Νέα

Παλιέ φίλε , μήπως είσαι εδώ ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TheBlade
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Ελπίζω να τον βρείς... :sunglasses: :cool2:

Επισκέπτης
Μελαχροινό... κομψό.. έξυπνο.. αν με βλέπει παρακαλώ ας επικοινωνήσει

OP
OP
T

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Χωρίς να έχω προθεση να γίνω κουραστικός, επαναφέρω το θρεντ....μπας και το δεί ο φίλος.
Μια μέρα θεωρώ πως είναι ελάχιστος χρόνος....κάποιος μπορεί να κάνει κάμποσες μέρες να μπεί στο σάιτ.

OP
OP
T

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Το ξέρω φίλε....σκέφτηκες την περίπτωση να το έψαξα και να είναι ας πούμε απόρρητο ;;
Τότε δεν βγαίνει στους τηλεφωνικούς καταλογους.
Ή έστω την περίπτωση ...απλά να θέλω να δώ αν είναι ήδη μές το σάιτ ;
Εννοώ , να μην χρειαστεί να τον πάρω εγώ και να του πω...."ψιτ , φίλε....υπάρχει αυτό το γαμάτο σάιτ....και είμαι μέλος...έλα και σύ."

Άλλη η μαγεία του να έιναι εδώ τόσο καιρό και να βρεθούμε έτσι....δε συμφωνείς ;

Facial_Freak

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Το ξέρω φίλε....σκέφτηκες την περίπτωση να το έψαξα και να είναι ας πούμε απόρρητο ;;
Τότε δεν βγαίνει στους τηλεφωνικούς καταλογους.
Ή έστω την περίπτωση ...απλά να θέλω να δώ αν είναι ήδη μές το σάιτ ;
Εννοώ , να μην χρειαστεί να τον πάρω εγώ και να του πω...."ψιτ , φίλε....υπάρχει αυτό το γαμάτο σάιτ....και είμαι μέλος...έλα και σύ."

Άλλη η μαγεία του να έιναι εδώ τόσο καιρό και να βρεθούμε έτσι....δε συμφωνείς ;

Καρασωστος εισαι συναγωνιστη Λεπιδα, μη παρεξηγιεσαι πλακιτσα εκανα βρε!!! Καλη συνεχεια  στην ρομαντικη αναζητηση σου.  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

dionisio

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πουτανόβιος, μασαζάκιας, του αρέσει η τζαζ μουσική και παίζει σαξόφωνο...  :think: :think:

Ρε μπας και ήσουν κολλητός του Bill Clinton?? (για το Γούντι Άλλεν δεν το κόβω...) :2funny: :rockon:

Anyways, ελπίζω να βρεθείτε με το φίλο σου  :thumbsup:

OP
OP
T

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Πουτανόβιος, μασαζάκιας, του αρέσει η τζαζ μουσική και παίζει σαξόφωνο...  :think: :think:

Ρε μπας και ήσουν κολλητός του Bill Clinton?? (για το Γούντι Άλλεν δεν το κόβω...) :2funny: :rockon:

Anyways, ελπίζω να βρεθείτε με το φίλο σου  :thumbsup:

Λες......;;
Δεν το έιχα σκεφτεί....λες να ήταν ο Κλίντον ...και να μου το έκρυβε ;;;;
Ίσως γι αυτό τώρα δεν μπορώ να βρώ το σταθερό του κολόπαιδου...γιατί ζεί στις ΗΠΑ !

Καρασωστος εισαι συναγωνιστη Λεπιδα, μη παρεξηγιεσαι πλακιτσα εκανα βρε!!! Καλη συνεχεια  στην ρομαντικη αναζητηση σου.  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Ευχαριστώ φίλε.
Αλλά ρομαντική δεν νομιζω πως είναι.....
Κόλλημα του παρελθόντος....ίσως.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Εδω εγω δεν εχω βρει ΕΝΑΝ να εχει παρουσιαστει στο στρατό ιδια σειρα με μένα σε κανενα απο τα 3 οπλα και συ περιμένεις να βρεις εναν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ γνωστο σου.

Παιξε Τζοκερ λιγοτερο αγχος περισσότερα κερδη ιδια κωλοφαρδια!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom