You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παναγιώτης Γιαννάκης:το φτωχόπαιδο απο την Νικαια..
- Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 284
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ο γιαννακης ειναι ο μονος που μπορει να απειλησει τον παναθηναικο.
οποισδηποτε αλλος προπονητης θα ηταν ευκολη λεια για τον παο.
εχει κανει τον ολυμπιακο ομαδα,και να που σημερα παραλιγο να κανει την εκπληξη μεσα
στο γηπεδο του παο. θελει 2-3 παικτες ο ολυμπιακος ακομα. ;)
οποισδηποτε αλλος προπονητης θα ηταν ευκολη λεια για τον παο.
εχει κανει τον ολυμπιακο ομαδα,και να που σημερα παραλιγο να κανει την εκπληξη μεσα
στο γηπεδο του παο. θελει 2-3 παικτες ο ολυμπιακος ακομα. ;)
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.030
- Πόντοι
- 7.775
Δεν επιτρεπεται με το ακριβοτερο μπατζετ στην Ευρωπη να ξεφτιλιζεται ετσι. Τι να κανουμε ο Γιαννακης ειναι επιεικως για το πουτσο και οι αλλοι που προανεφερες καλυτεροι ειναι. Τουλαχιστον με αυτους δεν ειχαμε τετοιο υλικο.Προφανώς όλοι αυτοί που ζητάνε το κεφάλι του Γιαννάκη νοσταλγούν τις ένδοξες εποχές και τα τρόπαια που έφεραν στην ομάδα οι Γκέρσον, Ζούρος, κλπ.
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.521
- Πόντοι
- 17.885
Πείτε μου τι σύστημα παίζει ο Γιαννάκης !!!
3-5-2 και ο Θεός βοηθός!
αμπάριζα και γιόμες.Πείτε μου τι σύστημα παίζει ο Γιαννάκης !!!
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.941
- Πόντοι
- 606
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα είναι εκτός μεγάλου απροόπτου ο προπονητής του Ολυμπιακού και την επόμενη περίοδο. Ο «δράκος» παρά το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν για έβδομο συνεχή χρόνο χωρίς τίτλο και πλέον δεν απολαμβάνει την καθολική αποδοχή του κόσμου, φαίνεται πως εξακολουθεί να έχει τη στήριξη της διοίκησης. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός να συναντηθεί με τη διοίκηση του συλλόγου για να τεθεί επί τάπητος ο σχεδιασμός της ομάδας για την επόμενη σεζόν.
Από εκεί κι έπειτα, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση του Άντονι Πάρκερ, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Λιν Γκριρ. Ο πρώην άσος της Μακάμπι Τελ Αβίβ υπήρξε διακαής πόθος της ομάδας του Πειραιά πέρυσι, αλλά φέτος αποχωρεί από το ΝΒΑ (είναι free agent από τους Τορόντο Ράπτορς) και η απόκτησή του είναι πιο εφικτή. Ο 34χρονος άσος (1,98μ.) είχε φέτος 10,7 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3,4 ασίστ και 1,2 κλεψίματα κατά μέσο όρο σε 80 αγώνες. Βασικοί στόχοι είναι ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης και ο Νίκος Ζήσης για τη θέση του σέντερ και την περιφέρεια αντίστοιχα.
Από εκεί κι έπειτα, σε ό,τι αφορά στο υπάρχον ρόστερ, το προσεχές διάστημα θα φανεί τι θα συμβεί με τον Τζος Τσίλντρες, ο οποίος έχει μεν συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια, αλλά μπορεί ως τα μέσα Ιουλίου να φύγει για το ΝΒΑ. Πρόθεση της διοίκησης είναι να «δέσει» με νέα συμβόλαια τους Γιάννη Μπουρούση και Γιώργο Πρίντεζη. Αντίθετα, οι Τεόντοσιτς και Έρτσεγκ αναμένεται να δοθούν δανεικοί, πιθανώς και ο Βουγιούκας, ενώ ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης δύσκολα θα παραμείνει, όπως και οι Πελεκάνος και Μιλόσεβιτς. Οι Παπαλουκάς, Βασιλόπουλος, Χαλπερίν και Βούιτσιτς έχουν συμβόλαια και θα παραμείνουν στην ομάδα.
πηγη:sport-fm.gr
Από εκεί κι έπειτα, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση του Άντονι Πάρκερ, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Λιν Γκριρ. Ο πρώην άσος της Μακάμπι Τελ Αβίβ υπήρξε διακαής πόθος της ομάδας του Πειραιά πέρυσι, αλλά φέτος αποχωρεί από το ΝΒΑ (είναι free agent από τους Τορόντο Ράπτορς) και η απόκτησή του είναι πιο εφικτή. Ο 34χρονος άσος (1,98μ.) είχε φέτος 10,7 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3,4 ασίστ και 1,2 κλεψίματα κατά μέσο όρο σε 80 αγώνες. Βασικοί στόχοι είναι ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης και ο Νίκος Ζήσης για τη θέση του σέντερ και την περιφέρεια αντίστοιχα.
Από εκεί κι έπειτα, σε ό,τι αφορά στο υπάρχον ρόστερ, το προσεχές διάστημα θα φανεί τι θα συμβεί με τον Τζος Τσίλντρες, ο οποίος έχει μεν συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια, αλλά μπορεί ως τα μέσα Ιουλίου να φύγει για το ΝΒΑ. Πρόθεση της διοίκησης είναι να «δέσει» με νέα συμβόλαια τους Γιάννη Μπουρούση και Γιώργο Πρίντεζη. Αντίθετα, οι Τεόντοσιτς και Έρτσεγκ αναμένεται να δοθούν δανεικοί, πιθανώς και ο Βουγιούκας, ενώ ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης δύσκολα θα παραμείνει, όπως και οι Πελεκάνος και Μιλόσεβιτς. Οι Παπαλουκάς, Βασιλόπουλος, Χαλπερίν και Βούιτσιτς έχουν συμβόλαια και θα παραμείνουν στην ομάδα.
πηγη:sport-fm.gr
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
παναγιωτη??/Επειδή τυχαινει να εχω γνωρισει το Γιαννακη, παρακαλω πολυ σταματηστε τις βλακειες σας Ελληναρες, ειναι απο τους πιο σοβαρους ανθρωπους στο μπασκετ. Δε σχολιαζω τιποτε αλλο.
εσυ εισαι???
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
και παρκερ κ τσιλντρες?οι κινήσεις του Ολυμπιακού στο μπάσκετ είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.
Ο Πάρκερ θα βοηθήσει πολύ και νομίζω ότι ο Ζήσης έκλεισε ήδη.
δυσκολο τυπε μου
ο τσίλι είναι να φύγει..και παρκερ κ τσιλντρες?
δυσκολο τυπε μου
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αν τουρθει προταση καλη θα φυγειο τσίλι είναι να φύγει..
μονοι ετσι παρκερ
κατα την γνωμη μου δεν θα επρεπε καν να τον καθυστερουν καθολου στον γαυρο
παρκερ με τα 1000
αν τουρθει προταση καλη θα φυγει
γλυκαθηκε με το χρημα εδω , και το ποιο σημαντικο 30 παιχνιδια το χρονο . . . που θα βρει τετοια ξεκουρασει αλλου
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Πάρκερ με 1000. Αλλά αν έρθει το παλτό ο Ζήσης, πάλι το μπούλο θα πάρουμε.οι κινήσεις του Ολυμπιακού στο μπάσκετ είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.
Ο Πάρκερ θα βοηθήσει πολύ και νομίζω ότι ο Ζήσης έκλεισε ήδη.
Αυτός ο Ναβάρο πόσα λεφτά θέλει πια για να αφήσει την Ισπανία για 2 χρόνια;;;
Εδώ δώσαμε 6εκ/χρόνο για τον Αφάνα, που δεν έπινε και όζον απ'ότι φαίνεται
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
του χρονου ο αφανας θαναι καλυτερος ρεΠάρκερ με 1000. Αλλά αν έρθει το παλτό ο Ζήσης, πάλι το μπούλο θα πάρουμε.
Αυτός ο Ναβάρο πόσα λεφτά θέλει πια για να αφήσει την Ισπανία για 2 χρόνια;;;
Εδώ δώσαμε 6εκ/χρόνο για τον Αφάνα, που δεν έπινε και όζον απ'ότι φαίνεται
αλλα εγω αναμεσα στου 2 προτιμω εσκιμο(παρκερ)
ειχες τον γουντς που επινε και οζον..μαζι με αλλα... ;)
ηταν και πιτ μπουλακιας και τον εδιωξες
ποιος σου φταιει τυπε
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.122
- Πόντοι
- 42.697
http://[URL unfurl="true"]www.sigmalive.com/files/image_repository/gountsgrothia.jpg[/img[/URL]]του χρονου ο αφανας θαναι καλυτερος ρε
αλλα εγω αναμεσα στου 2 προτιμω εσκιμο(παρκερ)
ειχες τον γουντς που επινε και οζον..μαζι με αλλα... ;)
ηταν και πιτ μπουλακιας και τον εδιωξες
ποιος σου φταιει τυπε
[img]http://img.pathfinder.gr/CMAN/i/371/I5/632647-39122489.jpg
[move] [/move]
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
http://[URL unfurl="true"]www.sigmalive.com/files/image_repository/gountsgrothia.jpg[/img[/URL]]
[img]http://img.pathfinder.gr/CMAN/i/371/I5/632647-39122489.jpg
[move] [/move]
stamatis57
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 216
Ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στο μέγιστο μπασκεμπολίστα Παναγιώτη Γιαννάκη. Μιλάει για τα πάντα: Ιωνικό, Εθνική, Άρη, Πανιώνιο, Παναθηναϊκό. Σπάνιο υλικό και συνεντεύξεις από συμπαίκτες, αντιπάλους και προπονητές.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 101
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις