apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Απέξω είδαμε πολλά "ενοικιάζεται" και "πωλείται" ...
μαλλον αναζητει καινουργιο ιδιοκτητη το <<σπιτι>> ;)
Απέξω είδαμε πολλά "ενοικιάζεται" και "πωλείται" ...
....Στο Φυλής 37, δούλευε η Άννα? (Ελληνίδα 100%) όχι ψηλή, κλασσικό μοντέλο Ελληνίδας, με μακριά μελαχρινά μαλλιά, διακριτές καμπύλες ...όταν πλέον είχε μεγαλώσει για τα καλά (45 ετών) μπορούμε να πούμε ότι ήταν μια ωραιότατη Milf, ...στα 25 της όμως ήταν σούπερ ;)
το σπιτι αυτο συνηθως μετα την ανοιξη λειτουργει κανονικα.το εχω επισκεφτει πολλες φορες παλια λογω μιας πιτσιρικας που εκανε τελειωτικο τσιμπουκι χωρις γαμησι.Φυλής 131
το σπιτι αυτο συνηθως μετα την ανοιξη λειτουργει κανονικα.το εχω επισκεφτει πολλες φορες παλια λογω μιας πιτσιρικας που εκανε τελειωτικο τσιμπουκι χωρις γαμησι.
το σπιτι αυτο συνηθως μετα την ανοιξη λειτουργει κανονικα.το εχω επισκεφτει πολλες φορες παλια λογω μιας πιτσιρικας που εκανε τελειωτικο τσιμπουκι χωρις γαμησι.
το χειμωνα πεφτει σε χειμερια ναρκη η κοπελα?
ακολουθεί το απέναντι για λόγους συνέχειας και συνοχής του θέματος
Διδύμου 32
Για οσους ενδιαφερονται να αγορασουν νεοδμητο σε ιστορικη τοποθεσια ευρεθησαν τα εξης...Πολλά από τα σπίτια που είχαμε υπόψη μας δεν τα βρήκαμε γιατί στη θέση τους ήταν πολυκατοικίες ή parking. Από αυτή την άποψη θεωρήσαμε ότι μάλλον άξιζε να φωτογραφήσουμε όσα είχαν απομείνει ως κτίρια με την ίδια είσοδο γιατί θα θυμίσουν και θα θυμίζουν πολλά.
τωρα εγινε παρκινγκ.θυμασαι τι ελληνιδες μιλφ εφερνε?Συγχαρητηρια στον farkeli και Piatsas για το φωτογραφικο υλικο.
Θυμηθηκα βλεποντας τις φωτο. αλλο εαν στην Ικονιου.
Σταματησε να δουλευει μετα τον σεισμο του 1999
τωρα εγινε παρκινγκ.θυμασαι τι ελληνιδες μιλφ εφερνε?
Το Φλωρίνης 10Β, έκλεισε γιατί άνοιξε ακριβώς απέναντι ένας βρεφονηπιακός σταθμός ..."η καραμέλα"
Mε πηγες αρκετα πισω φιλε piatsa!!!Ισαυρων 9 στα Εξαρχεια το οποιο νομιζω ειναι ταβερνα τωρα!