Νέα

Πανελληνιο σοκ και αποτροπιασμος απο την αγρια σφαγη 32χρονης στο Β νεκροταφειο.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loafer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 562
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δε μπορώ να σου πω αλλά σίγουρα πολύς κόσμος για πολλά χρόνια με πολλή περισσότερη εμπειρία από εσένα και μένα πάνω σε αυτά τα ζητήματα αποφάσισε οτι η θανατική ποινή πρέπει να καταργηθεί. Αυτό ξέρω μόνο.

Αν το πάμε στο συναισθηματικό τομέα φυσικά και αν κάποιος έκανε κάτι στο γονιό, αδερφό, παιδί μου θα ήθελα να τον θάψω με τα ίδια μου τα χέρια, δεν το συζητάμε.

Δεν ειναι συναισθηματικο τυπε αλλα πρακτικο...ενας ψυχασθενης ή ενας φονιας αμα τον εχεις φυλακη μπορει καλλιστα να ξανασκοτωσει ειτε σε καποια αδεια ή οταν εκτισει τα 2/3 της ποινης του και βγει εξω.

Μου αρεσει που οι δηθεν "πολιτισμενοι" Ευρωπαιοι κοπτονται για το δικαιωμα στη ζωη του εγκληματια αλλα για το χαμενο δικαιωμα ζωης του θυματος δεν υπαρχει καμμια αναφορα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.223
Πόντοι
5.506
Οι καραμπινιέροι είναι χωροφυλάκοι.
Χωροφυλακή=αναχρονιστικός θεσμός από την παντογνώστρια ελληνική αριστερά.
Η δε επιβολή τέτοιων προτύπων φασισμός.  Τον νου σου

Ωπα, κάτσε, μην το χοντραίνουμε, δε με ενδιαφέρει πως λέγονται, πως τους έχουμε στο μυαλό μας και ποιά περίοδος έρχεται για κάποιους στο μυαλό, μακρυά από μένα αυτά.

Ξέρω πάντως οτι η εικόνα τους εμένα που φυσικά δε θα είχα ποτέ στο μυαλό μου να κάνω μια παράνομη πράξη μου μετέδιδε ένα παραπάνω αίσθημα ασφαλείας και τουλάχιστον ένα μέρος των υποψηφίων παραβατικών τους δημιουργούσε αναστολές.

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
Ανοιγουμε μεγαλη συζητηση τωρα, με πολλες παραμετρους. Να θυμισω σε τι φυλακη ζει ο Μπρέιβικ στην "δυτικη" Νορβηγια?
Και τι ποινη εχει?

Εχει υποχρεωτικη 10 ετών, με ανωτατη 21 έτη.
Εχουν βεβαια ενα περιεργο συστημα εκει, που λεει οτι αν κριθει και τοτε επικινδυνος, μπορει να παραταθει η ποινη αοριστως.
Ποιος μας λεει ομως οτι μετα απο 21 χρονια θα κριθει?

άλεξ στη βρετανία ο μέσος όρος που εκτίουν οι δολοφόνοι για έναν και μοναδικό φόνο είναι τα 17χρόνια και από τι βλέπεις ανεβαίνει αντί να μειώνεται

Συνημμένα

• serving_time_for_murder.png
    serving_time_for_murder.png
    22,1 KB · Εμφανίσεις: 17

Επισκέπτης
Ωπα, κάτσε, μην το χοντραίνουμε, δε με ενδιαφέρει πως λέγονται, πως τους έχουμε στο μυαλό μας και ποιά περίοδος έρχεται για κάποιους στο μυαλό, μακρυά από μένα αυτά.

Ξέρω πάντως οτι η εικόνα τους εμένα που φυσικά δε θα είχα ποτέ στο μυαλό μου να κάνω μια παράνομη πράξη μου μετέδιδε ένα παραπάνω αίσθημα ασφαλείας και τουλάχιστον ένα μέρος των υποψηφίων παραβατικών τους δημιουργούσε αναστολές.

Αυτοι εχουν και τους καραμπινιερους γιατι εχουν δεχτει ή απειλουνται να δεχτουν τρομοκρατικες επιθεσεις...και οπως λες και εσυ αμα εισαι νορμαλ και νομιμος ανθρωπος δεν εχεις τιποτα να φοβασαι!

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Στη Πειραιως λιγο πιο περα απο την Ομονοια εχω δει κλουβα της αστυνομιας με το σκοπο με το αυτοματο ανα χειρας να ειναι σε εγρηγορση κοιτωντας ανησυχα δεξια αριστερα. Δε φυλαει καποιον στοχο. Δεν  ειναι εκει κοντα καμια πρεσβεια, κανενα υπουργειο, κανενας σιδηροδρομικος σταθμος. Ειναι ομως η Γερανιου, οι μαυροι ναρκεμποροι, τα κλεφτρονια, τα πρεζονια,  οι εγκληματιες. Αν  δεν ηταν εκει αποτρεπτικα, καθε τρεις και μια θα μαζευαν σφαγμενους, δαρμενους, βιασμενες, υποψηφια ανυποπτα θυματα που θα τυχαινε να περνανε απο το σημειο. Παλια δεν  υπηρχαν αυτα. Και παμε τωρα στο νεκροταφειο. Υπαρχουν τοσα κρουσματα. Η Δωρα επρεπε να ηξερε πολεμικες τεχνες, να ειχε κανενα μαχαιρι μαζι της για να αμυνεται, να νοικιασει κανεναν σωματοφυλακα, να παιρνει μαζι της και κανεναν αρρενα συγγενη να τη συνοδευει η απλως ας προσεχε; εισερχεστε και παραμενετε στο χωρο με δικη σας ευθυνη. Το τι φταιει δε χρειαζεται νομιζω αναλυση, το ξερουμε ολοι. Αδιαφορια του κρατους, μειωμενες ποινες, γενικοτερη καταντια της κοινωνιας. Ολα αυτα δεν εφτασαν στο σημειο που εφτασαν τωρα, εγιναν σταδιακα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.223
Πόντοι
5.506

Έχουμε πολλά, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ πράγματα να αλλάξουμε για να πλησιάσουμε αυτές τις χώρες για να φτάσουμε ΚΑΙ στη θανατική ποινή. Και πρώτα απ' όλα ο καθένας μας σα μονάδα και εμείς θα βελτιώσουμε και το κράτος.

Επίσης η εγκληματικότητα και η παραβατικότητα είναι ένα πολύπλοκο πρόβλημα που τουλάχιστον στην Αμερική το αντιμετωπίζουν πολλές δεκαετίες και έχουν φτάσει σε αυτό το στάδιο για το γιουνανισταν είναι κάτι πολύ καινούριο στο επίπεδο που έχει εξελιχθεί.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
η ανθρώπινη ζωή και γενικά η ασφάλεια στη χώρας μας έχει πάρει διαστάσεις μεξικού
Καλα ενταξει. Τωρα αν τα πω οπως ειναι, θα τα ακουσω παλι "οτι μιλαω με ξυλινη γλωσσα" ή οτι "δεν ειμαι χρησιμος".

Αλλά ας ειναι, τουλαχιστον υπαρχουν και καποιοι πιο δεκτικοι στον σωστο διαλογο, θα προσπαθησω.

Για το 2016, έτος κατά το οποίο σημειώθηκαν συνολικά 81 ανθρωποκτονίες, εκ των οποίων οι 9 με κίνητρο τη ληστεία.
Το προηγούμενο έτος, το 2015, είχαν γίνει 86 δολοφονίες εκ των οποίων 17 με κίνητρο τη ληστεία.

Δεν το λες και "Μεξικο".
Ελαχιστες λοιπον ειναι οι δολοφονιες για ληστεια, απλως αυτες παιρνουν δημοσιοτητα και ακουγονται περισσοτερο.

Τωρα αν για αυτες τις ληστείες μετα φονου, θεωρουν καποιοι οτι πρεπει να κατεβασουμε τα τανκς και τα περιπολικα στα νεκροταφεια, τους δρομους, τα γηπεδα, τα σπιτια, οπουδήποτε τελος παντων, ας το προτεινουν για να ειναι χρησιμοι.

Εγω θα εξακολουθησω να το θεωρω υπερβολη για τα υπαρχοντα νουμερα (ουπς...μηπως μιλησα παλι με ξυλινη γλωσσα?)

Επισκέπτης
Στη Πειραιως λιγο πιο περα απο την Ομονοια εχω δει κλουβα της αστυνομιας με το σκοπο με το αυτοματο ανα χειρας να ειναι σε εγρηγορση κοιτωντας ανησυχα δεξια αριστερα. Δε φυλαει καποιον στοχο. Δεν  ειναι εκει κοντα καμια πρεσβεια, κανενα υπουργειο, κανενας σιδηροδρομικος σταθμος. Ειναι ομως η Γερανιου, οι μαυροι ναρκεμποροι, τα κλεφτρονια, τα πρεζονια,  οι εγκληματιες. Αν  δεν ηταν εκει αποτρεπτικα, καθε τρεις και μια θα μαζευαν σφαγμενους, δαρμενους, βιασμενες, υποψηφια ανυποπτα θυματα που θα τυχαινε να περνανε απο το σημειο. Παλια δεν  υπηρχαν αυτα. Και παμε τωρα στο νεκροταφειο. Υπαρχουν τοσα κρουσματα. Η Δωρα επρεπε να ηξερε πολεμικες τεχνες, να ειχε κανενα μαχαιρι μαζι της για να αμυνεται, να νοικιασει κανεναν σωματοφυλακα, να παιρνει μαζι της και κανεναν αρρενα συγγεν η να τη συνοδευει η απλως ας προσεχε; εισερχεστε και παραμενετε στο χωρο με δικη σας ευθυνη. Το τι φταιει δε χρειαζεται νομιζω αναλυση, το ξερουμε ολοι. Αδιαφορια του κρατους, μειωμενες ποινες, γενικοτερη καταντια της κοινωνιας. Ολα αυτα δεν εφτασαν στο σημειο που εφτασαν τωρα, εγιναν σταδιακα.

Ε μα τωρα και εσυ θα φυλαμε και τα νεκροταφεια;Να μην πεθαιναν οι συγγενεις οσων πανε στους ταφους!Ακου εκει!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ωπα, κάτσε, μην το χοντραίνουμε, δε με ενδιαφέρει πως λέγονται, πως τους έχουμε στο μυαλό μας και ποιά περίοδος έρχεται για κάποιους στο μυαλό, μακρυά από μένα αυτά

Eσένα δεν σε ενδιαφέρει, αλλά ενδιαφέρει τόσους πολλούς άλλους Συναγωνιστή, που τα αποτελέσματα τα λούζεστε όλοι στην τελική.
Τα πάντα είναι Πολιτική κ από εκεί πηγάζουν όλα, και η πολυνομία, και η έλλειψη δικαιοσύνης, και η έλλειψη τάξης και ασφάλειας, και τα σύνορα ξέφραγο αμπέλι, και οι ουρές στις δημόσιες υπηρεσίες και τα πάντα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.223
Πόντοι
5.506
Στη Πειραιως λιγο πιο περα απο την Ομονοια εχω δει κλουβα της αστυνομιας με το σκοπο με το αυτοματο ανα χειρας να ειναι σε εγρηγορση κοιτωντας ανησυχα δεξια αριστερα. Δε φυλαει καποιον στοχο. Δεν  ειναι εκει κοντα καμια πρεσβεια, κανενα υπουργειο, κανενας σιδηροδρομικος σταθμος. Ειναι ομως η Γερανιου, οι μαυροι ναρκεμποροι, τα κλεφτρονια, τα πρεζονια,  οι εγκληματιες. Αν  δεν ηταν εκει αποτρεπτικα, καθε τρεις και μια θα μαζευαν σφαγμενους, δαρμενους, βιασμενες, υποψηφια ανυποπτα θυματα που θα τυχαινε να περνανε απο το σημειο. Παλια δεν  υπηρχαν αυτα. Και παμε τωρα στο νεκροταφειο. Υπαρχουν τοσα κρουσματα. Η Δωρα επρεπε να ηξερε πολεμικες τεχνες, να ειχε κανενα μαχαιρι μαζι της για να αμυνεται, να νοικιασει κανεναν σωματοφυλακα, να παιρνει μαζι της και κανεναν αρρενα συγγενη να τη συνοδευει η απλως ας προσεχε; εισερχεστε και παραμενετε στο χωρο με δικη σας ευθυνη. Το τι φταιει δε χρειαζεται νομιζω αναλυση, το ξερουμε ολοι. Αδιαφορια του κρατους, μειωμενες ποινες, γενικοτερη καταντια της κοινωνιας. Ολα αυτα δεν εφτασαν στο σημειο που εφτασαν τωρα, εγιναν σταδιακα.

Έτσι. Και μην ξεχνάμε οτι έχουμε να κάνουμε με ένα κράτος το οποίο είναι δυσκίνητο και έχει αντανακλαστικά χελώνας, αδιαπραγμάτευτο αυτό.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.223
Πόντοι
5.506
Eσένα δεν σε ενδιαφέρει, αλλά ενδιαφέρει τόσους πολλούς άλλους Συναγωνιστή, που τα αποτελέσματα τα λούζεστε όλοι στην τελική.
Τα πάντα είναι Πολιτική κ από εκεί πηγάζουν όλα, και η πολυνομία, και η έλλειψη δικαιοσύνης, και η έλλειψη τάξης και ασφάλειας, και τα σύνορα ξέφραγο αμπέλι, και οι ουρές στις δημόσιες υπηρεσίες και τα πάντα.

Συμφωνούμε απόλυτα. Και αν δεν έχουμε λύσει ακόμα αυτά τα προβλήματα που είναι προβλήματα μόνιμα και καθημερινά, μην περιμένουμε να λυθούν προβλήματα που αυξήθηκαν δραματικά την τελευταία 20ετια +/- και γίνονται ευρέως γνωστά από τη δημοσιοποίησή τους.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.223
Πόντοι
5.506
Θυμαμαι π.χ. την κλασικη περιπτωση νομοθετησης "εν θερμω".

Οταν εγινε το ατυχημα στα Τεμπη, που σκοτωθηκαν τα 20 παιδια στο τροχαιο με το φορτηγο.
Ο δραστης κατηγορηθηκε για πλημμελημα, που φυσικα προβλεπει μονο μεχρι 5 χρονια φυλακιση και αφεθηκε ελευθερος μετα τη συλληψη του.

Οι "αγανακτισμενοι" χαλασαν τον κοσμο, γιατι να αφεθει ελευθερος.
Και ο τοτε υπουργος Παπαληγουρας, επιασε τον παλμο (μην χεσω) του κοσμου, και ψηφισε εναν νομο, που λεει οτι παραπεμπεσαι στον...ανακριτη (!!!) αν απο αμελεια σκοτωσεις πανω απο εναν(!!!).
Ωστε να μπορει να διαταχθει προφυλάκιση.
Μιλαμε για εναν νομο-ντροπή, δυστυχως ισχυει ακομη.

Δηλαδη αν σκοτωσεις δύο σε ενα τροχαιο, μπορει να προφυλακισθεις. Αν σκοτωσεις εναν, οχι.

Βεβαια το οτι στην δικη μετα, δεν μπορεις να φας πανω απο 5 χρονια συνολικα, που ειναι υποχρεωτικα ΕΞΑΓΟΡΑΣΙΜΗ, ηταν ανευ σημασιας για τον φωστηρα υπουργο.
Με αλλα λογια, θεσπιζεται η προφυλακιση για να χαρει ο "κοσμος", αλλά οταν γινει η δικη εισαι σιγουρα έξω με εξαγορα.

Και μετα φταιω εγω που τα λεω οπως ειναι.

Νομίζω οτι είναι το πιο ξεκάθαρο παράδειγμα της μαλακίας που μας δέρνει σα λαό και των θεσμών που μας εκπροσωπούν. Ομολογώ οτι δεν το ήξερα, τι πήγε και νομοθέτησε ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ο άθλιος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Νομίζω οτι είναι το πιο ξεκάθαρο παράδειγμα της μαλακίας που μας δέρνει σα λαό και των θεσμών που μας εκπροσωπούν. Ομολογώ οτι δεν το ήξερα, τι πήγε και νομοθέτησε ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ο άθλιος.
Και βεβαιως εγινε αποδεκτό με επαίνους, οτι "ο υπουργος ακουσε το κοινο περι δικαιου αισθημα".

Υ.Γ. Χαιρομαι που το εμαθες απο εμενα, φανηκα καπου "χρησιμος" σημερα.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Έχουμε πολλά, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ πράγματα να αλλάξουμε για να πλησιάσουμε αυτές τις χώρες για να φτάσουμε ΚΑΙ στη θανατική ποινή. Και πρώτα απ' όλα ο καθένας μας σα μονάδα και εμείς θα βελτιώσουμε και το κράτος.

Επίσης η εγκληματικότητα και η παραβατικότητα είναι ένα πολύπλοκο πρόβλημα που τουλάχιστον στην Αμερική το αντιμετωπίζουν πολλές δεκαετίες και έχουν φτάσει σε αυτό το στάδιο για το γιουνανισταν είναι κάτι πολύ καινούριο στο επίπεδο που έχει εξελιχθεί.

Συγνώμη Συναγωνιστή, αλλα πρώτον η εγκληματικότητα δεν είναι κάτι καινούργιο.
Έχει είκοσι χρόνια που έβγαινε ο πρόεδρος των ληστευθέντων στα κανάλια.
Και δεύτερον αν βλέπεις καμμια διάθεση αλλαγής πάω πάσο, εγώ το μόνο που βλέπω είναι ότι τα πράγματα πηγαίνουν καθημερινά από το κακό στο χειρότερο.
Όχι πεσιμιστικά αλλά ως προϊον μιας χρόνιας κατάστασης παραίτησης και ηδονικής διάλυσης που κανείς δεν νοιάζεται για τπτ όσο το πρόβλημα δεν τον αφορά άμεσα προσωπικά.
Καθένας έχει οχυρωθεί στο μπαϊράκι του και αμύνεται του πατρώου εδάφους, προνόμια κτλ δλδ.
Αυτό γινόταν πάντα βέβαια, για αυτό φτάσαμε εως εδώ άλλωστε, απλά η κρίση το επεξέτεινε, καθώς συνήθως η αλλαγή εκλαμβάνεται ως απειλή για αυτόν που έχει μάθει να ζει παρασιτικά και όχι δημιουργικά.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Εγω δεν εχω ειδησεογραφικο σαιτ ουτε μπλογκ. Και αν ειχα φυσικα θα ημουν πολυ προσεκτικοτερος, απο μια αναλαφρη συζητηση εδω μεσα. Υπαρχει σαφως διαφορα. Πλεον του οτι αν θυμαμαι καλα, το μονο που ειπα ηταν οτι η συμπεριφορα του ειναι πολυ υποπτη. Και φυσικα ηταν. Εδω και η αστυνομια τον θεωρησε υποπτο, μεχρι και η αλλη του κορη, και δεν θα τον θεωρουσα εγω? Εξετασθηκε αυτο, απορριφθηκε, πηγαμε παρακατω.

αλεξ ο χωροφυλακακιας  :heavymetalbig:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
Δε μπορώ να σου πω αλλά σίγουρα πολύς κόσμος για πολλά χρόνια με πολλή περισσότερη εμπειρία από εσένα και μένα πάνω σε αυτά τα ζητήματα αποφάσισε οτι η θανατική ποινή πρέπει να καταργηθεί. Αυτό ξέρω μόνο.
οριστε κυριε

New York University School of Law
Finkelstein / Death Penalty

Reflections on Capital Punishment

Michigan State University and Death Penalty Information Center

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36
Μια περιηγηση στην Αθηνα αλλα και στις αλλες πολεις της Ελλάδος δείχενι στον καθενα τοσους και τοσους πρεζακηδες οιθανους εγκληματιες δολοφονους ληστες κακοποιουσ αλλοδαπους καθε καρυδιασ καρυδι .... καμια σχεση με αλλες ευρωπαικες πολεις ..... εω κυριαρχει παρανομια απο το χαμηλοτερο επιπεδο μεχρι το υψηλοτερο ..... δολοφονοι, πρεζακια χαραγμενα, τρομοκρατες, ληστες, σκατοφατσες, αλλοδαποι μαχαιροβγάλτες, ναρκομανεις ντοπιοι , αλλοδαποί αφγανοί, αραβες τυνησιοι αλγερινοι, μαυροι, νιγηραινοί και οτι αλλο θες ζουν περιφερονται και υπαρχουναναμεσά μας ....

ελλάδα μια πολυ επικύνδυνη χώρα ..... ισως η χειρότερη των βαλκανίων ....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.223
Πόντοι
5.506
Συγνώμη Συναγωνιστή, αλλα πρώτον η εγκληματικότητα δεν είναι κάτι καινούργιο.
Έχει είκοσι χρόνια που έβγαινε ο πρόεδρος των ληστευθέντων στα κανάλια.
Και δεύτερον αν βλέπεις καμμια διάθεση αλλαγής πάω πάσο, εγώ το μόνο που βλέπω είναι ότι τα πράγματα πηγαίνουν καθημερινά από το κακό στο χειρότερο.
Όχι πεσιμιστικά αλλά ως προϊον μιας χρόνιας κατάστασης παραίτησης και ηδονικής διάλυσης που κανείς δεν νοιάζεται για τπτ όσο το πρόβλημα δεν τον αφορά άμεσα προσωπικά.
Καθένας έχει οχυρωθεί στο μπαϊράκι του και αμύνεται του πατρώου εδάφους, προνόμια κτλ δλδ.
Αυτό γινόταν πάντα βέβαια, για αυτό φτάσαμε εως εδώ άλλωστε, απλά η κρίση το επεξέτεινε, καθώς συνήθως η αλλαγή εκλαμβάνεται ως απειλή για αυτόν που έχει μάθει να ζει παρασιτικά και όχι δημιουργικά.

Κοίταξε, αντικειμενικά η εγκληματικότητα άρχισε να ανεβαίνει από τα μέσα της δεκαετίας του '90, πρότινως ήταν αρκετά λιγότερα τα φαινόμενα ή έστω δεν ήταν τόσο προβεβλημένα. Σαφώς και για μένα το μεγαλύτερο ρόλο έπαιξε η εισρροή των αλλοδαπών, Αλβανογεωργιανών παράλληλα με την έλλειψη πλάνου για αντιμετώπιση πιθανών φαινομένων. Όχι οτι φταίνε αυτοί από μόνο δηλαδή αλλά το ίδιο το κράτος που τους δέχθηκε δεν ήταν προετοιμασμένο για την ομαλή ένταξη τους. Φυσικά ΚΑΙ Έλληνες εγκληματούσαν, εγκληματούν και θα συνεχίσουν, δεν έχει να κάνει μόνο με την εθνικότητα.

Δυστυχώς και γω διάθεση αλλαγής δε βλέπω, γιατί αυτό στο μυαλό μου θέλει πλάνο και οργάνωση εγκαίρως και όχι βιαστικές λύσεις ανα φαινόμενο. Το παράδειγμα του Αλεξ ήταν ευστοχότατο.

Αλλά δυστυχώς σε όλα τα επίπεδα το κράτος-χελώνα γίνεται πρώτα μια δράση και μετά αντιδράει. Και φυσικά φταίμε και εμείς με τον τρόποα και το σκεπτικό που εκλέγουμε τους θεσμούς μας.

Αν θέλεις και τη γνώμη μου επί της ουσίας πως θα αλλάξουμε, ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΞΕΝΟΣ μπορεί να μας κάνει ανθρώπους. Και κατα προτίμηση από απόσταση, έχουμε την τάση να τους μεταμορφώνουμε όλους προς το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ όταν μας πλησιάζουν, αντί να παίρνουμε τα καλά τους.

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36
Η μόνη λύση είναι οπλοφορία - οπλοχρησία αποκλειστικα΄απο έλληνες πολίτες .... για τους αλλοδαπούς απόλυτη απαγόρευση .....

ισως υπαρχουν διαφορα σχόλια αλλά πρακτικά καθαρά και ξαστερα ειναι η μόνη λύση .... ισως υπάρξουν καποιοι νεκροι απο λάθη απο βλακεία απο οτιδήποτε αλλά αυτοι θα ειναι ελάχιστοι σε σχεση με το κερδος που θα εχουμε σαν χώρα ... φυικά σε ενα μπουρδελο σαν την ελλάδα δεν βλεπω να βαζουν μυα΄λό και να επιτρεπουν την οπλοφορία αλλα αυτη και μονο αυτη ειναι η λύση ....

lexritis

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
488
Πόντοι
26
:rockon:  τοξικομανης κ μαλακιες!! στα 9 μετρα και μονοβολο στο κεφαλι ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom