uglystupid: :headbang: :jerking:

:2funny: :2funny: :2funny: εγραψες παλι!!!!

proagogos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
εννοειται!!! καμμια ιδεα γιατι να γινεται ολο αυτο το θεατρο;;;

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007

Τι λες τωρα? Η παντρεμενες δεν δινουν κωλο στους αντρες τους ? Θες μηπως να πεις οτι οι αντρες τους δεν τις παιρνουν απο τον κωλο (γιατι δεν εχουν την υπομονη)  και αντι αυτου τον κωλο τον χαιρονται οι εραστες, που τις φτιαχνουν καλυτερα ???  

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Τι λες τωρα? Η παντρεμενες δεν δινουν κωλο στους αντρες τους ? Θες μηπως να πεις οτι οι αντρες τους δεν τις παιρνουν απο τον κωλο (γιατι δεν εχουν την υπομονη)  και αντι αυτου τον κωλο τον χαιρονται οι εραστες, που τις φτιαχνουν καλυτερα ???  

Εγώ ξέρω ότι πολλοί κάνουν "χρυσή" τη γυναίκα τους να τη γαμήσουν πρωκτικά και εκείνες φυλάνε τόν κώλο τους σαν το θησαυροφυλάκιο του βασιλιά, ενώ, την ίδια στιγμή, οι περισσότεροι που τυγχάνει να γαμάνε παντρεμένες, τις ξεκωλιάζουν κα-νο-νι-κό-τα-τα. Πώς εξηγείται αυτό;

proagogos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ ξέρω ότι πολλοί κάνουν "χρυσή" τη γυναίκα τους να τη γαμήσουν πρωκτικά και εκείνες φυλάνε τόν κώλο τους σαν το θησαυροφυλάκιο του βασιλιά, ενώ, την ίδια στιγμή, οι περισσότεροι που τυγχάνει να γαμάνε παντρεμένες, τις ξεκωλιάζουν κα-νο-νι-κό-τα-τα. Πώς εξηγείται αυτό;

μηπως επιλεγουν μικροτσουτσουνους για να κερατωσουν τον αντρα τους;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007

Φιλε, οι γυναικες αυτες ειναι ηλιθιες και ποιος εχει μια τετοια ας προσεχε πριν την παντρευτει.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
483
Πόντοι
36
To ότι οι παντρεμένες δίνουν κώλο πολύ πιο εύκολα από τις ελεύθερες είναι παρατηρημένο από πείρα και συζητήσεις με φίλους. Ως εδώ καλά. Ρε παλληκάρια όμως, στον άντρα της λέει ψέματα για να πάει να γαμηθεί με το γκόμενο. Στον γκόμενο για ποιό λόγο να πει αλήθεια? Για λόγους "ΑΡΧΗΣ"? Κατά κανόνα παίρνω παντρεμένες (και πιτσιρίκες και πουτάνες, αλλά αυτό είναι άσχετο με το θέμα μας). ΠΟΤΕ δεν έχω συζητήσει τι και πως κάνουν με τον άντρα τους. Ο πρώτος και βασικός λόγος είναι ότι δεν με ενδιαφέρει (και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να μ' ενδιαφέρει). Από την άλλη όμως, αφού ποτέ δεν πάω με γυναίκες φίλων, δεν μπορώ να ελέγξω τι μου λέει. Δεύτερος λόγος να μην ασχοληθώ με το θέμα. Τόσο απλά. Πάντως νομίζω ότι η γυναίκα γαμιέται όπως της κάτσει με τον καθένα. ʼσχετα αν είναι άντρας ή γκόμενος. Και πάρα πολλές φορές, ο γκόμενος δεν είναι καθόλου καλύτερος από τον άντρα της. ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΤΕ! Απλά η γυναικεία "λογική" (σχήμα οξύμωρον) είναι σαν πλαστελίνη. Όπως την βάλεις κάθεται και πάντα αλλάζει σχήμα ευκολότατα, χωρίς ουσιαστκή πίεση.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Το παρόν thread και ο φίλος alfa291 με βοήθησαν να συνειδητοποιήσω πόσο λάθος κάνω εδώ και καιρό, που αναλώνομαι στο κυνήγι της σωστής 30άρας, έχοντας παραμελήσει άκρως ενδιαφέρουσες κοινωνικές ομάδες όπως οι παντρεμένες και οι πιτσιρίκες.

Ποτέ δεν είναι αργά για να επανορθώσω.

alfa291 ευχαριστώ

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
φιλε Alfa 291 εχεις απολυτο δικιο και γω μια εμπειρια που ειχα με μια παντρεμενη εκανε αυτο ακριβως και μου το ειπε κιολας οτι για να την γαμησει ο αντρας της απο τον κωλο πρεπει να κατεβαινε ο θεος ενω αντιθετα απο ενα σημειο και μετα την ξεκολιαζα καθε φορα που το καναμε

cs1966

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
0
φιλε Alfa 291 συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Αυτο τον καιρό έχω παρόμοια εμπειρία και συμβαίνει το ιδιο πράγμα που αναφαίρει ο συναγωνιστής vakis.Απλά η γυναικεία "λογική" οπως σωστά είπες.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
τελείως επιφανειακά, μου έρχονται στο νου κάποιες σχετικές κουβέντες παλαιότερα και με τα δύο φύλα
έχω ακούσει άντρα να λέει «η γυναίκα μου να παίρνει πίπα? ή η γυναίκα που θα πάρω να είναι ξεκωλιάρα?
προφανώς κάποιοι απο εμάς θεωρούν οτι αυτές οι γυναίκες δεν είναι για σπίτι?
υποθέτω οτι και να θέλει η γυναίκα να κάτσει δεν θα το κάνει ή έχει άσχημη εμπειρία απο το παρελθόν οπότε δεν τολμάει να το ζητήσει

πάμε στις γυναίκες τώρα. οι πιο πολλοί τους το ζητάνε κάπως άγαρμπα νομίζοντας οτι το brutal θα τις φτιάξει «να σου ξεσκίσω» κλπ.  σύμφωνα με τα λεγόμενά τους αυτό τις ξενερώνει ή τους τρομάζει.
χαρακτηριστική ατάκα «ε κάτσε λίγο απο μπροστά, "πάρε ένα φοντάν" και όταν με καυλώσεις θα στηθώ»

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Ρε παιδιά σχωράτε με αλλά έχω γαμηθεί στα γέλια (να είστε πάντως καλά - έχω τις στενοχώριες μου αυτόν τον καιρό). Πού πήγατε και το βρήκατε αυτό το θέμα ;
ALFA έγραψες φίλε. Σε ένα κακό thread τα είπες σωστά. Εκεί είναι η ουσία του κέρατου, στο πρόβλημα χαρακτήρων, συναισθημάτων κλπ. Το εάν θα το φάει η άλλη στον κώλο από τον γκόμενο ή όχι ελάχιστη σημασία έχει. Το ότι θα τον φάει έχει σημασία - ειδικά αν ο κερατάς δουλεύει από το πρωί ως το βράδυ κλπ. κλπ.

sigma

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά το πόρισμα βγήκε:

Οι παντρεμένες δίνουν κώλο μόνο στους εραστές!!!

Νομίζω οτι η επιστημονική τεκμηρίωση που έχει προηγηθεί είναι αδιαμφησβήτητη!!!!

Επισκέπτης
Μου θυμησατε τωρα φαση που εσκασα στα γελια..

Ζηταω απο παντρεμενη να μου παρει πιπα...Μου λεει " αγορι μου για να παρω πιπα στον αντρα μου, περασανε 2 χρονια.."

Την στιγμη που μου τα ελεγε αυτα το χερακι της μου τραβαγε μαλακια...Φυσικα απο τα γελια εχασα καθε διαθεση για sex...

Εγγρ.
4 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εγω πάλι διαβάζοντας όλες τις απαντήσεις των φίλων συναγωνιστών, μόνο 1 πράγμα μου ήρθε στο μυαλό..  Τελικά οι γυναίκες δε διαφέρουν και πολύ από εμάς όσον αφορά το σεξ κ πώς τους αρέσει να γίνεται....Και εξηγούμαι : Αναρωτηθείτε.....  :huh:
Εσείς οι παντρεμένοι συναγωνιστές... Δεν υπάρχουν όντως κάποια ταμπού στο σεξ, που όσο και να θες , απλά δε μπορείς να το κάνεις/ζητήσεις στη γυναίκα σου, ενω με μια πουτάνα ή γενικότερα με μια που θα γαμήσεις 1 βράδυ και τέρμα,  :knockinb:  θα το κάνεις με περίσσια άνεση;
Έτσι λοιπόν και η γυναίκα, δε θα μπορέσει να το κάνει με τον άντρα της, ενώ στον εραστή που στην τελική μπορείκ να μη ξαναδεί, θα κάνει όλες της τις φαντασιώσεις και θα καραξεσκιστεί.
Απλό δεν είναι ;;;              ;)

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά σχωράτε με αλλά έχω γαμηθεί στα γέλια (να είστε πάντως καλά - έχω τις στενοχώριες μου αυτόν τον καιρό). Πού πήγατε και το βρήκατε αυτό το θέμα ;
ALFA έγραψες φίλε. Σε ένα κακό thread τα είπες σωστά. Εκεί είναι η ουσία του κέρατου, στο πρόβλημα χαρακτήρων, συναισθημάτων κλπ. Το εάν θα το φάει η άλλη στον κώλο από τον γκόμενο ή όχι ελάχιστη σημασία έχει. Το ότι θα τον φάει έχει σημασία - ειδικά αν ο κερατάς δουλεύει από το πρωί ως το βράδυ κλπ. κλπ.

Λύκε δεν πας καλά, σε έχει φάει η πολλή δουλειά! Πονεμένος πολύ είσαι, στενοχώριες έχεις, πολλή δουλειά... Πότε λες να το γλεντήσεις;!; Είτε είσαι παραπονιάρης είτε έχεις μπλεξίματα ... δεν πρόκειται να ζήσεις χίλια χρόνια!... Τα λεφτά μαζί σου δεν θα τα πάρεις και οι σκοτούρες ποτέ δεν φεύγουν!...

Έβγα λιγάκι στον κόσμο να γλεντήσεις!... Κυκλοφορούν ωραίοι άνθρωποι (θηλυκοί εννοώ τώρα) και κάποιες είναι μόνες...

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Μια αναλυτική (όχι ακριβώς επιστημονική...) προσέγγιση στο μυστήριο των παντρεμένων γυναικών που κερατώνουν το φουκαρά σύζυγο (στον οποίο δεν δίνουν κώλο! ) δίνοντας μάλιστα και κώλο στον εραστή...

Φοβάμαι ότι αυτό το post θα είναι το τελευταίο σε ένα (κακό ίσως...) αλλά σίγουρα γουστόζικο thread!... Αν πάλι αποδειχθώ κατσικοπόδαρος, οι admimistrators θα πρέπει ίσως να λάβουν μέτρα!...

ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ
Οι γυναίκες που κερατώνουν λίγο - πολύ συστηματικά τον άνδρα που επέλεξαν να παντρευθούν (και ο οποίος συνήθως δεν είναι λεφτάς!...) είναι αποτυχίες και σαν άνθρωποι και σαν γυναίκες ή ... πιστεύουν κάτι τέτοιο!...
Γι' αυτό και διάλεξαν να παντρευθούν έναν άνθρωπο που τους "πάει"  να κερατώνουν και να (φαντάζονται ότι) κοροϊδεύουν... 
Οι γυναίκες αυτές επέλεξαν να ... συμβιβαστούν με το να παντρευτούν κάποιον που θεωρούν (και μάλλον έχουν δίκηο...) ανθρωπάκι! Αλλά δεν τους "πάει" να φέρουν στην επιφάνεια αυτήν την εκτίμηση για τον εαυτό τους, αντίθετα έχουν την ανάγκη να νοιώσουν μαγκίτισσες... Κατανοητό... Δεν υποκύπτουν λοιπόν στα παρακάλια του κερατά για να νοιώσουν ανώτερες από δαύτον! Και δίνουν κώλο στους γκόμενους (του κώλου και της συμφοράς επίσης) για να εκδικηθούν ακόμα σκληρότερα τον κερατωμένο σύζυγό τους!! Φαντάζονται εκείνη την ώρα ότι δεν τους φταίει ο εαυτός τους (που κατά βάθος περιφρονούν) αλλά το λιγούρικο και αδύναμο ανθρωπάκι που καταδέχτηκαν να παντρευθούν!...

Νομίζω ότι αυτή είναι η λύση του όλου μυστηρίου!... Έχετε δοκιμάσει ποτέ να στήσετε συζήτηση με δαύτες;!; Εκεί να δείτε δύναμη και αισιοδοξία που αναβλύζει!!...

Και για να πάμε ένα βήμα παραπέρα: αντίστοιχα δεν κινούνται και οι άνδρες που συστηματικά κερατώνουν τις γυναικούλες τους;!; Δεν έχω δει πιο σαββουρογάμηδες από δαύτους!! Και όχι μόνον έχουν την ανάγκη να γαμήσουν ό,τι κινείται αλλά τείνουν να πιστεύουν ότι κάνουν και κατόρθωμα!!! Επειδή κερατώνουν ένα γυναικάκι που καταδέχτηκαν (δηλαδή συμβιβάστηκαν...) να στεφανωθούν!... Έτσι φαντάζονται ότι δεν είναι οι ίδιοι ανθρωπάκια.

Πάμε ακόμα παραπέρα: ποιές γυναίκες δίνουν κώλο;!; Ποιοι άντρες παρακαλάνε για κώλο;
Από τις γυναίκες τα (άχαρα) μπάζα, οι αποτυχίες σαν γυναίκες (ακόμα και αν είναι καλλονές! ) και οι γυναίκες που έχουν τόση πολλή οργή μέσα τους ώστε αδυνατούν ή δεν τολμούν να την αντιμετωπίσουν στα ίσα! Οι τελευταίες βέβαια κινδυνεύουν -όσο περνάει ο καιρός- να πιστέψουν ότι είναι αποτυχίες... Α, και κάποιες που έχουν (κάποια εποχή τουλάχιστον) ανάγκη να αναμετρηθούν με το "φόβο της εξουσίας του άνδρα"...
Αυτό είναι ΣΥΝΗΘΩΣ το πλεονέκτημα του κώλου και για τον άνδρα (που τον επισκέπτεται, εξηγούμαστε!...) και για τη γυναίκα που τον θυσιάζει: γαμιέσαι, γαμάς ή σε γαμούν, χωρίς να είσαι απέναντι από το βλέμμα και τη σκέψη του άλλου! Ο καθένας σκέφτεται ΣΥΝΗΘΩΣ τον εαυτό του, ο άνδρας το θυμό του για τις αδικίες που του έχουν κάνει είτε την γυναίκα που έχει στο βάθος του μυαλού του και όχι την αποτυχία που έχει απέναντί του, αυτηνής το βλέμμα (ή την ίδια) δεν χρειάζεται να αντικρύσει! Όταν αντίθετα είσαι με μια γυναίκα που "σημαίνει" για σένα και εσύ σέβεσαι τον εαυτό σου, θέλεις να την γαμάς και να σε κοιτάει στα μάτια, θέλεις να μπεις -και έτσι- μέσα στο μυαλό της!! Δεν γουστάρεις βέβαια τέτοια νταραβέρια με κάποια που θεωρείς μαλακισμένη και τη γαμάς από ανάγκη... Και βέβαια προτιμάς τον κώλο αν δεν πιστεύεις στον εαυτό σου, αν είναι στενός νομίζεις ότι κάνεις κατόρθωμα, ότι είσαι Μεγαλέξανδρος ή Κυβερνήτης ... Υποβρυχίου!... Και ζορίζεται και η άλλη από κάτω οπότε νοιώθεις πιο "από πάνω"... Αυτές οι γυναίκες πάλι -πέρα από τους συζύγους που τυχόν ... βάζουν στη θέση τους- νοιώθουν ΙΣΩΣ ότι κάνουν επανάσταση και ακόμα νοιώθουν (καθώς ο άλλος θεριεύει και δίνει ρέστα) τον άνδρα να επιθυμεί κάτι που (φαντάζονται ότι) έχει σχέση με αυτές.... Και όπως εξήγησα, ΔΕΝ έχουν απόλυτο άδικο.

Να με συμπαθάτε!!... Ευχαριστώ (όσους δεν με σιχτιρίσουν - δεν αποκήρυξα το ΠΡΩΚΤΙΚΟ, ΙΣΑ-ΙΣΑ!! Μάλιστα χρειάζεται σαν εμπειρία: να σου φύγει το μεράκι!) και στη διάθεσή σας για τυχόν απορίες.

sigma

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Dr in_between νομίζω οτι πρέπει να επιληφθείς του σχεδιασμού μιας επιστημονικής έρευνας (πχ γαμήσι από κώλο παντρεμένων γυναικών από μπουρδελιάρηδες και συμπλήρωση ερωτηματολογίων από τους συμμετέχοντες, ανάλυση από ψυχολόγους κλπ) με σκοπό να τεκμηριώσεις επιστημονικά την θεωρία σου.... Προσφέρομαι ως πειραματόζωο (πχ να γαμήσω από κώλο παντρεμένες  :sunglasses:), αφού φυσικά διαβάσω πρώτα το πρωτόκολο της έρευνας...  :crazy:

Νομίζω οτι η πρώτη έρευνα του bourdela.com είναι στα σκαριά....

το lancet μας περιμένει!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom