Τα σεβη μου
Οταν ομως μιλαμε για ελεγκτη του ΣΔΟΕ, ελεγκτη του ΙΚΑ και ελεγκτη εισητηριων μιλάμε για τις πιο "τσατσοδουλειές" και επαισχυντες αυτη τη στιγμη στη χωρα και αξιζουν φτυσιματος!
Δεν μπορεις σε μια χωρα που ταλαιπορειται απο μακροχρονια κριση να πηγαινεις και να απαιτεις εισητηριο που ειναι το 10% του μισθου του γονεα απο μαθητη που παει στο σχολειο του...Τον κανεις να βαλει σε κινδυνο τη ζωη του και να πηδηξει απο το παραθυρο και αναφερομαι σε πραγματικο γεγονος! Τα ιδια και με ΙΚΑ και ΣΔΟΕ που εχω και περιστατικο αδικου εξευτελισμου συναδελφου στο νησι απο αποβρασματα ελεγκτες!
Εχουμε οικονομικο πολεμο και θα υπαρξουν θυματα! Αλλη μια φορα μπραβο στον αγνωστο επιχειρηματια που την ξεπαστρεψε αν πραγματι εγινε για υπηρεσιακους λογους και υπηρξε νομημοφανής ...αδικία! Αλλιως για οποιονδηποτε αλλο λόγο ... κριμα για τη
Τα σεβη μου
Οταν ομως μιλαμε για ελεγκτη του ΣΔΟΕ, ελεγκτη του ΙΚΑ και ελεγκτη εισητηριων μιλάμε για τις πιο "τσατσοδουλειές" και επαισχυντες αυτη τη στιγμη στη χωρα και αξιζουν φτυσιματος!
Δεν μπορεις σε μια χωρα που ταλαιπορειται απο μακροχρονια κριση να πηγαινεις και να απαιτεις εισητηριο που ειναι το 10% του μισθου του γονεα απο μαθητη που παει στο σχολειο του...Τον κανεις να βαλει σε κινδυνο τη ζωη του και να πηδηξει απο το παραθυρο και αναφερομαι σε πραγματικο γεγονος! Τα ιδια και με ΙΚΑ και ΣΔΟΕ που εχω και περιστατικο αδικου εξευτελισμου συναδελφου στο νησι απο αποβρασματα ελεγκτες!
Εχουμε οικονομικο πολεμο και θα υπαρξουν θυματα! Αλλη μια φορα μπραβο στον αγνωστο επιχειρηματια που την ξεπαστρεψε αν πραγματι εγινε για υπηρεσιακους λογους και υπηρξε νομημοφανής ...αδικία! Αλλιως για οποιονδηποτε αλλο λόγο ... κριμα για τη κοπέλα!
δηλαδή σε ενα καταστηματάρχη σε ένα νησι που βγαζει πολλα χρηματα χωρις να κοβει αποδειξεις δεν πρεπει να γινει ελεγχος;οι αστικες συγκοινωνιες μπορουν να λειτουργησουν χωρις εσοδα;πρεπει να είναι ελευθερη η εισοδος; πρεπει να δολοφονούμε έναν ανθρωπο επειδή είναι ελεγκτης;με την λογικη της οικονομικης κρισης πρεπει να σκοτωσουμε και τον φουρναρη αν αυξησει την τιμη του ψωμιου επειδή είναι βασικο αγαθο;