Νέα

Pamela Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PAMELA TRANS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αν κ δεν θα πρεπε να σου απαντησω γιατι μαλλον εισαι γαυρος.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τιποτα ρε,προσοχη με τους μαλακες εδω μεσα που θελουν να σπασουν πλακα

Ωραιο το σχολιο και η συμβουλη ... μου αρεσε...!!!!

Εσυ εδω μεσα (περα απο την μαλακια που μπαινεις βλεπεις ακους και βαρας) τι κανεις αλλο?

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αν κ δεν θα πρεπε να σου απαντησω γιατι μαλλον εισαι γαυρος.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τιποτα ρε,προσοχη με τους μαλακες εδω μεσα που θελουν να σπασουν πλακα

Δεν ξερω αν στο εχω πει ......

ειμαι ΘΕΑ...........................................!!!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ωραιο το σχολιο και η συμβουλη ... μου αρεσε...!!!!

Εσυ εδω μεσα (περα απο την μαλακια που μπαινεις βλεπεις ακους και βαρας) τι κανεις αλλο?
ενημερωνω φιλους κ γνωστους για τα μπουρδελα της πολης μου καθως κ ενημερωνομαι.....βριζομαι με αρειανα,χανουμια,βαζελους κ γαυρους γιατι ετσι κανουν οι αντρες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κ ανταλλασω αποψεις με οποιον θελω,παντως οχι με σενα.γεια σου ειπαμε

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ενημερωνω φιλους κ γνωστους για τα μπουρδελα της πολης μου καθως κ ενημερωνομαι.....βριζομαι με αρειανα,χανουμια,βαζελους κ γαυρους γιατι ετσι κανουν οι αντρες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κ ανταλλασω αποψεις με οποιον θελω,παντως οχι με σενα.γεια σου ειπαμε

Σε πειραζω ματακια μου και συγνωμη.....!!!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
χμμμμμ....... καλα το μυριστηκα εγω οτι εισαι καλοςςςςς..........

:think:Αλικούλα δεν μυρίστηκες όμως το νέο τραν-κινκυ-στούντιο να μας πείς εντυπώσεις συγκρίνοντας το με αυτα του εξωτερικού που βρίσκεσαι !!! :cheesy:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:think:Αλικούλα δεν μυρίστηκες όμως το νέο τραν-κινκυ-στούντιο να μας πείς εντυπώσεις συγκρίνοντας το με αυτα του εξωτερικού που βρίσκεσαι !!! :cheesy:
γιατί τους κόβεις ζηλιάρη, πάνω που το ψήνουν τα παιδιά!!! :2funny: :2funny: :2funny:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τελικα η Παμελα Τρανς ειναι υπαρκτο προσωπο η κανενας πειναλας πουστης σαν κι αυτους που εχουν γεμισει τα τοπικ περι τραβεστι/τρανσεξουαλ;  :think:
λοιπον για να σταματησουν οι μαλακιες και οι παπαριες που λεγονατι και γραφονται θα σας απαντησω εγω....ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΚΤΗΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝη παμελα ειναι υπαρκτο ατομο ναι και βγαινει στη συγκρου....σε μας ειναι γνωστη με το ομονα μαρκελα η (μαρτζι)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
λοιπον για να σταματησουν οι μαλακιες και οι παπαριες που λεγονατι και γραφονται θα σας απαντησω εγω....ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΚΤΗΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝη παμελα ειναι υπαρκτο ατομο ναι και βγαινει στη συγκρου....σε μας ειναι γνωστη με το ομονα μαρκελα η (μαρτζι)
:think:Το μαρκέλλα απο που βγαίνει? :(

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Α καλε αυτη η αλκολικη ειναι?  και ελεγα και εγω που το ξερω αυτο το αλαβαστρινο επαρχιωτικο μουτρακη.....χμμμμ απο τα ωραια χωρια των Ιωαννινων......
Αυτη ειναι κουρουπα καθε βραδι καλε ... και οποιος πεσει στα χερακια της....... (τι εχει να τραβηξει) αχ τι εχει........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom