μαζευτειτε... θα αμολυσω ενα υποτακτικο σεντονακι.
λοιπον σημερα ειδα μια φιλη (δικια μου) απο τα παλια και θυμηθηκα ενα σκηνικο που μου ειχε πει για μια φιλη της, που αποδειχθηκε καρατσουλαρα του κερατα.
η τυπισσα εψαχνε γκομενο και δεν εβρισκε και απο οτι μου ειχε πει η δικια μου ηταν ωραια, αλλα το θεμα ειναι οτι εψαχνε... τι αλλο ???
χορηγο για.
ε τωρα θα μου πειτε... τι πχιο συνηθες !!!
ναι οκ, παμε παρακατω.
η δικια μου λοιπον της λεει να βγουνε με ενα γνωστο της για να της τον γνωρισει, οπου η τυπισσα δεχεται.
δεν της λεει ομως οτι ο τυπος ειναι ενας γιουζιουαλ κομονακος ραντομας.
βγαινουν λοιπον ολοι μαζι και πανω στο σουξου μουξου δειχνει να τον γουσταρει η αλλη.
η δικια μου τους αφηνει και λακαει.
ο ραντομας λοιπον μεσα στο μπουρου μπουρου καταλαβαινει οτι η τυπισσα ειναι γιατομπουτσοκαβαλα και της πουλαει παπατζα οτι μενει βουπου, εχει σπιταρονα, αμαξαρα, κηπο, πισινα και λεφτα.
ααα ξεχασα, ειχε νοικιασει ενα αρκετα καλο αμαξι εκεινη τη μερα επιτηδες.
υποθετω οτι η δικια μου του ειχε πει οτι η "φιλεναδα" της γουσταρε χαηλικια εντυπωσιασμου, δηθενιας και αναλογα του κωλου.
μετα τα πρωτα-δευτερα ποτα και αφου η αλλη εχει ηδη σκουριασει το σκαμπο απο την υγρασια με αυτα που ακουγε, τα φυκια, αλλα και για τα μεμε που ειχε "καταλαβει" οτι εχει ο τυπαρας, αποφασιζει να τον ακολουθησει σπιτι του για "ενα τελευταιο ποτο", μετα την προταση που της εκανε.
ο θεουλης την πηγαινει σε κατι θεοσκοτεινα σοκακια καπου εκει πανω προς διονυσο εκαλη και σταματαει εξω απο μια περιφραγμενη και με κατι πελωριες δεντραρες γυρω γυρω επαυλη, στην οποια ομως μεσα φαινοταν φωτισμενη. δηλαδη υπηρχε κοσμος προφανως η' ειχαν αφησει τα φωτα ανοιχτα για τους κλεφτες επιτηδες. το γνωστο κολπο κοινως.
μιλαμε για αργα τωρα αφτερ αουερς, αλλα οχι ξημερωματα.
της λεει λοιπον οτι δε γινεται τελικα να πανε σπιτι του, γιατι ηρθαν απο το εξοχικο οι δικοι του, χωρις να τον ειδοποιησουν μαλλον και ισως καλυτερα να κανονιζανε για αλλη μερα το τελευταιο ποτακι... τελικα.
η διανοια ομως εχοντας δει και το παλατι και επειδη δεν ηθελε να χασει και τον πριγκηπα, του ειπε οτι δεν πειραζει για το σπιτι, αλλα μπορουσαν μαλιστα να πανε αλλου για το τελευταιο ποτακι... σε ενα ξενοδοχειακι πουχου ας πουμε... εντελως τυχαια και αποξω αποξω παντα, για μην τη θεωρησει και πουτανα απο την πρωτη φορα.
λοιπον ο τυπαρας, για να μη μακρηγορησω παραπανω, τη γλεντησε κανονικα ολο το βραδυ αφου κανανε διανυκτερευση καπου και την επομενη την εκανε πλοκ-κοντρολαλτντιλιτ, την παρατησε στο ξενοδοχειο μονη της και εκσαφανιζολ.
τελεια / παραγραφος
papaphilips προφανώς οι ατάκες βγαίνουν αυθόρμητα, δεν τις έχεις σχεδιάσει από πριν...
Είμαι μαλάκας γαμώ το σπίτι μου
είδες που και οι 7 γέλασαν όμως?
αυθόρμητα εννοώ τα:
μωρό μου, κάβλα μου, σκίσε με, τι μουνάκι είναι αυτό, τι πούτσα είναι αυτή κλπ γνωστά πάνω κάτω, αλλά και αυτά με μέτρο χωρίς υπερβολές και θεατριλίκι εννοείται, γιατί πάει προς ξενέρα και κωμωδία μετά.
όχι ολόκληρες προτάσεις ασφαλώς.
έχω ακούσει και το αγάπη μου... αλλά είναι πολύ σοβαρή και βαριά λέξη αυτή για μένα .
δεν τη χαραμίζεις όπου να'ναι.