Πραγματικά ατελείωτος κ κατάλογος που μου παρέθεσες...
επισης θα πρεπε να γνωρίζεις ότι η παμελα δεν εχει μεγαλη διαφορα ηλικιας με την ελενη μενεγακη που εχεις και στο αβαταρ σου...και ναι θεωρω την ελενη πολύ καλυτερη...
Πραγματικά ατελείωτος κ κατάλογος που μου παρέθεσες...
Το ποια θα διαλέξεις μεταξύ 2 μουνάρων,είναι υποκειμενικό....
Αλλά μην προσπαθείς να απομυθοποιήσεις μια κλασσική μουνάρα,που τον έχει παίξει όλη η αντρική υφήλιος για πάρτη της...
Πρώην μουν@ρα, νυν φολάρα Ο χρόνος και οι καταχρήσεις...αδάμαστοι...
Δεν είναι. ;)
οκ...μαλλον [size=15pt]επειδη εγω δεν το εχω παιξει για παρτη της [/size]δεν εχω τυφλωθεί ακομα και βλεπω ξεκαθαρα τις τελευταιες φωτο...σορρυ παντως για το οτι εθιξα αυτό το ζωντανο θρυλο,που τοσα εχει προσφερει στην ανθρωποτητα!!!
Δεν είναι. ;)
,,,,,,,;έχω την εντύπωση ότι πέφτετε ;εξω και εσύ και ο αμτζίκ ;)
,,,,,,,
.... ώπααα ένδιαφέρουσα τοποθέτηση ..... κρεμόμεθα άπό τά χείλη σας.
...πρέπει να έχουν πέσει δισεκατομμύρια μαλακίες παγκοσμίος με την γκόμενα !!! τώρα όπως παντού, έτσι κ σ αυτο θρεντ μαλάκες θα πουν τα δικά τους..Η Pamela Anderson στο Playboy Venezuela Ιανουαρίου 2011
[URL unfurl="true"]http://kanonitv.blogspot.com/2011/01/pamela-anderson-playboy-venezuela-2011.html[/url]
από Ελλάδα μια Πόπη Τσαπανίδου 2,5 μήνες μεγαλύτερή της κι από Αυστραλία μια Νικόλ Κίντμαν 15 μέρες πιο μεγάλη αρκούνΠου τον είδες τον εμετό ρε συ;
Έχουν πολλές τέτοιο σώμα στην ηλικία της;
δεν είναι...νομίζω οτι αυτή είναι .
για τα ζωακια
στα 47 της !!
Meat is murder, plastic is fantastic.
το γαμουσα μεχρι να παθω αφυδάτωση !!
she had golden hair,teeth white as pearl,and the asshole of a seven year oldΓκλόμπαλ καψούρα