Νέα

Παλαιστίνη-Ισραήλ... υπό τον ήχο των πυροβολισμών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 241
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος έχει το δίκιο κατά την γνώμη σας?

• Το Ισραήλ φυσικά.

Ψήφοι: 12 60,0%
  • Οι Παλαιστίνιοι

Ψήφοι: 2 10,0%
  • Κανένας από τους 2

Ψήφοι: 6 30,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    20
OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.418
Πόντοι
22.266
Το Ισραήλ πολύ σωστά έπραξε το 1967 και τους έκοψε το βήχα απότομα διότι είχαν συνεννοηθεί να τους πάνε μέχρι τη θάλασσα.
K τότε αφού νίκησε το Ισραήλ γιατί δεν δίνει ανεξαρτησία στην Παλαιστίνη παρά στέλνει επικους

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Προκατειλημμένος;;; Καθόλου

Ίσα ίσα που πιστεύω ότι τα ελληνικά συμφέροντα συμβαδίζουν με το Ισραήλ
Απλώς οι επικοισεις κ ο πόλεμος του 1967 που προσάρτηση από την Ιορδανία την Παλαιστίνη κ το Γκολάν από τη Συρία είναι παράνομο
τι ειναι παρανομο; συρια, αιγυπτος ,ιορδανια ξεκινανε πολεμο για να καταλαβουν/εξαφανισουν το κρατος του ισραηλ. χανουν το πολεμο και υπογραφουν ειρηνη. αφου εκεινοι δεχονται τις επιπτωσεις των πραξεων τους και υπογραφουν ειρηνη ΜΕ ΟΡΟΥΣ πώς ειναι παρανομο;

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
K τότε αφού νίκησε το Ισραήλ γιατί δεν δίνει ανεξαρτησία στην Παλαιστίνη παρά στέλνει επικους
γιατι απλα η παλαιστινη δεν τηρει τη συμφωνια που υπεγραψε.πες μου που ειναι η πρεσβεια της παλαιστινιακης αρχης στο τελ αβιβ.βεβαια το ισραηλ εχει δωσει εδαφη τηρωντας εν μερει τη συμφωνια αλλα οι αραβες τιποτα ε;

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Προκατειλημμένος;;; Καθόλου

Ίσα ίσα που πιστεύω ότι τα ελληνικά συμφέροντα συμβαδίζουν με το Ισραήλ
Απλώς οι επικοισεις κ ο πόλεμος του 1967 που προσάρτηση από την Ιορδανία την Παλαιστίνη κ το Γκολάν από τη Συρία είναι παράνομο
και επειδη μαλλον δεν τα ξερεις καλα. το ισραηλ στο πόλεμο του 67 πηρε απο τηνιορδανια τη δυτικη οχθη και τη μιση ιερουσαλημ. βεβαια ο χωρος αυτος απο τον οηε ειχε υπολογισθει σαν κρατος της παλαιστινης (ιερουσαλημ ουδετερο εδαφος). δηλαδη η ιορδανια ειχε ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ τα εδαφη που προοριζονταν για παλαιστινη, οι "παλαιστινιοι" το αποδεχονται αλλα οταν το κανει το ισραηλ ειναι παρανομο; δεν στεκει η λογικη σου.
και φυσικα απο εκεινα τα εδαφη το ισραηλ κατεχει μονο τα υψιπεδα γκολαν. δυτικη οχθη και γαζα το ισραηλ τα ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ απο τους ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ιορδανους και αιγυπτιους και τα επεστρεψε στη παλαιστινιακη αρχη.
απο ιστορια δεν τα πας καλα

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.418
Πόντοι
22.266
και επειδη μαλλον δεν τα ξερεις καλα. το ισραηλ στο πόλεμο του 67 πηρε απο τηνιορδανια τη δυτικη οχθη και τη μιση ιερουσαλημ. βεβαια ο χωρος αυτος απο τον οηε ειχε υπολογισθει σαν κρατος της παλαιστινης (ιερουσαλημ ουδετερο εδαφος). δηλαδη η ιορδανια ειχε ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ τα εδαφη που προοριζονταν για παλαιστινη, οι "παλαιστινιοι" το αποδεχονται αλλα οταν το κανει το ισραηλ ειναι παρανομο; δεν στεκει η λογικη σου.
και φυσικα απο εκεινα τα εδαφη το ισραηλ κατεχει μονο τα υψιπεδα γκολαν. δυτικη οχθη και γαζα το ισραηλ τα ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ απο τους ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ιορδανους και αιγυπτιους και τα επεστρεψε στη παλαιστινιακη αρχη.
απο ιστορια δεν τα πας καλα
Απελευθωρετες οι Εβραίοι

Μάλιστα;

Τοτε γιατί κάνουν επικοιση

έχεις εβραϊκή καταγωγή;;

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Απελευθωρετες οι Εβραίοι

Μάλιστα;

έχεις εβραϊκή καταγωγή;;
η δυτικη οχθη ειχε κατακτηθει απο την ιορδανια. οι εβραιοι την ανακατελαβαν και την παρεδωσαν στους αραβες. τι δεν καταλαβες απο αυτο; ισως να πρεπει να διαβαζεις ιστορια και απο πηγες μη αραβικες

και με τη λογικη σου παραποιεις την αληθεια γιατι εισαι αραβας. συ ειπας

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.418
Πόντοι
22.266
η δυτικη οχθη ειχε κατακτηθει απο την ιορδανια. οι εβραιοι την ανακατελαβαν και την παρεδωσαν στους αραβες. τι δεν καταλαβες απο αυτο; ισως να πρεπει να διαβαζεις ιστορια και απο πηγες μη αραβικες

και με τη λογικη σου παραποιεις την αληθεια γιατι εισαι αραβας. συ ειπας
Κ.γιστι αφού απελευθέρωσαν τους Άραβες Παλαιστίνιους από τους Άραβες Ιορδανίδης Τουρέ γιατί δεν τους αναγνωρίζουν με πλήρη ανεξαρτησία κ κάνουν επικοισεις;;;;;;;

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Κ.γιστι αφού απελευθέρωσαν τους Άραβες Παλαιστίνιους από τους Άραβες Ιορδανίδης Τουρέ γιατί δεν τους αναγνωρίζουν με πλήρη ανεξαρτησία κ κάνουν επικοισεις;;;;;;;
εχεις προβλημα στην αναγνωση ε; γιατι δεν εχουν τηρησει τη συμφωνια. θα επρεπε απο το 1998 να εχουν αναγνωρισει το κρατος του ισραηλ. ΑΚΟΜΑ δεν το εχουν κανει.

επισης για δωσε μια εξηγηση. το 1948 τα εδαφη που προοριζονται για παλαιστινιακη αρχη κατακητθηκαν απο αιγυπτο, ιορδανια και σραηλ. η plo ειχε εδρα στην ιορδανια και πολεμουσε το ισραηλ. δεν τους ενιαζε στο ελαχιστο οτι δεν ειχαν κρατος. γιατι απλα ειναι αραβες και χρησιμοποιουν το "παλαιστινιοι" για να θεμελιωσουν δικαιωματα στη γη.

για εξηγησε μου λοιπον γιατι το εδαφος που κατακτηθηκε απο τους ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ιορδανους και που οι κατακτημενοι "παλαιστινιοι" ειχαν αποδεχθει τη κατοχη, γιατι ειναι παρανομη η προσαρτηση του;

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.418
Πόντοι
22.266
εχεις προβλημα στην αναγνωση ε; γιατι δεν εχουν τηρησει τη συμφωνια. θα επρεπε απο το 1998 να εχουν αναγνωρισει το κρατος του ισραηλ. ΑΚΟΜΑ δεν το εχουν κανει.

επισης για δωσε μια εξηγηση. το 1948 τα εδαφη που προοριζονται για παλαιστινιακη αρχη κατακητθηκαν απο αιγυπτο, ιορδανια και σραηλ. η plo ειχε εδρα στην ιορδανια και πολεμουσε το ισραηλ. δεν τους ενιαζε στο ελαχιστο οτι δεν ειχαν κρατος. γιατι απλα ειναι αραβες και χρησιμοποιουν το "παλαιστινιοι" για να θεμελιωσουν δικαιωματα στη γη.

για εξηγησε μου λοιπον γιατι το εδαφος που κατακτηθηκε απο τους ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ιορδανους και που οι κατακτημενοι "παλαιστινιοι" ειχαν αποδεχθει τη κατοχη, γιατι ειναι παρανομη η προσαρτηση του;
Μαν διότι Ιορδάνου κ παλαιστηνιοι είναι αδελφά έθνη σαν να γινόταν η ένωσις Ελλάς Κύπρου κ εισέβαλαν οι Τούρκοι για τον ίδιο λόγο

Εγώ είμαι Έλληνας κ όχι Άραβας
Εσύ είσαι εβραϊκής καταγωγής ή όχι
Δεν είναι ντροπή να είσαι εβραιος

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Μαν διότι Ιορδάνου κ παλαιστηνιοι είναι αδελφά έθνη σαν να γινόταν η ένωσις Ελλάς Κύπρου κ εισέβαλαν οι Τούρκοι για τον ίδιο λόγο

Εγώ είμαι Έλληνας κ όχι Άραβας
Εσύ είσαι εβραϊκής καταγωγής ή όχι
Δεν είναι ντροπή να είσαι εβραιος
δεν ειναι αδελφα εθνη ειναι το ΙΔΙΟ εθνος. ιδια θρησκεια, ιδια γλωσσα, ιδια παραδοση. ακομα δεν απαντας γιατι ειναι παρανομη η προσαρτηση του 67

και δεν ειμαι εβραιος ελληνας ειμαι. αλλα απαξιω να απαντω σε βλακες που θεωρουν οτι δεν πρεπει να υποστηριζουμε την αληθεια
καταλαβες γιατι δεν απαντησα; γιατι εισαι ΒΛΑΚΑΣ να το ρωτας
αρκετα ασχοληθηκα με τις αναπραγωγες των ψεματων σου

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.418
Πόντοι
22.266
δεν ειναι αδελφα εθνη ειναι το ΙΔΙΟ εθνος. ιδια θρησκεια, ιδια γλωσσα, ιδια παραδοση. ακομα δεν απαντας γιατι ειναι παρανομη η προσαρτηση του 67

και δεν ειμαι εβραιος ελληνας ειμαι. αλλα απαξιω να απαντω σε βλακες που θεωρουν οτι δεν πρεπει να υποστηριζουμε την αληθεια
Μαν δε σε έβρισα
Απλώς φοβάσαι να γράψεις τίποτα κακό μήπως η Μοσάντ σε φακελωσει κ δεν μπορεί να ξαναπάς εκεί
Σεβαστο

Τελευταία τροποποίηση:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Απελευθωρετες οι Εβραίοι

Μάλιστα;

έχεις εβραϊκή καταγωγή;;
Την δικη τους γή απελευθέρωσαν.
Οι Άραβες είναι κατακτητές.
Οι Παλαιστίνιοι Άραβες είναι.
Στα λεω οσο πιο απλοικά γίνεται.

Το 1947 η απόφαση του ΟΗΕ μιλούσε για 2 κράτη,ένα Εβραικό και ένα Αραβικό.Οι Εβραίοι το αποδέχτηκαν ενώ οι Άραβες όχι και οι οποίοι στην συνέχεια επιτέθηκαν στους Εβραίους με την σύμπραξη και των γειτονικών Αραβικών κρατών.
Η νίκη ήταν μεγάλη και μονόδρομος γιατι σε άλλο αποτέλεσμα δεν θα έμενε ούτε 1 Εβραίος με το κεφάλι στην θέση του.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536

Μα μπορείς να είσαι Έλληνας και Εβραίος.
Εννοείς είσαι Έλληνας μη Εβραίος.

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Μα μπορείς να είσαι Έλληνας και Εβραίος.
Εννοείς είσαι Έλληνας μη Εβραίος.
δεν εχω σχεση. και ειδκα με τους εβραιους ειναι μεγαλη συζητηση να διαχωρισθει η θρησκεια με την εθνικοτητα.
αλλα ο .... το ρωταει μεσα στη συζητηση αφηνει υπονοουμενα σωστα; και αυτο προσβαλει.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
δεν εχω σχεση. και ειδκα με τους εβραιους ειναι μεγαλη συζητηση να διαχωρισθει η θρησκεια με την εθνικοτητα.
αλλα ο .... το ρωταει μεσα στη συζητηση αφηνει υπονοουμενα σωστα; και αυτο προσβαλει.
Νομιζω δεν εχει τέτοια πρόθεση.
Δεν μιλάει καλά Ελληνικά.

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.418
Πόντοι
22.266
εισαι απλα βλακας
Έγινε φίλε είμαι βλακας:jerking:
Οι Εβραίοι που σταύρωσαν το Χριστό

Οι Εβραίοι έφυγαν από τη περιοχή εδώ κ δύο χιλιάδες χρόνια κ γύρισαν τον εικοστό αιώνα
Κ αφού απελευθέρωσαν την Παλαιστίνη τότε γιατί δεν της δίνει ανεξαρτησία

Ρε έλα πείτε την αλήθεια
Τρολαρετε τώρα; Ε;

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Πάρτο πιο χαλαρά μάν.:cheesy:
ισως. αλλα τις προθεσεις μου και το γιατι γραφω οτι γραφω δεν μπορει να το ξερει καποιος σωστα;

ας μπει πρωτα στο κοπο να δει που λεω ανακριβειες, να τεκμηριωσει και μετα να αφηνει υπονοουμενα.
στο κατω κατω σε μια συζητηση οφειλουμε να χρησιμοποιουμε επιχειρηματα και οχι υπονοουμενα για τον λογο που γραφει οτι γραφει ο αλλος σωστα;
γιατι μεχρι τωρα ακομα δεν εχει πει γιατι ειναι παρανομη η προσαρτηση των εδαφων του 67. εβραιος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom