Νέα

Παλαιστίνη-Ισραήλ... υπό τον ήχο των πυροβολισμών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 241
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος έχει το δίκιο κατά την γνώμη σας?

• Το Ισραήλ φυσικά.

Ψήφοι: 12 60,0%
  • Οι Παλαιστίνιοι

Ψήφοι: 2 10,0%
  • Κανένας από τους 2

Ψήφοι: 6 30,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    20
OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.418
Πόντοι
22.266
στο πρωτο σετ ερωτησεων σου κολλησαν ενα αυτοκολλητο στο διαβατηριο. αυτο ειχε μπροστα 4 ή 5. για αυτο περασες απο τον "ειδικο" ελεγχο. αν ειχες 1 - 3 δεν θα ειχε συμβει τιποτα απο αυτα
Κ αυτό που οφείλεται;;;;;; Ίσως επειδή πριν ένα μήνα ήμουν Λίβανο;;;

Δεν το ήξερα αυτο κ ταξίδεψα σόλο στο ισραηλ

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.418
Πόντοι
22.266
ποιος ειναι ο πρωτος τομεας που λες; ποια πόλη υπαρχει εκει; γιατι εχω παει "παλαιστινη" 4-5 φορες και δεν χρειαστηκε να δειξω διαβατηριο πουθενα. φωναζω ταξι απο παλαιστινη. ερχεται στο αεροδρομιο με παιρνει και με παει στο ξενοδοχειο. απο ισραηλ πηγαινω παλαιστινη χωρις να δειξω πουθενα διαβατηριο

Μάλλον μπαίνεις στους ροζ τομείς της Παλαιστίνης δλδ τομέα c που ελέγχεται από εβραιους
Στους πράσινους που ελέγχονται από παλαιστίνιος συγκυρία έχει διαβατηρακο έλεγχο όπως στην Βηθλεέμ που πήγα

Χωρίζονται σε τρεις τομείς
Α που μπορούν να παν μόνο Παλαιστίνιοι κ τουρίστες
Τομέα Β που είναι ανάμεικτοι κ παν κ Εβραίοι κ παλαιστίνιοι κ τουρίστες κ τομέας C που ζουν μόνο Εβραίοι κ δεν μπορούν να παν οι παλαιστηνιοι κοινώς οι πόλεις των Εβραίων επικων

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.418
Πόντοι
22.266
οι ντοπιοι ειναι ζητημα να ειναι 5%. και δεν αναφερεις πουθενα οσους ηρθαν απο αραβικες και αφρικανικες χωρες.
Είχα αναφέρει τους ντόπιους δλδ όσοι είναι στην μέση Ανατολή τους λεν μιζραχι

Rotchild πέρασα κ σχετικά κ εκεί έχει μπαράκια κ είναι δέκα δέκα πέντε λεπτά από τι dizzengof ένα γάμα κανουν περίπου

Στη μαρίνα δεν πήγα παρά μόνο περπάτησα από Χίλτον μέχρι γιαφο

Στη μαρίνα χερτζλια πήγα λίγο ανατολικότερα για να δω τα κτήρια της μοσαντ

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.327
Πόντοι
2.456
Τυπάρα βολκανο ταξίδι "αγία νύχτα" πήγες,, δεν ανέβασες φωτό κ περιγραφές από μωράκια να λικνιζονται στα κοβιντ φρι μπαρ..
:confused: :confused::confused:
:hi:

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376

Μάλλον μπαίνεις στους ροζ τομείς της Παλαιστίνης δλδ τομέα c που ελέγχεται από εβραιους
Στους πράσινους που ελέγχονται από παλαιστίνιος συγκυρία έχει διαβατηρακο έλεγχο όπως στην Βηθλεέμ που πήγα

Χωρίζονται σε τρεις τομείς
Α που μπορούν να παν μόνο Παλαιστίνιοι κ τουρίστες
Τομέα Β που είναι ανάμεικτοι κ παν κ Εβραίοι κ παλαιστίνιοι κ τουρίστες κ τομέας C που ζουν μόνο Εβραίοι κ δεν μπορούν να παν οι παλαιστηνιοι κοινώς οι πόλεις των Εβραίων επικων

αυτα που ανεβασες δεν ανταποκρινονται στη πραγματικοτητα. δυτικη οχθη ειναι γεωγραφικος προσδιορισμος. η ιερουσαλημ ειναι καθαρα εβραικο κρατος. υπαρχουν αραβες και αραβικες συνοικιες αλλα αυτο ειναι κατι που συμβαινει παντου στο κρατος του ισραηλ. εγω μπηκα στη ραμαλα που ειναι η πρωτευουσα του παλαιστινιακου κρατους οπως σου περιεγραψα. αναμεσα στη παλαισιινιακη δυτικη οχθη και το εβραικο κρατος δεν υπαρχουν συνοριακοι ελεγχοι γιατι απλα οι περισσοτεροι "παλαιστινιοι" πηγαινουν το πρωι στο ισραηλ εργαζονται και μετα γυρνανε πισω.
οι πόλεις των εβραιων εποικων ειναι τυπικα ισραηλ. υπηρξε μια συμφωνια επι αραφατ να επιστραφουν σχεδον ολες αλλα η συμφωνια ακομα δεν εφαρμοζεται αφου θα επρεπε η παλαιστινιακη αρχη να αναγνωρισει το εβραικο κρατος και ακομα δεν το εχει κανει

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Κ αυτό που οφείλεται;;;;;; Ίσως επειδή πριν ένα μήνα ήμουν Λίβανο;;;

Δεν το ήξερα αυτο κ ταξίδεψα σόλο στο ισραηλ
εχω στο διαβατηριο μου βιζες απο σαουδικη αραβια,αιγυπτο. εχω επισης παει τουρκια πολλες φορες.
οταν με ρωτησαν γιατι η απλη απαντηση ηταν για δουλεια οπως ερχομαι και εδω. δυστυχως δεν υπαρχει τυπικη απαντηση. ισως το επωνυμο σου να εχει τουρκικη προελευση και να τσιμπησαν απο αυτο. αλλα ολα εξαρτωνται απο αυτον που θα σου κανει τη συνεντευξη..
παντως αυτο που ανεφερες για να ανοιξουν βαλιτσες δεν ειναι ο κανονας. βεβαια δειγματολειπτκα θα τσεκαρουν βαλιτσες και απο το αμπαρι και θα βρεις το χαρτακι που εχει στοιχεια επικοινωνιας να διαμαρτυρηθεις αν σου εκαναν ζημια.
αντιστοιχα αν φυγεις απο εδω με elal ή israir αυτο που περιγραφεις ειναι ο κανονας. ολες οι βαλιτσες ανοιγονται και ελεγχονται για εκρηκτικα

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.418
Πόντοι
22.266

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
φιλισταιοι και παλαιστίνιοι είναι το ίδιο όνομα πρώτον αδελφέ
φιλισταιοι ηταν ο λαος και αποκαλουσαν τη περιοχη αυτη παλαιστινη. δεν ταυτιζονται. σημερα οσο δικαιωμα εχουν οι αραβες να αποκαλουνται παλαιστινιοι αλλο τοσο εχουν και οι εβραιοι

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.418
Πόντοι
22.266
εχω στο διαβατηριο μου βιζες απο σαουδικη αραβια,αιγυπτο. εχω επισης παει τουρκια πολλες φορες.
οταν με ρωτησαν γιατι η απλη απαντηση ηταν για δουλεια οπως ερχομαι και εδω. δυστυχως δεν υπαρχει τυπικη απαντηση. ισως το επωνυμο σου να εχει τουρκικη προελευση και να τσιμπησαν απο αυτο. αλλα ολα εξαρτωνται απο αυτον που θα σου κανει τη συνεντευξη..
παντως αυτο που ανεφερες για να ανοιξουν βαλιτσες δεν ειναι ο κανονας. βεβαια δειγματολειπτκα θα τσεκαρουν βαλιτσες και απο το αμπαρι και θα βρεις το χαρτακι που εχει στοιχεια επικοινωνιας να διαμαρτυρηθεις αν σου εκαναν ζημια.
αντιστοιχα αν φυγεις απο εδω με elal ή israir αυτο που περιγραφεις ειναι ο κανονας. ολες οι βαλιτσες ανοιγονται και ελεγχονται για εκρηκτικα
Πχ το όνομα Αβραάμ Ιμπραήμ Άμπραχαμ είναι κ εβραϊκό κ χριστιανικό κ μουσουλμανικό
Έχεις δίκιο κ στο τέλος ρώτησαν τι γιορτές γιορτάζω προφανώς για να δουν τι θρησκεία είμαι κ μόλις άκουσαν Πάσχα Χριστούγεννα 28οκτωνριου agaimst nazist kai 25 march against turkish τότε χαλάρωσαν
Βέβαια από την αρχή τους είπα ότι πήγα στο ναό της Αναστάσεως

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.418
Πόντοι
22.266
αυτα που ανεβασες δεν ανταποκρινονται στη πραγματικοτητα. δυτικη οχθη ειναι γεωγραφικος προσδιορισμος. η ιερουσαλημ ειναι καθαρα εβραικο κρατος. υπαρχουν αραβες και αραβικες συνοικιες αλλα αυτο ειναι κατι που συμβαινει παντου στο κρατος του ισραηλ. εγω μπηκα στη ραμαλα που ειναι η πρωτευουσα του παλαιστινιακου κρατους οπως σου περιεγραψα. αναμεσα στη παλαισιινιακη δυτικη οχθη και το εβραικο κρατος δεν υπαρχουν συνοριακοι ελεγχοι γιατι απλα οι περισσοτεροι "παλαιστινιοι" πηγαινουν το πρωι στο ισραηλ εργαζονται και μετα γυρνανε πισω.
οι πόλεις των εβραιων εποικων ειναι τυπικα ισραηλ. υπηρξε μια συμφωνια επι αραφατ να επιστραφουν σχεδον ολες αλλα η συμφωνια ακομα δεν εφαρμοζεται αφου θα επρεπε η παλαιστινιακη αρχη να αναγνωρισει το εβραικο κρατος και ακομα δεν το εχει κανει
Να κ τα σύνορα

Συνημμένα

• DSCN1711-615x461.jpg
    DSCN1711-615x461.jpg
    49,6 KB · Εμφανίσεις: 58
  • Screenshot_20211126_093608_com.google.android.apps.maps.jpg
    Screenshot_20211126_093608_com.google.android.apps.maps.jpg
    799,8 KB · Εμφανίσεις: 58

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Πχ το όνομα Αβραάμ Ιμπραήμ Άμπραχαμ είναι κ εβραϊκό κ χριστιανικό κ μουσουλμανικό
Έχεις δίκιο κ στο τέλος ρώτησαν τι γιορτές γιορτάζω προφανώς για να δουν τι θρησκεία είμαι κ μόλις άκουσαν Πάσχα Χριστούγεννα 28οκτωνριου agaimst nazist kai 25 march against turkish τότε χαλάρωσαν
Βέβαια από την αρχή τους είπα ότι πήγα στο ναό της Αναστάσεως
οπως ειπα δεν υπαρχει κανονας. αυτοι που ρωτανε ειναι νεαροι.
αν εχουν στραβωσει απο τον προηγουμενο ή ειναι ζοχαδιασμενοι θα ξεσπασουν.

εμενα μια φορα με σταματησαν πανω απο 30 δευτερολεπτα και με κρατησαν μιση ωρα κανοντας χαζες ερωτησεις. ας πουμε ποιος εγκρινει το ταξιδι μου. πώς μπορω να αποδειξω οτι ειναι επαγγελματικο ταξιδι.
τους εδειξα το ημερολογιο μου και τους ειπα να παρουμε τηλεφωνα. δεν το εκαναν και ξαναγυριζαν στο ιδιο μοτιβο. ιδια ερωτηση με διαφορετικη διατυπωση.να ρωτανε γιατι εφυγα και ξαναγυρισα και δεν καθησα το σκ ισραηλ. ερωτησεις χωρις ουσια και πιστευα οτι το εκαναν σε πλαισιια εκπαιδευσης του ατομου.
εχω ταξιδεψει πανω απο 100 φορες ισραηλ και αυτο εγινει μια φορα μονο.

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.418
Πόντοι
22.266
οπως ειπα δεν υπαρχει κανονας. αυτοι που ρωτανε ειναι νεαροι.
αν εχουν στραβωσει απο τον προηγουμενο ή ειναι ζοχαδιασμενοι θα ξεσπασουν.

εμενα μια φορα με σταματησαν πανω απο 30 δευτερολεπτα και με κρατησαν μιση ωρα κανοντας χαζες ερωτησεις. ας πουμε ποιος εγκρινει το ταξιδι μου. πώς μπορω να αποδειξω οτι ειναι επαγγελματικο ταξιδι.
τους εδειξα το ημερολογιο μου και τους ειπα να παρουμε τηλεφωνα. δεν το εκαναν και ξαναγυριζαν στο ιδιο μοτιβο. ιδια ερωτηση με διαφορετικη διατυπωση.να ρωτανε γιατι εφυγα και ξαναγυρισα και δεν καθησα το σκ ισραηλ. ερωτησεις χωρις ουσια και πιστευα οτι το εκαναν σε πλαισιια εκπαιδευσης του ατομου.
εχω ταξιδεψει πανω απο 100 φορες ισραηλ και αυτο εγινει μια φορα μονο.
Κ γιατί όντως ρωτάς ηλιθιότητας
;

Πχ από πού πήραν τα παπούτσια κ γιατί; Κ πριν ποσό καιρός εκεί με κουφαναν

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.418
Πόντοι
22.266

Συνημμένα

• αρχείο λήψης.jpeg
    αρχείο λήψης.jpeg
    8,6 KB · Εμφανίσεις: 54

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Κ γιατί όντως ρωτάς ηλιθιότητας
;

Πχ από πού πήραν τα παπούτσια κ γιατί; Κ πριν ποσό καιρός εκεί με κουφαναν
μπορει απλα να ειδαν κατι περιεργο στις ακτινες και να τρομαξαν.αντιστοιχα ομως το μπουκαλακι με το νερο σε αφηνουν να το παρεις μαζι ε; δεν το εχω δει να συμβαινει σε αλλο αεροδρομιο αυτο.

πρεπει να καταλαβεις τις συνθηκες που ζουν. το καλοκαιρι απο τη γαζα εκτοξευουν ρουκετες σε ημερησια βαση.
οταν καθε κτηριο εχει καταφυγιο κατι λεει.

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.418
Πόντοι
22.266
μπορει απλα να ειδαν κατι περιεργο στις ακτινες και να τρομαξαν.αντιστοιχα ομως το μπουκαλακι με το νερο σε αφηνουν να το παρεις μαζι ε; δεν το εχω δει να συμβαινει σε αλλο αεροδρομιο αυτο.

πρεπει να καταλαβεις τις συνθηκες που ζουν. το καλοκαιρι απο τη γαζα εκτοξευουν ρουκετες σε ημερησια βαση.
οταν καθε κτηριο εχει καταφυγιο κατι λεει.
Αντικοινωνική φάρα που λόγω ότι κινδυνεύσαν από αφανισμό τώρα φυσαν κ το γιαούρτι αλλά ότι τραβούσαν επί ναζισμού ,τα κάνουν αυτοί τώρα στους Παλαιστίνιους

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Αντικοινωνική φάρα που λόγω ότι κινδυνεύσαν από αφανισμό τώρα φυσαν κ το γιαούρτι αλλά ότι τραβούσαν επί ναζισμού ,τα κάνουν αυτοί τώρα στους Παλαιστίνιους
εισαι προκατειλημενος.
πρώτον δεν υπαρχουν παλαιστινιοι υπαρχουν αραβες. δευτερο αυτοι που δεν τηρησαν τις αποφασεις του ΟΗΕ ηταν οι αραβες. εχουν γινει 3 πολεμοι ολοι με αφετηρια τους αραβες που δεν αναγνωριζουν το δικαιωμα του ισραηλ να εχει κρατος στη περιοχη.
στο εδαφος του ισραηλ υπαρχουν εκατονταδες χιλιαδες μουσουλμανοι αραβες. πες μου ποσοι εβραιοι μπορουν να ζησουν σε αραβικες χωρες; το ξερεις οτι για να πανε διακοπες στη ταυλανδη τα αεροπλανα τους δεν πετανε ευθεια αφου μεχρι πριν απο λιγους μηνες καμια αραβικη χωρα δεν αναγνωριζε το κρατος του ισραηλ;
τα πραγματα ποτέ δεν ειναι ασπρα και μαυρα. για να υπαρξει ειρηνη πρεπει να το θελουν και οι δυο πλευρες

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.418
Πόντοι
22.266
εισαι προκατειλημενος.
πρώτον δεν υπαρχουν παλαιστινιοι υπαρχουν αραβες. δευτερο αυτοι που δεν τηρησαν τις αποφασεις του ΟΗΕ ηταν οι αραβες. εχουν γινει 3 πολεμοι ολοι με αφετηρια τους αραβες που δεν αναγνωριζουν το δικαιωμα του ισραηλ να εχει κρατος στη περιοχη.
στο εδαφος του ισραηλ υπαρχουν εκατονταδες χιλιαδες μουσουλμανοι αραβες. πες μου ποσοι εβραιοι μπορουν να ζησουν σε αραβικες χωρες; το ξερεις οτι για να πανε διακοπες στη ταυλανδη τα αεροπλανα τους δεν πετανε ευθεια αφου μεχρι πριν απο λιγους μηνες καμια αραβικη χωρα δεν αναγνωριζε το κρατος του ισραηλ;
τα πραγματα ποτέ δεν ειναι ασπρα και μαυρα. για να υπαρξει ειρηνη πρεπει να το θελουν και οι δυο πλευρες
Προκατειλημμένος;;; Καθόλου

Ίσα ίσα που πιστεύω ότι τα ελληνικά συμφέροντα συμβαδίζουν με το Ισραήλ
Απλώς οι επικοισεις κ ο πόλεμος του 1967 που προσάρτηση από την Ιορδανία την Παλαιστίνη κ το Γκολάν από τη Συρία είναι παράνομο

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
33
Like
3.475
Πόντοι
2.596
Προκατειλημμένος;;; Καθόλου

Ίσα ίσα που πιστεύω ότι τα ελληνικά συμφέροντα συμβαδίζουν με το Ισραήλ
Απλώς οι επικοισεις κ ο πόλεμος του 1967 που προσάρτηση από την Ιορδανία την Παλαιστίνη κ το Γκολάν από τη Συρία είναι παράνομο
Το Ισραήλ πολύ σωστά έπραξε το 1967 και τους έκοψε το βήχα απότομα διότι είχαν συνεννοηθεί να τους πάνε μέχρι τη θάλασσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom