You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανελληνιο σοκ και αποτροπιασμος απο την αγρια σφαγη 32χρονης στο Β νεκροταφειο.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα loafer
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 562
- Εμφανίσεις 22K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
εμένα αυτό το περνούσα τυχαία από το νεκροταφείο μου κάνει λίγο κωμωδία
ο πατέρας της έβαλε κάποιον να την φάει στανταράκι, αφού είχε και κέρδος δεν υπάρχει θέμα, θέμα χρόνου να τον μαζέψουν
όλο και κάποια μαλακία θα κάνει δεν φαίνετε και πολύ έξυπνος
ο πατέρας της έβαλε κάποιον να την φάει στανταράκι, αφού είχε και κέρδος δεν υπάρχει θέμα, θέμα χρόνου να τον μαζέψουν
μη επανδρωμένη σέλφι
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2016
- Like
- 281
- Πόντοι
- 36
εμένα αυτό το περνούσα τυχαία από το νεκροταφείο μου κάνει λίγο κωμωδία
τυπε εβαλε καποιον αλλον και αυτος μπορουσε να ειναι καπου αλλου με αλλοθι αλλα περασε εκεινη την ωρα απο εκει διπλα; :S :S :S
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Αυτο παλι, που θεωρειτε τους εγκληματιες τερατα εξυπναδας που δεν θα μπορουσαν να κανουν χοντρο λαθος, με ξεπερνά.τυπε εβαλε καποιον αλλον και αυτος μπορουσε να ειναι καπου αλλου με αλλοθι αλλα περασε εκεινη την ωρα απο εκει διπλα; :S :S :S
Κατα κανονα οι εγκληματιες ειναι ηλιθιοι.
Αλλιως δεν θα ηταν εγκληματιες.
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.099
- Πόντοι
- 6.796
Μιλώντας στον Alpha και περιγράφοντας εκείνο το απόγευμα είπε:
«Ο Θεός μου πήγε τα μυαλά εκεί. Λέω, λες αυτός να μου σκότωσε το παιδί;
»Και με έκανε να το σκεφτώ η γρηγοράδα που μπήκε στο αμάξι και μου έλεγε “πάμε, πάμε”.
»Λέω, λες να ήταν αυτός και να ήθελε να φύγει από τον χώρο; Αυτό έγινε στην κεντρική είσοδο μπροστά.
»Βγαίνοντας αριστερά από την κεντρική είσοδο, λίγο πιο μέσα από την Ηρακλείου.
»Και αναγκάστηκα και έφυγα εγώ ευθεία από την είσοδο που αναγκαστικά πρέπει να φύγω από αριστερά από την Ηρακλείου.
»Αλλά ήταν λίγο πιο κάτω, προς την πόρτα του νεκροταφείου και τον πήρα από εκεί».
Αποκαλυπτική ήταν και η μαρτυρία της θείας του θύματος και αδελφής του πατέρα.
«Ο πατέρας της Δώρας δεν είναι καλά στα μυαλά του. Ο άνθρωπος είναι ψυχασθενής. Χρόνια το λέω».
μη επανδρωμένη σέλφι
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2016
- Like
- 281
- Πόντοι
- 36
Αυτο παλι, που θεωρειτε τους εγκληματιες τερατα εξυπναδας που δεν θα μπορουσαν να κανουν χοντρο λαθος, με ξεπερνά.
Κατα κανονα οι εγκληματιες ειναι ηλιθιοι.
Αλλιως δεν θα ηταν εγκληματιες.
μα δεν απορησα για το πόσο πιθανό είναι να ισχύει, απόρησα με το ΠΟΣΟ ατειο θα ειναι ΑΝ ισχυει
συγκινημενος, πρωτη φορα δεν με αγνοειτε επιδεικτικα
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.370
- Πόντοι
- 4.746
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.099
- Πόντοι
- 6.796
στη γαδα μολις τον πιεσουν θα κελαηδησει.. ειναι θεμα χρονου, αν εχει την φωλια του χεσμ_νη.. :S
Σίγουρα θα πέσει σε αντιφάσεις και θα καρφωθεί κι άλλο..
μη επανδρωμένη σέλφι
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2016
- Like
- 281
- Πόντοι
- 36
Αλλά πληρωμένος δολοφόνος με μαχαίρι???
οικονομικη κριση τυπε :S
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.099
- Πόντοι
- 6.796
οικονομικη κριση τυπε :S
Για να σκοτώσεις με μαχαίρι προϋποθέτει προσπάθεια.. συνήθως ο δολοφόνος ειναι και συναισθηματικά οπλισμένος για να καταφέρει να πλήξει το θυμα..
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
συγκινημενος, πρωτη φορα δεν με αγνοειτε επιδεικτικα
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.370
- Πόντοι
- 4.746
ετσι φαινεται, γιατι δειχνει..Σίγουρα θα πέσει σε αντιφάσεις και θα καρφωθεί κι άλλο..
Συνημμένα
μη επανδρωμένη σέλφι
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2016
- Like
- 281
- Πόντοι
- 36
Ρε Αποστόλη ολα καλα. Αλλά γιατι δεν μπηκες στον κοπο να μας εξηγησεις για ποιον λογο ενας απλος μαρτυρας, οπως κληθηκε ο πατερας, πηγε αγκαζε με δικηγορο στην Ασφαλεια?
τυπε εκει που πηγαινε με το ταξι για ΓΑΔΑ ο πατερας, πετυχαινει τον δικηγορο που εψαχνε ταξι για τον ιδιο προορισμο
δλδ εσυ αν ησουνα ταριφας μεροκαματιαρης, δεν θα το επαιρνες το παλουκάρι;
ψυχικό έκανε να πούμε, εξυπηρετηση
Ζητημα χρονου ειναι.
μάλλον και πολύ έχει αργήσει.
πάντως επειδή πάντα θέλω να είμαι καλόπιστος αναρωτιέμαι αν όντως περνούσε τυχαία εκείνη την ώρα απ' έξω :
α) πόσο πιθανό είναι ο δολοφόνος να μπήκε στο δικό του ταξί,
β) αν αυτός που μπήκε δεν ήταν ο δολοφόνος πόσο πιθανό είναι να πήρε κάποιο άλλο τυχαίο άτομο που να συμπεριφερόταν "περίεργα"
χμ.... ούτε στα σενάρια του Φώσκωλου.
πάντως σχετικά με τον τίτλο του παρόντος θέματος σοκαριστικό δεν είναι η δολοφονία και η πιθανότητα να το έκανε ο πατέρας, τέτοια δυστυχώς γίνονται. Αλλά αυτά που γράφτηκαν σε προηγούμενες σελίδες για εφοριακούς ελεγκτές κλπ. ....απλά ενισχύουν την αποψή μου ότι η κρίση στην Ελλάδα είναι κυρίως πολιτισμική/κοινωνική (γι' αυτό δεν βγαίνουμε μετά τόσα χρόνια), απλά η οικονομική κακή συγκυρία ανέδειξε τη σαπίλα του μέσου νεοέλληνα και μας έφερε αντιμέτωπους με τον καθρέφτη.