Νέα

Παίζει τώρα tv/radio....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PANAXIOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 368K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.917
Πόντοι
606
ΕΤ 3 "οι γαμπροι της ευτυχιας".Βασιλειαδου,Αυλωνιτης,Ριζος. :2funny:
Διακοσιες φορες να το δω το βλεπω κ αλλη μια

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
ALPHA: Ρ-20 (Ρωσίδα ετών 20).

Τάνια Τρύπη - Λάκης Λαζόπουλος.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
NET - The Goffy movie....

cartoon!!!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Star - Ο ναυαγός!!

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
βάλτε όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι sport tv,έχει την ιστορία του καντονά με την μάντσεστερ γιουνάιτεντ. :rockon:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
''πολυ μπλα μπλα'' !!!!

μια βαθια τομη επιχειρειται καθημερινα στην ενημερωση του πολιτη για ολα τα τεκτενομενα της ελληνικης σόου μπιζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ και οχι μονο, απο μια δυνατη, εμπειρη και εγκυρη ομαδα που υπηρετει το λειτουργημα της δημοσιογραφιας με σύνεση, συνεπεια και υπευθυνοτητα για ολους εμας..  :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :tooth: :tooth:

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
''πολυ μπλα μπλα'' !!!!

μια βαθια τομη στην ενημερωση του πολιτη για ολα τα τεκτενομενα της ελληνικης σόου μπιζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ και οχι μονο, απο μια δυνατη, εμπειρη και εγκυρη ομαδα που υπηρετει το λειτουργημα της δημοσιογραφιας με σύνεση, συνεπεια και υπευθυνοτητα για ολους εμας..  :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :tooth: :tooth:

Ευτυχώς που ενημέρωσες έγκαιρα βρε... να μην το χάσουμε  :booty:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
''πολυ μπλα μπλα'' !!!!

μια βαθια τομη στην ενημερωση του πολιτη για ολα τα τεκτενομενα της ελληνικης σόου μπιζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ και οχι μονο, απο μια δυνατη, εμπειρη και εγκυρη ομαδα που υπηρετει το λειτουργημα της δημοσιογραφιας με σύνεση, συνεπεια και υπευθυνοτητα για ολους εμας..  :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :tooth: :tooth:
μπορεί να μου πει κάποιος αν ενδιαφέρει κανένα, αν η αλιμπερη; πέρασε την γερμανού;, ο γρηγότης πήρε τηλέφωνο τον νίκο;, η κατερίνα πήρε τηλέφωνο την ελένη, τι παπαριές είναι αυτές :jerking:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ευτυχώς που ενημέρωσες έγκαιρα βρε... να μην το χάσουμε  :booty:
γιατι ? τελειωσε ρε πουστη μου ????  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

μπορεί να μου πει κάποιος αν ενδιαφέρει κανένα, αν η αλιμπερη; πέρασε την γερμανού;, ο γρηγότης πήρε τηλέφωνο τον νίκο;, η κατερίνα πήρε τηλέφωνο την ελένη, [size=10pt]τι παπαριές είναι αυτές[/size] :jerking:
ανενημερωτο σε βρισκω και δεν πρεπει. γι αυτο εδωσα συρμα για την εκπομπη και φροντισε να την βαλεις στο καλεντάρι σου..  :rolleyes: :rolleyes:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
μπορεί να μου πει κάποιος αν ενδιαφέρει κανένα, αν η αλιμπερη; πέρασε την γερμανού;, ο γρηγότης πήρε τηλέφωνο τον νίκο;, η κατερίνα πήρε τηλέφωνο την ελένη, τι παπαριές είναι αυτές :jerking:

και ομως φιλε μου,δυστηχως ειναι πολλοι και ακομα περισσοτερο πολλες που τα βλεπουν και τους ενδειαφερει!!! Αυτη ειναι η καταντια...
Πριν 10 15 χρονια αυτα τα πραγματα δεν υπηρχαν καθολου ή τουλαχιστον σε τετοιο βαθμο!!! Τωρα το κακο(κατινια) αυτο εχει παραγινει!!!
Γι αυτο και κυκλοφορει τοση μαλακ... παντου!!!
Δεν κοιταμε τα δικα μας αλλα μας νοιαζουν των αλλων...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Πήρε ο ΣΚΑΙ Mr Bean χαρηκα κι εγώ λογω της συνεργασίας του με ξένα κανάλια μήπως δούμε κανα νέο επεισόδιο αλλά τα χιλιοπαιγμένα παλι......... :tickedoff:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
alpha

''κους κους''

ιδιου τυπου με την απο χθες αναφερομενη εκπομπη ''πολυ μπλα μπλα'', μονο που δινει και χρησιμες συμβουλες μαγειρικης σε επιδοξα τεμαχια. στο σημερινο επεισοδιο: ''το κοριτσι για σπιτι καθαριζει μαλάκια'' !!!!

Επισκέπτης
alpha

''κους κους''

ιδιου τυπου με την απο χθες αναφερομενη εκπομπη ''πολυ μπλα μπλα'', μονο που δινει και χρησιμες συμβουλες μαγειρικης σε επιδοξα τεμαχια. στο σημερινο επεισοδιο: ''το κοριτσι για σπιτι καθαριζει μαλάκια'' !!!!
μωρη κουτσομπολα ξαναγυρισες???
ουστ προαγωγε..
γαβ-γαβ..

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
αυτη τη στιγμη  στον αλφα εχει τη ψυχολογο στο θεμα ο συντροφος μου παει σε οικο ανοχης,για μας μιλαει  :cheesy:
για να δουμε αν η επιστημη μας λυσει το προβλημα  :tooth:

Επισκέπτης
αυτη τη στιγμη  στον αλφα εχει τη ψυχολογο στο θεμαο συντροφος μου παει σε οικο ανοχης,για μας μιλαει  :cheesy:
για να δουμε αν η επιστημη μας λυσει το προβλημα :think:
αλλη κουτσομπολα απο δω..τραβα ρε να πιεις τα δωρεαν ναρκωτικα που σου δινει ο θειος & ασε τους ψυχολογους..

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
ασε ρε πλεζουρα να μορφωθω,μπορει να μπω στον ισιο δρομο  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom