nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 6.265
- Πόντοι
- 1.106
Έχω την υποψία πως είμαστε το μοναδικό κράτος παγκοσμίως που αν ένα παιδί θέλει να μάθει τη νεότερη ιστορία της Ελλάδας απο καποιο βιβλιο δεν θα τη μάθει ποτε
Kι εμείς πολεμήσαμε σθεναρά και βγήκε το αποτέλεσμα που βγήκε.Πολεμήσαμε σθεναρά κ δικαιούμαστε περισσότερο ποσοστό ...
Κρίμα χάσαμε την ευκαιρία να γίνουμε υπερδύναμη
Είμαστε το μόνο κράτος όπου οι νικητες στο πεδίο μάχης δεν νίκησαν και ιδεολογικά.Έχω την υποψία πως είμαστε το μοναδικό κράτος παγκοσμίως που αν ένα παιδί θέλει να μάθει τη νεότερη ιστορία της Ελλάδας απο καποιο βιβλιο δεν θα τη μάθει ποτε
Πολεμήσαμε σθεναρά κ δικαιούμαστε περισσότερο ποσοστό ...
Κρίμα χάσαμε την ευκαιρία να γίνουμε υπερδύναμη
Εσύ το 1944 δεν πολεμούσες αλλά οι τωρινές σου ερωμένες πολεμούσαν τότεKι εμείς πολεμήσαμε σθεναρά και βγήκε το αποτέλεσμα που βγήκε.
Μα η εξαγωγή έγινε όταν ήρθε ο καπιταλισμόςYπερδυναμη θα γινόμασταν μόνο στην εξαγωγή γυναικών αν κερδίζατε εσείς.
Πριν την Ζήνα πολεμούσαν οι γιαγιάδες των τωρινών μου ερωμενων...αυτές ήσαν οι πριγκίπισσες του πολέμου.Εσύ το 1944 δεν πολεμούσες αλλά οι τωρινές σου ερωμένες πολεμούσαν τότε
Πολεμουσα ως ΜΑΔ-ΜΑΥ.Εσύ το 1944 δεν πολεμούσες αλλά οι τωρινές σου ερωμένες πολεμούσαν τότε
Τυπε παραφερεσαι δεν υπαρχπυν λουγκρες πχιαΤι λουγκρες ειναι αυτές που κάνουν πατινάζ στο Στούντιο 4;
Θηλυγλωσσες με κάλτσες σε χαριτωμένα χρωματακια να κουνιούνται στην παγοπιστα...
Aν στηθούν στα τέσσερα και πουν την Φαίη να τους στραποναρει ,θα δείξει ψυχραιμία η θα πάει να πηδηχτει από το παραθυρο απολύτως φρικαρισμένη;Τυπε παραφερεσαι δεν υπαρχπυν λουγκρες πχια
Είναι κοινωνικό φυλλο
Το λέει και η Φαιη
Φυσικά και θα πηδηχτει απλά θα αρχίσει τα λιβανιστηρια του στυλ "σε δέχομαι σαν προσωπικότητα και είναι σπάνιο αυτό που κανεος"Aν στηθούν στα τέσσερα και πουν την Φαίη να τους στραποναρει ,θα δείξει ψυχραιμία η θα πάει να πηδηχτει από το παραθυρο απολύτως φρικαρισμένη;
Φυσικά και θα πηδηχτει απλά θα αρχίσει τα λιβανιστηρια του στυλ "σε δέχομαι σαν προσωπικότητα και είναι σπάνιο αυτό που κανεος"
Σπανιο;Φυσικά και θα πηδηχτει απλά θα αρχίσει τα λιβανιστηρια του στυλ "σε δέχομαι σαν προσωπικότητα και είναι σπάνιο αυτό που κανεος"
Το κοινωνικό φύλο τυπε μην είσαι ρατσιστηςΣπανιο;
Το πουσταριο εξαπλωνεται ωσάν πετρελαιοκηλίδα στην θάλασσα...
Aς το πω "κωλοκηλιδα" για να είμαι ολίγον τι politically correct....Το κοινωνικό φύλο τυπε μην είσαι ρατσιστης