Νέα

Πάνε οι φωτός από το δρόμο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 129
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να ανέβουν οι φωτογραφίες και πάλι αλλά χωρίς να φαίνονται αναγνωρίσ

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΟΧΙ

• Δεν με απασχολεί

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.019
Πόντοι
1.486
Τρεις η ώρα σήμερα το μεσημέρι και είχε σβηστεί το Thread "φωτό από το δρόμο" και είχε απομείνει το "φωτό από ξέκωλα ντυσίματα".Tώρα πάει κι αυτό..Τι έγινε ρε παιδιά,μία ειδοποίηση ,κάτι τέλος πάντων,σφάλαμε πουθενα?Κρίμα γιατί έιχα μαζέψει πολύ και ΑΣΦΑΛΕΣ υλικό το Σαβατοκύριακο από ξέκωλες τουρίστριες και όχι μόνο...Αισθάνομαι όπως τότε που είχαν φύγει οι Συλλογές...Αγαπητοί Mods μία εξήγηση και ευχαριστώ προκαταβολικά..

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Το εν λόγω θέμα είναι προς τσεκάρισμα..
Μάλλον θα επιστρέεψει.
Δεν είναι και ότι πιο ασφαλές για το site...

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Παιδιά καλώς σας βρίσκω!!

Έχω μαζέψει καμιά 50αριά φωτογραφίες(!) ,πολύ καλές, από το δρόμο και από διακοπές -χωρίς να φαίνονται πρόσωπα- και δεν ξέρω σε ποιο thread να τις ποστάρω!

Τι πρόβλημα υπάρχει?Δεν επιτρέπονται ούτε αυτές?

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Αναμενουμε την επιστροφη λοιπον

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
οξεια ΤΕΜΠΕΛΙΤΙΔΑ εχει πεσει στους ΜΟΝΤ
ολο αυξανονται (εχουν φτασει να ειναι σε αριθμο περισσοτεροι απο τους λοιπους χρηστες), αλλα δουλεια ΤΙΠΟΤΑ!
Δημοσιοι υπαλληλοι εγιναν κι αυτοι!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ολο αυξανονται (εχουν φτασει να ειναι σε αριθμο περισσοτεροι απο τους λοιπους χρηστες), αλλα δουλεια ΤΙΠΟΤΑ!

αστα φιλαρακι, μας χαλασε και η λιμα για τα νυχια, μας τελειωσε και το βερνικι νυχιων..... ζουμε ενα δραμα..  :headbang: :headbang:

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Παρακαλώ.. άμεση ειδοποίηση όταν επιστρέψει το thread..γιατί ο καιρός είναι μουνοθυελλώδης έξω!..και έχουμε πολύυυ υλικό!..και ασφαλές υλικό....

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.019
Πόντοι
1.486
Παρακαλώ.. άμεση ειδοποίηση όταν επιστρέψει το thread..γιατί ο καιρός είναι μουνοθυελλώδης έξω!..και έχουμε πολύυυ υλικό!..και ασφαλές υλικό....
Συμφωνώ έχω μαζέψει κι εγώ πολύ πράμα ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΦΟΥΣΤΕΣ!!!!

Επισκέπτης
Χχαχαχα,γαμάτο μήνυμα  :grin: :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Ανεξαρτήτως εάν φαίνονταν πρόσωπα ή όχι, δε νομίζω πώς είναι το πιο ευγενικό και θεμιτό να πηγαίνει ο καθένας και να χώνει φωτογραφικές μηχανές κάτω από τις φούστες ανυποψίαστων διερχομένων γυναικών πάντως.

Η δική μου η γυναίκα, δε ντύνεται προκλητικά, αλλά φοράει μέσα σε αφόρητο καύσωνα φούστα πάνω από το γόνατο. Θεωρώ αδιανόητο να πηγαίνει ο καθένας και να χώνει το κινητό του κάτω από τη φούστα της.

Και φυσικά, δε μιλάω μόνο για τη δική μου τη γυναίκα. Αλλά για τη γυναίκα, τη μάνα, την αδελφή, τη γκόμενα καθενός από μάς από 'δώ μέσα.

Δεν θέλω ν' ανοιχτεί αντιπαράθεση γύρω από το ότι λέω παραπάνω, αλλά απλά εκφέρω μία γνώμη ανάμεσα σε τόσες άλλες.

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
Ανεξαρτήτως εάν φαίνονταν πρόσωπα ή όχι, δε νομίζω πώς είναι το πιο ευγενικό και θεμιτό να πηγαίνει ο καθένας και να χώνει φωτογραφικές μηχανές κάτω από τις φούστες ανυποψίαστων διερχομένων γυναικών πάντως.

Η δική μου η γυναίκα, δε ντύνεται προκλητικά, αλλά φοράει μέσα σε αφόρητο καύσωνα φούστα πάνω από το γόνατο. Θεωρώ αδιανόητο να πηγαίνει ο καθένας και να χώνει το κινητό του κάτω από τη φούστα της.

Και φυσικά, δε μιλάω μόνο για τη δική μου τη γυναίκα. Αλλά για τη γυναίκα, τη μάνα, την αδελφή, τη γκόμενα καθενός από μάς από 'δώ μέσα.

πες μας σε ποιες περιοχες κυκλοφορει η γυναικα σου και τι φοραει συνηθως ωστε να... προσεχουμε!
χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Ρε παιδια εγω δεν καταλαβενω ενα πραγμα εφοσων ειπα απο την αρχη και το εγραψα να μην μπενουν φοτο με πρωσοπα και να μην φενονται χαρακτηριστηκα πρωσοπου!!Δεν μπορω ακομα να καταλαβω για πιον λογο σβηστηκε το thread..αν εβλεπα κανενα πρωσοπο και λιπα θα κληδωνα αμεσως το thread και θα ειδοπιουσα αμεσα καποιον mod η να εσβηνε το thread η να εσβηνε την φοτο..λιπων αν θελετε να ειμαστε ΕΔΩ και να μην φυγουμε οπος αλλοι....αν σε καποια περιπτωση ΔΗΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ SAIT ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΕΝΑ PM ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙ ΓΗΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΜΕ...ΕΛΕΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.019
Πόντοι
1.486
Ψηφίστε συναγωνιστές να πιέσουμε τον Alexxx :2funny: :2funny: :2funny:.;Άντε γιατί το κινητό μου θα τιγκάρει!!!
[move]Ισχύς μας η λατρεία του ωραίου...  [/move]

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....αν θελετε να ειμαστε ΕΔΩ και να μην φυγουμε οπος αλλοι....αν σε καποια περιπτωση ΔΗΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ SAIT ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΕΝΑ PM ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙ ΓΗΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΜΕ...ΕΛΕΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...

το θυμιζουμε συνεχως στα θρεντ, αλλα δεν υπαρχει η απαιτουμενη προσοχη απο ολους..

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό και από τα μέλη, είναι ότι δεν αρκεί το να "μήν φαίνονται πρόσωπα" σε τέτοιες περιπτώσεις.

Μπορεί κάλιστα να δει το thread κάποιος που...έχει πολύ ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή του...και να ασχοληθεί με το να ρίξει το site αυτό. Τότε θα χτυπάτε "bourdela.com" στον browser και θα έρχεται μήνυμα "Ο Γλομπέος μπήκε φυλακή".

Δεν το θέλει κανείς αυτό ε;
Better safe than sorry

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.019
Πόντοι
1.486
Αποψη μου
απο το να γινει καμια μαλακια με τις φωτο του δρομου και να μην υπάρχει καθολου site
καλυτερα να υπάρχει site και χωρις φωτογραφιες δρόμου.
Στη τελικη ειμαστε site για πουτανες και οχι για ανυποψιαστα κοριτσακια του δρόμου.
Δοξα το θεο υπάρχει πληθόρα site στο νετ που μπορειτε να βρειτε και να αναιβασετε εκει τις φωτο σας ;)
Φίλε savalas δε συμφωνώ.Πρώτον όλοι προσέχουνε τι ανεβάζουνε κι αν ξεφύγει και κάτι, εσείς κανετε αυτό που πρέπει.Δεύτερον δεν είμαστε site για πουτάνες ΜΟΝΟ γιατί αλλιώς δε θα ήμουν μαζί σας.Αντίθετα υπάρχει τρομερή ποικιλία θεμάτων και γι'αυτό και σας γουστάρω και μπαίνω για συζήτηση αλλά για ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  μόνο σε σας.Τρίτον τα "ανυποψίαστα κοριτσάκια" δεν είναι καθόλου ανυποψίαστα,όταν φοράνε με 7 μποφώρ μίνι κλαρωτό μέχρι τον λωκό,ή μαύρο στρινγκ σε άσπρο κολάν.Και τέταρτον αν δεν το έχετε αντιληφθεί,αυτό που μετράει τουλάχιστον για μένα όταν ανεβάζω τέτοιες φωτό είναι η συζήτηση και τα σχόλια που ακολουθούν και σπάμε πλάκα,κάτι που σε άλλα site δεν υφίσταται και δεν με ενδιαφέρει να το ψάξω αλλού.Φιλικά,KALIS..

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom