Tiramolas21
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2021
- Like
- 340
- Πόντοι
- 21
Στειλε πμπως θα την δουμε;
Στειλε πμπως θα την δουμε;
Δευτέρα με Τετάρτη που θα είμαι Χαλκίδα για δουλειά με ξενοδοχείο κτλ μια χαρά μου φαινεται?Αν ειναι κανεις απο ευβοια χαλκιδα ας στειλη γτ ξερω μια που πρεπει να ειναι κρυφοπουτανιτσα
Αν μπορεσεις να την ψησης τοσο γρηγορα τι να πωΔευτέρα με Τετάρτη που θα είμαι Χαλκίδα για δουλειά με ξενοδοχείο κτλ μια χαρά μου φαινεται?
Για πες..εχω κολλησει με μικρες και με ωριμες δεν εχω ασχοληθει..αξιζει?Αν ειναι κανεις απο ευβοια χαλκιδα ας στειλη γτ ξερω μια που πρεπει να ειναι κρυφοπουτανιτσα
Αξιζει ναι φιλε μΓια πες..εχω κολλησει με μικρες και με ωριμες δεν εχω ασχοληθει..αξιζει?
Μήπως είναι από Αθήνα και δουλεύει σε σχολείο;Αξιζει ναι φιλε μ
Οχι για την ακριβεια καπου σε ενα χωριο μενει αλλα δεν θυμαμαι ποιοΜήπως είναι από Αθήνα και δουλεύει σε σχολείο;
αναγκαστικα, αφου με βαζεις σε πειρασμο θα σου ζητησω λεπτομερειες! ποια ειναι? με καθε διακριτικοτητα εννοειται!Αξιζει ναι φιλε μ
Μπορείς να μου στείλεις και σε εμένα σε πμΑν ειναι κανεις απο ευβοια χαλκιδα ας στειλη γτ ξερω μια που πρεπει να ειναι κρυφοπουτανιτσα
με φλας κι από παραλίαξηγιεσαι σκουλικιαρικα τωρα τυπε μου
Αδερφέ ΣΟΣΑν ειναι κανεις απο ευβοια χαλκιδα ας στειλη γτ ξερω μια που πρεπει να ειναι κρυφοπουτανιτσα
ΕλαΑδερφέ ΣΟΣ
Ενα μεγαλο μνημονιο ειμαστε. Καταλαβαινεις την κατασταση της οικονομιας μιας χωρας απο το ποσο ευκολα βγαινουν οι γυναικες στο κλαριΓια να μπω και εγω σιγα σιγα στο θεμα:
γενικη διαπιστωση : ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΒΑΤΙ
Με δεδομενο το παραπανω και οσο ποιο γρηγορα το πιστεψουμε ολοι μας νομιζω οτι η απολαυση θα ειναι σε ικανοποιητικο βαθμο και για τους μεν και για τις δε...
Και σου στέλνει, λέει, π.μ., σου περιγράφει τη γυναίκα σου και γίνεται στο σπίτι του Ελ Αλαμέιν.αναγκαστικα, αφου με βαζεις σε πειρασμο θα σου ζητησω λεπτομερειες! ποια ειναι? με καθε διακριτικοτητα εννοειται!
Λαμία ξέρει κανείς αν υπάρχει τίποτα?
Θεσσαλονίκη αν ξέρει κάποιος κάτι ας στείλει
Παίζει κάτι στην Άρτα?Έχουμε τίποτα απο Κύπρο τύποι;