kokobikos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 528
- Πόντοι
- 36
Δυναμίτης. Τα λογια περιτευουν
Παθών και εγώ...Πόσο έχω ταλαιπωρήσει το καυλί μου μ αυτήν δε περιγράφεται.
Kαι το sextape με Τόμι Λι τί ήταν?κρίμα που δεν έπαιξε σε κανονική τσόντα το παμελακι...
Αυτός (ο Tommy Lee) έχει ελληνική καταγωγή, νομίζω από τη Καλαμάτα. Αλλά ο μαλάκας, την είχε σαπίσει στο ξύλο...Τι να πεις...Kαι το sextape με Τόμι Λι τί ήταν?
Εχει ελληνική καταγωγή.Αλλά απορούσα πάντα πώς μπορούσε να δέρνει τέτοια γυναικάρα σαν την Πάμελα...Αυτός (ο Tommy Lee) έχει ελληνική καταγωγή, νομίζω από τη Καλαμάτα. Αλλά ο μαλάκας, την είχε σαπίσει στο ξύλο...Τι να πεις...
Εχει ελληνική καταγωγή.Αλλά απορούσα πάντα πώς μπορούσε να δέρνει τέτοια γυναικάρα σαν την Πάμελα...
Και για τα δυό.Αλλά πώς το δεχόταν η Pamela...Απορούσες για το ότι την έδερνε ή για το ότι η άλλη καθόταν και τις έτρωγε;
Αφού είπαμε είναι από την Καλαμάτα....Εχει ελληνική καταγωγή.Αλλά απορούσα πάντα πώς μπορούσε να δέρνει τέτοια γυναικάρα σαν την Πάμελα...
Και για τα δυό.Αλλά πώς το δεχόταν η Pamela...
Λογικό.Από όσα έδειξαν στο sextape θα γινόταν τρομερό κρεβάτι...Εντάξει,ήταν και ροκ σταρ ο τύπος
Δεν θα καθόταν να τις έτρωγε απο κανέναν που πουλούσε χοτ ντογκ...
Λογικό.Από όσα έδειξαν στο sextape θα γινόταν τρομερό κρεβάτι...
Σε αυτούς πάνε γάντι και τα τρία.Sex,drugs and rock n roll
Λιτρα εχουν φυγει για παρτι τηςΤο απόλυτο θηλυκό!
Κανονίζουν και εισαγωγές σε λάδι και γίνεται ωραίο deal win win.Και ο Yanni που τα είχε με τη μουνάρα Λιντα Εβανς,Καλαματιανός δεν είναι;
Πολύ σουξέ στο Αμερικα οι καλαματιανοι
Πάντως ο Yanni δεν μπορεί να ξεφύγει από την κουλτούρα της πατρίδας του. Σαν νταβατζής είναι...Και ο Yanni που τα είχε με τη μουνάρα Λιντα Εβανς,Καλαματιανός δεν είναι;
Πολύ σουξέ στο Αμερικα οι καλαματιανοι
Μια χαρά είναι αφού δεν κυκλοφορεί με γούνες ...Πάντως ο Yanni δεν μπορεί να ξεφύγει από την κουλτούρα της πατρίδας του. Σαν νταβατζής είναι...
Προχειροδουλεια..εμείς θελουμε κανονική τσόντα με ξεφτιλισμα μόνο από κωλοKαι το sextape με Τόμι Λι τί ήταν?