You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παίζει τώρα tv/radio....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PANAXIOS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 368K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
μια βαθια τομη επιχειρειται καθημερινα στην ενημερωση του πολιτη για ολα τα τεκτενομενα της ελληνικης σόου μπιζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ και οχι μονο, απο μια δυνατη, εμπειρη και εγκυρη ομαδα που υπηρετει το λειτουργημα της δημοσιογραφιας με σύνεση, συνεπεια και υπευθυνοτητα για ολους εμας..
''πολυ μπλα μπλα'' !!!!
μια βαθια τομη επιχειρειται καθημερινα στην ενημερωση του πολιτη για ολα τα τεκτενομενα της ελληνικης σόου μπιζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ και οχι μονο, απο μια δυνατη, εμπειρη και εγκυρη ομαδα που υπηρετει το λειτουργημα της δημοσιογραφιας με σύνεση, συνεπεια και υπευθυνοτητα για ολους εμας..
siasia
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
μια βαθια τομη στην ενημερωση του πολιτη για ολα τα τεκτενομενα της ελληνικης σόου μπιζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ και οχι μονο, απο μια δυνατη, εμπειρη και εγκυρη ομαδα που υπηρετει το λειτουργημα της δημοσιογραφιας με σύνεση, συνεπεια και υπευθυνοτητα για ολους εμας..
Ευτυχώς που ενημέρωσες έγκαιρα βρε... να μην το χάσουμε
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.364
- Πόντοι
- 506
μπορεί να μου πει κάποιος αν ενδιαφέρει κανένα, αν η αλιμπερη; πέρασε την γερμανού;, ο γρηγότης πήρε τηλέφωνο τον νίκο;, η κατερίνα πήρε τηλέφωνο την ελένη, τι παπαριές είναι αυτέςALTER
''πολυ μπλα μπλα'' !!!!
μια βαθια τομη στην ενημερωση του πολιτη για ολα τα τεκτενομενα της ελληνικης σόου μπιζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ και οχι μονο, απο μια δυνατη, εμπειρη και εγκυρη ομαδα που υπηρετει το λειτουργημα της δημοσιογραφιας με σύνεση, συνεπεια και υπευθυνοτητα για ολους εμας..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
γιατι ? τελειωσε ρε πουστη μου ????Ευτυχώς που ενημέρωσες έγκαιρα βρε... να μην το χάσουμε
ανενημερωτο σε βρισκω και δεν πρεπει. γι αυτο εδωσα συρμα για την εκπομπη και φροντισε να την βαλεις στο καλεντάρι σου..μπορεί να μου πει κάποιος αν ενδιαφέρει κανένα, αν η αλιμπερη; πέρασε την γερμανού;, ο γρηγότης πήρε τηλέφωνο τον νίκο;, η κατερίνα πήρε τηλέφωνο την ελένη, [size=10pt]τι παπαριές είναι αυτές[/size]
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
μπορεί να μου πει κάποιος αν ενδιαφέρει κανένα, αν η αλιμπερη; πέρασε την γερμανού;, ο γρηγότης πήρε τηλέφωνο τον νίκο;, η κατερίνα πήρε τηλέφωνο την ελένη, τι παπαριές είναι αυτές
και ομως φιλε μου,δυστηχως ειναι πολλοι και ακομα περισσοτερο πολλες που τα βλεπουν και τους ενδειαφερει!!! Αυτη ειναι η καταντια...
Πριν 10 15 χρονια αυτα τα πραγματα δεν υπηρχαν καθολου ή τουλαχιστον σε τετοιο βαθμο!!! Τωρα το κακο(κατινια) αυτο εχει παραγινει!!!
Γι αυτο και κυκλοφορει τοση μαλακ... παντου!!!
Δεν κοιταμε τα δικα μας αλλα μας νοιαζουν των αλλων...
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
οχι, δεν καταλαβες μαλλον. μας βαζουν να νοιαζομαστε για των αλλων, για να μην κοιταμε τα δικα μας..Δεν κοιταμε τα δικα μας αλλα μας νοιαζουν των αλλων...
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
Σωστο κι αυτο!!!!!!οχι, δεν καταλαβες μαλλον. μας βαζουν να κοιταμε των αλλων, για να μην κοιταμε τα δικα μας..
kthniatros
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Πήρε ο ΣΚΑΙ Mr Bean χαρηκα κι εγώ λογω της συνεργασίας του με ξένα κανάλια μήπως δούμε κανα νέο επεισόδιο αλλά τα χιλιοπαιγμένα παλι.........
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
alpha
''κους κους''
ιδιου τυπου με την απο χθες αναφερομενη εκπομπη ''πολυ μπλα μπλα'', μονο που δινει και χρησιμες συμβουλες μαγειρικης σε επιδοξα τεμαχια. στο σημερινο επεισοδιο: ''το κοριτσι για σπιτι καθαριζει μαλάκια'' !!!!
''κους κους''
ιδιου τυπου με την απο χθες αναφερομενη εκπομπη ''πολυ μπλα μπλα'', μονο που δινει και χρησιμες συμβουλες μαγειρικης σε επιδοξα τεμαχια. στο σημερινο επεισοδιο: ''το κοριτσι για σπιτι καθαριζει μαλάκια'' !!!!
Επισκέπτης
μωρη κουτσομπολα ξαναγυρισες???alpha
''κους κους''
ουστ προαγωγε..
γαβ-γαβ..
Επισκέπτης
αλλη κουτσομπολα απο δω..τραβα ρε να πιεις τα δωρεαν ναρκωτικα που σου δινει ο θειος & ασε τους ψυχολογους..αυτη τη στιγμη στον αλφα εχει τη ψυχολογο στο θεμαο συντροφος μου παει σε οικο ανοχης,για μας μιλαει
για να δουμε αν η επιστημη μας λυσει το προβλημα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K