Νέα

Πανελληνιο σοκ και αποτροπιασμος απο την αγρια σφαγη 32χρονης στο Β νεκροταφειο.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loafer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 562
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ενα αστυνομικο κρατος σε ενα δημοσιο χωρο οπως το νεκροταφειο που εχουν αναφερθει δεκαδες περιστατικα κλοπης ΦΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ!!!

Αμα ηταν το δικο σου παιδι αυτη η κοπελα θα το επαιζες υπερανω και μαλακιες;
Το επιχειρημα "αν ηταν δικος σου συγγενης" εχουμε ξαναπει οτι ειναι εντελως ακυρο και παραπεμπει σε βαρβαρες κοινωνιες, που αποφασιζει ο συγγενης του θυματος για την τυχη του θύτη.
Προφανως η ορθη νομοθεσια ειναι αυτη που θεσπιζεται εν ψυχρω και οχι εν θερμω. Αρα ναι, η σωστη νομοθεσια ειναι αυτη που θεσπιζεται "υπεράνω".

Επισκέπτης
Όχι απλά ένα ΣΟΒΑΡΟ κράτος (μαλακία η έννοια "αστυνομικό") αποτρέπει μεγάλο μέρος της προδιάθεσης για παραβατικότητα. Αυτό τίποτα περισσότερο.

Τυπε υπαρχει ενα νεκροταφειο το οποιο εχουν κανει στεκι βαπορακια και κλεφτρονια και χτυπανε και κατακλεβουν τον κοσμο που εχει τον πονο του και παει να αφησει ενα λουλουδι στον ανθρωπο που εχει χασει...δεν πρεπει αυτο το γαμημενο κρατος ειτε να βαλει φυλαξη ειτε να εχει αστυνομικους σε μονιμη βαση;

Τωρα θα λεμε δικονομικες μαλακιες;Μιλαμε για ανθρωπινες ζωες,μιλαμε για μια νεα γυναικα 32 χρονων που δολοφονηθηκε με τον πιο φριχτο τροπο σε ενα ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Το κομματικό κράτος μόνο ξέχασες που καλείται να τα φέρει όλα αυτά εις πέρας.
Και όλον αυτό τον εσμό των αριστερών κοπρόσκυλων που το συναποτελεί βεβαίως
Στο θεσμικο δίχτυ αναφερομαι. Τώρα ποιος εφαρμοζει τι, ποιος αποδομει και υπονομευει τι και με ποια διαθεση πορευεται μεσα σε αυτο το θεσμικο πλαισιο ειναι αλλο ζητημα.

Επισκέπτης
Το επιχειρημα "αν ηταν δικος σου συγγενης" εχουμε ξαναπει οτι ειναι εντελως ακυρο και παραπεμπει σε βαρβαρες κοινωνιες, που αποφασιζει ο συγγενης του θυματος για την τυχη του θύτη.
Προφανως η ορθη νομοθεσια ειναι αυτη που θεσπιζεται εν ψυχρω και οχι εν θερμω. Αρα ναι, η σωστη νομοθεσια ειναι αυτη που θεσπιζεται "υπεράνω".

Ωραια στα ΑΡΧΙΔΙΑ μου και εσυ και η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ σου δικηγορακο...οι νομοι υπαρχουν για να προστατευουν τους νομοταγεις πολιτες και πανω απο ολα την ανθρωπινη ζωη.

Οταν οι νομοι ειτε δεν ειναι αρκετοι ειτε δεν εφαρμοζονται σωστα τοτε να πανε να γαμηθουν και οι νομοι και οσοι σαν και σενα μιλανε με ξυλινη γλωσσα σαν καθυστερημενοι μπροστα σε τετοιες τραγωδιες.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
οτι σε όλο το σύγχρονο κόσμο η θανατική ποινή έχει καταργηθεί πλην ελαχίστων περιπτώσεων.

Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη φωτεινά παραδείγματα λαών που δεν έχουν εκθυληκοποιηθεί πλήρως ακόμη.
Κ φυσικά κάνουν κουμάντο στον πλανήτη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ωραια στα ΑΡΧΙΔΙΑ μου και εσυ και η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ σου δικηγορακο...οι νομοι υπαρχουν για να προστατευουν τους νομοταγεις πολιτες και πανω απο την ανθρωπινη ζωη.

Οταν οι νομοι ειτε δεν ειναι αρκετοι ειτε δεν εφαρμοζονται σωστα τοτε να πανε να γαμηθουν και οι νομοι και οσοι σαν και σενα μιλανε με ξυλινη γλωσσα σαν καθυστερημενοι μπροστα σε τετοιες τραγωδιες.
Θεωρεις οτι αυτη τη στιγμη αυτος που μιλαει σαν καθυστερημενος ειμαι εγω?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Άλλη τεραστια συζητηση αυτη. Να σημειωσεις ομως οτι ενας λαος που ψηφιζει αριστερη κυβερνηση στην ευρωπη εν ετει 2017, προφανως απορριπτει κατι τετοιο.

Σωστό και αυτό, είπαμε οτι είμαστε ο παρίας του πλανήτη αλλά δε θέλουμε να το αποδεχθούμε.

Στο θέμα, περυσι τέτοια εποχή βρέθηκα στη Ρώμη λίγες μέρες, μεγάλη πόλη, με λαό με το παρόμοιο "ταμπεραμέντο" του Έλληνα, για λόγους που δε γνωρίζω, φαντάζομαι ήταν μια μόνιμη κατάσταση, σε κάθε κεντρικό σημείο της πόλης, σταθμό μετρό, μνημεία, σημεία ενδιαφέροντος και τεσπα όπου παρατήρησα, υπήρχε παρουσία πάνοπλων "καραμπινιέρηδων" με το δάχτυλο στη σκανδάλη.

Αυτό είναι ΠΡΟΛΗΨΗ.

Επισκέπτης
Ας αφήσουμε τις υπερβολές για θανατική ποινή κλπ και ας εστιάσουμε στο σημαντικότερο που είναι η ΠΡΟΛΗΨΗ. Δεν είναι τυχαίο, ακόμα και για όποιον διαφωνεί, οτι σε όλο το σύγχρονο κόσμο η θανατική ποινή έχει καταργηθεί πλην ελαχίστων περιπτώσεων.

Πες μου ενα λογο φιλε μου για τον οποιο δεν ειναι σωστη η θανατικη ποινη εκτος απο Θρησκευτικοπαπαριες τυπου δεν ειναι σωστο να αφαιρεις μια ζωη κτλ....

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ωραια στα ΑΡΧΙΔΙΑ μου και εσυ και η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ σου δικηγορακο...οι νομοι υπαρχουν για να προστατευουν τους νομοταγεις πολιτες και πανω απο ολα την ανθρωπινη ζωη.

Εντάξει το ψωμί του βγάζει ο άνθρωπος από αυτό το σύστημα.
Τώρα αν για τον μέσο άνθρωπο που στοιχειώδη κοινή λογική τον κάνει να αναγνωρίζει ότι η έννοια "απονομή δικαιοσύνης" στο Γιουνανιστάν είναι ένα από τα σύντομα δημοφιλή ανέκδοτα, αυτό βεβαίως είναι ένα άλλο ζήτημα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Θυμαμαι π.χ. την κλασικη περιπτωση νομοθετησης "εν θερμω".

Οταν εγινε το ατυχημα στα Τεμπη, που σκοτωθηκαν τα 20 παιδια στο τροχαιο με το φορτηγο.
Ο δραστης κατηγορηθηκε για πλημμελημα, που φυσικα προβλεπει μονο μεχρι 5 χρονια φυλακιση και αφεθηκε ελευθερος μετα τη συλληψη του.

Οι "αγανακτισμενοι" χαλασαν τον κοσμο, γιατι να αφεθει ελευθερος.
Και ο τοτε υπουργος Παπαληγουρας, επιασε τον παλμο (μην χεσω) του κοσμου, και ψηφισε εναν νομο, που λεει οτι παραπεμπεσαι στον...ανακριτη (!!!) αν απο αμελεια σκοτωσεις πανω απο εναν(!!!).
Ωστε να μπορει να διαταχθει προφυλάκιση.
Μιλαμε για εναν νομο-ντροπή, δυστυχως ισχυει ακομη.

Δηλαδη αν σκοτωσεις δύο σε ενα τροχαιο, μπορει να προφυλακισθεις. Αν σκοτωσεις εναν, οχι.

Βεβαια το οτι στην δικη μετα, δεν μπορεις να φας πανω απο 5 χρονια συνολικα, που ειναι υποχρεωτικα ΕΞΑΓΟΡΑΣΙΜΗ, ηταν ανευ σημασιας για τον φωστηρα υπουργο.
Με αλλα λογια, θεσπιζεται η προφυλακιση για να χαρει ο "κοσμος", αλλά οταν γινει η δικη εισαι σιγουρα έξω με εξαγορα.

Και μετα φταιω εγω που τα λεω οπως ειναι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Τυπε υπαρχει ενα νεκροταφειο το οποιο εχουν κανει στεκι βαπορακια και κλεφτρονια και χτυπανε και κατακλεβουν τον κοσμο που εχει τον πονο του και παει να αφησει ενα λουλουδι στον ανθρωπο που εχει χασει...δεν πρεπει αυτο το γαμημενο κρατος ειτε να βαλει φυλαξη ειτε να εχει αστυνομικους σε μονιμη βαση;

Τωρα θα λεμε δικονομικες μαλακιες;Μιλαμε για ανθρωπινες ζωες,μιλαμε για μια νεα γυναικα 32 χρονων που δολοφονηθηκε με τον πιο φριχτο τροπο σε ενα ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!!

Δε διαφωνώ απλά η εγκληματικότητα πλέον έχει χτυπήσει κόκκινο σε ένα κράτος που ΟΛΟΙ οι θεσμοί έχουν καταρρεύσει. Αυτό που περιγράφεις μπορεί ΔΥΣΤΥΧΩΣ να συμβεί καθημερινά, ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ σε οποιοδήποτε μέρος τουλάχιστον της Αθήνας και εκ των πραγμάτων δε γίνεται να υπάρχει ο "κάθε αστυνομικός για κάθε πολίτη" που δυστυχώς καταντήσαμε να χρειαζόμαστε.

Στην προκειμένη βέβαια δεν αποκλείω να έχουν γίνει κατά καιρούς ενοχλήσεις προς την αστυνομία, λόγω των περιστατικών, αλλά είτε να το περάσαν στα ψιλά ή να μη μπόρεσαν να κάνουν κάτι περισσότερο λόγω έλλειψης προσωπικού.

Επισκέπτης
Θεωρεις οτι αυτη τη στιγμη αυτος που μιλαει σαν καθυστερημενος ειμαι εγω?

Ναι θεωρω οτι εισαι ενας παπαρας που απλα μπαινει λεει τις ξυλινες νομικες παπαριες και δεν εχει στην ουσια αποψη παρα μονο θελει να σπαει τα αρχιδια των συνομιλητων του...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Σωστό και αυτό, είπαμε οτι είμαστε ο παρίας του πλανήτη αλλά δε θέλουμε να το αποδεχθούμε.

Στο θέμα, περυσι τέτοια εποχή βρέθηκα στη Ρώμη λίγες μέρες, μεγάλη πόλη, με λαό με το παρόμοιο "ταμπεραμέντο" του Έλληνα, για λόγους που δε γνωρίζω, φαντάζομαι ήταν μια μόνιμη κατάσταση, σε κάθε κεντρικό σημείο της πόλης, σταθμό μετρό, μνημεία, σημεία ενδιαφέροντος και τεσπα όπου παρατήρησα, υπήρχε παρουσία πάνοπλων "καραμπινιέρηδων" με το δάχτυλο στη σκανδάλη.

Αυτό είναι ΠΡΟΛΗΨΗ.

Οι καραμπινιέροι είναι χωροφυλάκοι.
Χωροφυλακή=αναχρονιστικός θεσμός από την παντογνώστρια ελληνική αριστερά.
Η δε επιβολή τέτοιων προτύπων φασισμός.  Τον νου σου

Επισκέπτης
Δε διαφωνώ απλά η εγκληματικότητα πλέον έχει χτυπήσει κόκκινο σε ένα κράτος που ΟΛΟΙ οι θεσμοί έχουν καταρρεύσει. Αυτό που περιγράφεις μπορεί ΔΥΣΤΥΧΩΣ να συμβεί καθημερινά, ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ σε οποιοδήποτε μέρος τουλάχιστον της Αθήνας και εκ των πραγμάτων δε γίνεται να υπάρχει ο "κάθε αστυνομικός για κάθε πολίτη" που δυστυχώς καταντήσαμε να χρειαζόμαστε.

Στην προκειμένη βέβαια δεν αποκλείω να έχουν γίνει κατά καιρούς ενοχλήσεις προς την αστυνομία, λόγω των περιστατικών, αλλά είτε να το περάσαν στα ψιλά ή να μη μπόρεσαν να κάνουν κάτι περισσότερο λόγω έλλειψης προσωπικού.

Τυπε μου σε καθε γωνια δεν γινεται να υπαρχει αλλα στο συγκεκριμενο νεκροταφειο που ειχαν αναφερθει δεκαδες περιστατικα επιβαλλοταν να υπαρχει!!!Αμα υπηρχε αυτο το πρεζονι δεν θα πηγαινε να σφαξει τη κοπελιτσα και τωρα αυτη θα ηταν ζωντανη...η παντελης αδιαφορια του κρατους σκοτωσε τη κοπελα και οχι το πρεζονι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ναι θεωρω οτι εισαι ενας παπαρας που απλα μπαινει λεει τις ξυλινες νομικες παπαριες και δεν εχει στην ουσια αποψη παρα μονο θελει να σπαει τα αρχιδια των συνομιλητων του...
Συγνωμη που λογω ιδιοτητας και γνωσεων θεωρω υποχρεωση μου να μιλαω λιγο πιο διαφορετικα απο τον παρορμητικο λογο καφενείου.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Πες μου ενα λογο φιλε μου για τον οποιο δεν ειναι σωστη η θανατικη ποινη εκτος απο Θρησκευτικοπαπαριες τυπου δεν ειναι σωστο να αφαιρεις μια ζωη κτλ....

Δε μπορώ να σου πω αλλά σίγουρα πολύς κόσμος για πολλά χρόνια με πολλή περισσότερη εμπειρία από εσένα και μένα πάνω σε αυτά τα ζητήματα αποφάσισε οτι η θανατική ποινή πρέπει να καταργηθεί. Αυτό ξέρω μόνο.

Αν το πάμε στο συναισθηματικό τομέα φυσικά και αν κάποιος έκανε κάτι στο γονιό, αδερφό, παιδί μου θα ήθελα να τον θάψω με τα ίδια μου τα χέρια, δεν το συζητάμε.

Επισκέπτης
Συγνωμη που λογω ιδιοτητας και γνωσεων θεωρω υποχρεωση μου να μιλαω λιγο πιο διαφορετικα απο τον παρορμητικο λογο καφενείου.

Ευτυχως που υπαρχεις και εισαι χρησιμος στη συζητηση...συζηταμε για τον φονο μιας κοπελας απο ενα πρεζονι μερα μεσημερι σε ενα νεκροταφειο και για το πως εγινε και πως θα μπορουσε να αποφευχθει και εσυ μπαινεις και μας λες τι λεει ο νομος και οτι εγκληματα γινονται συνεχεια παμε παρακατω.

Μιλαμε τεραστια η χρησιμοτητα σου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom