αν κ δεν θα πρεπε να σου απαντησω γιατι μαλλον εισαι γαυρος.....Οκ μαν ευχαριστω.
τιποτα ρε,προσοχη με τους μαλακες εδω μεσα που θελουν να σπασουν πλακα
αν κ δεν θα πρεπε να σου απαντησω γιατι μαλλον εισαι γαυρος.....Οκ μαν ευχαριστω.
οκ,εγω δεν ξερω τιποτα.καληνυχταας μας πει η Συλβια αυτη ξερει, εσυ που ξερεις??
αν κ δεν θα πρεπε να σου απαντησω γιατι μαλλον εισαι γαυρος.....
αν κ δεν θα πρεπε να σου απαντησω γιατι μαλλον εισαι γαυρος.....
ενημερωνω φιλους κ γνωστους για τα μπουρδελα της πολης μου καθως κ ενημερωνομαι.....βριζομαι με αρειανα,χανουμια,βαζελους κ γαυρους γιατι ετσι κανουν οι αντρεςΩραιο το σχολιο και η συμβουλη ... μου αρεσε...!!!!
Εσυ εδω μεσα (περα απο την μαλακια που μπαινεις βλεπεις ακους και βαρας) τι κανεις αλλο?
κ καλα κανειςΔεν ξερω αν στο εχω πει ......
ειμαι ΘΕΑ...........................................!!!!
ενημερωνω φιλους κ γνωστους για τα μπουρδελα της πολης μου καθως κ ενημερωνομαι.....βριζομαι με αρειανα,χανουμια,βαζελους κ γαυρους γιατι ετσι κανουν οι αντρες
κ ανταλλασω αποψεις με οποιον θελω,παντως οχι με σενα.γεια σου ειπαμε
κ καλα κανεις
χεστηκα
εγω εχω γλυκια πουτσα κ την γουσταρουν ολες
δε βαριεσαι.....με γουσταρουν κ οι gayΜπουρδελοτσαρκαρη μου εσυ......!!!
κατι μου λεει οτι εισαι και ωραιο παιδι........!!!! χμμμμμμμμμ.........!!!sory e....
δε βαριεσαι.....με γουσταρουν κ οι gay
κ δεν εννοω εσενα
τωρα με γλυφεις?χμμμμμ....... καλα το μυριστηκα εγω οτι εισαι καλοςςςςς..........
τωρα με γλυφεις?
καλε μη με κανεις κ κοκκινιζωΔεν γλυφω.....
απλα σε φλερταρω.... και χωρις πλακα
καλε μη με κανεις κ κοκκινιζω
Παιδιά τα μπερδέψατε, δεν λέμε ότι δεν υπάρχει η Πάμελα.Οκ μαν ευχαριστω.
χμμμμμ....... καλα το μυριστηκα εγω οτι εισαι καλοςςςςς..........
γιατί τους κόβεις ζηλιάρη, πάνω που το ψήνουν τα παιδιά!!!Αλικούλα δεν μυρίστηκες όμως το νέο τραν-κινκυ-στούντιο να μας πείς εντυπώσεις συγκρίνοντας το με αυτα του εξωτερικού που βρίσκεσαι !!!
λοιπον για να σταματησουν οι μαλακιες και οι παπαριες που λεγονατι και γραφονται θα σας απαντησω εγω....ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΚΤΗΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝη παμελα ειναι υπαρκτο ατομο ναι και βγαινει στη συγκρου....σε μας ειναι γνωστη με το ομονα μαρκελα η (μαρτζι)Τελικα η Παμελα Τρανς ειναι υπαρκτο προσωπο η κανενας πειναλας πουστης σαν κι αυτους που εχουν γεμισει τα τοπικ περι τραβεστι/τρανσεξουαλ;
Το μαρκέλλα απο που βγαίνει?λοιπον για να σταματησουν οι μαλακιες και οι παπαριες που λεγονατι και γραφονται θα σας απαντησω εγω....ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΚΤΗΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝη παμελα ειναι υπαρκτο ατομο ναι και βγαινει στη συγκρου....σε μας ειναι γνωστη με το ομονα μαρκελα η (μαρτζι)
λοιπον για να σταματησουν οι μαλακιες και οι παπαριες που λεγονατι και γραφονται θα σας απαντησω εγω....ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΚΤΗΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝη παμελα ειναι υπαρκτο ατομο ναι και βγαινει στη συγκρου....σε μας ειναι γνωστη με το ομονα μαρκελα η (μαρτζι)