argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.592
- Πόντοι
- 9.297
...με θέμα τα ποτήρια μιας χρήσεως και πως επηρεάζουν τον χρόνο μας!
Σπευσατε!!!
Σπευσατε!!!
Τώρα ΑΝΤ1 " O άνθρωπος του Θεού".
Μπουμπούκι ανατολικού μπλοκ....την βλέπεις και την χαίρεσαι.Με τη μουνάρα Σερβα σκηνοθέτιδα Ποποβιτς
Το είχα δει και στον κινηματογράφο και μάλιστα σε θερινό....μιλάμε για ουρά για ένα εισιτήριο!Τώρα ΑΝΤ1 " O άνθρωπος του Θεού".
απο τις πολυ καλές ελληνικες ταινιες......ΤΩΡΑ:
ΑΝΤ1-Ο εχθρός μου
Σκοτεινό ελληνικό θρίλερ ...είχα την περιέργεια να το δω κάποτε και τώρα το βρήκα !
Νομίζω αξίζει!
Ήμουν έτοιμος να βγω να δω την "Φάλαινα" με Μπρένταν Φρε'ι'ζερ....δικαιώνομαι που έδωσα μια ευκαιρία στην ταινία που παίζει τώρα στο ΑΝΤ1.απο τις πολυ καλές ελληνικες ταινιες......
όταν είχε βγει αυτή η ταινία μου είχαν δώσει μια κόπια hd, την οποια την έχασα, τεχνικά έχει αρκετά θεματάκια με το steadycam, δεν νοείται επαγγελματική ταινία και να τρέμει η εικόνα στα βήματα του καμεραμαν, παρόλα αυτά απο ηθοποιούς και πλοκή και σενάριο είναι μια απο τις καλυτερες ελληνικές ταινιες της δεκαετιας του 2010.Ήμουν έτοιμος να βγω να δω την "Φάλαινα" με Μπρένταν Φρε'ι'ζερ....δικαιώνομαι που έδωσα μια ευκαιρία στην ταινία που παίζει τώρα στο ΑΝΤ1.
Μάλλον κάπου στην Ήπειρο θα είναι....όταν είχε βγει αυτή η ταινία μου είχαν δώσει μια κόπια hd, την οποια την έχασα, τεχνικά έχει αρκετά θεματάκια με το steadycam, δεν νοείται επαγγελματική ταινία και να τρέμει η εικόνα στα βήματα του καμεραμαν, παρόλα αυτά απο ηθοποιούς και πλοκή και σενάριο είναι μια απο τις καλυτερες ελληνικές ταινιες της δεκαετιας του 2010.
Μου έκανε εντύπωση επειδή την είδα με παρέα σήμερα ολοι την ειχαν ξαναδει και συζητήσαμε τις λεπτομέρειες.
Ποιος ξέρει να μας πει, που είναι ο δρόμος που περνάει το αυτοκινητο κατω απο σκαμμένο βράχο σε ποια περιοχή της Ελλάδας;
ηπειρο δεν είναι την έχω γυρισει όλη, ή στερεα ελλαδα ή πελοπόννησο είναι.Μάλλον κάπου στην Ήπειρο θα είναι....