βρε γατοκόριστο να τα παιδιά , θέλουν να σου πουν ότι μας εγινες, να κάπως απαραίτητη!!ρε παιδια ελεος, δν ειπα οτι μπαινω εδω για να σχολιαζω διαγωνισμους
σε δουλεια να βρισκομαστε
αλλά ντρέπονται να στο πούν
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
βρε γατοκόριστο να τα παιδιά , θέλουν να σου πουν ότι μας εγινες, να κάπως απαραίτητη!!ρε παιδια ελεος, δν ειπα οτι μπαινω εδω για να σχολιαζω διαγωνισμους
σε δουλεια να βρισκομαστε
βρε γατοκόριστο να τα παιδιά , θέλουν να σου πουν ότι μας εγινες, να κάπως απαραίτητη!!
αλλά ντρέπονται να στο πούν![]()
![]()
![]()
![]()
α μπραβο!!!!!!!!! εσυ το ειπεs ετσι οπωs θα τολεγα εγω...αν το ελεγα
ναι σε είδαμε, αλλού τρως κ πίνεις κα αλλού τον............Ειμαι .....ντρουπιαρηs![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ειμαι .....ντρουπιαρηs![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υπαρχει διαφορα το ενα με τ αλλοναι σε είδαμε, αλλού τρως κ πίνεις κα αλλού τον............
Φρόνιμαααααααα![]()
![]()
![]()
χαχαχαχαχα
το ανεκδοτο της ημερας
Δεν με ειδεs που.........κοκκινιζω καθε φορα?????![]()
![]()
![]()
Οχι οχι....Απλα....παει το αιμα σε μια πιο...ευαισθητη περιοχη (θα σου πω αλλοτε) και στην προσπαθεια μου να το κρυψω....κοκκινιζωΚι εγω που νομιζα οτι ειναι επειδη σου ανεβαινει η πιεση![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οχι οχι....Απλα....παει το αιμα σε μια πιο...ευαισθητη περιοχη (θα σου πω αλλοτε) και στην προσπαθεια μου να το κρυψω....κοκκινιζω![]()
![]()
Μπααα ειμαστε μαλωμενοι με τον ....jesus christ :o
+100000ταινιάρα τύπε![]()
ταινιάρα τύπε![]()