ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.893
- Πόντοι
- 24.596
πρεπει να ξηγιεται ο Λακης πετονια τυπε :S :S :SΌλο το σκυλολόι σήμερα.
Άντε να αρχίσουν οι στρίγκοι.
πρεπει να ξηγιεται ο Λακης πετονια τυπε :S :S :SΌλο το σκυλολόι σήμερα.
Άντε να αρχίσουν οι στρίγκοι.
ποια λατσου τραγουδαει τωρα τυπε :S :S :Sτυπε καθε Σαββατο στο νημα για τους ιδιους γραφουμε..πρεπει να φερουμε νεα προσωπα στο νημα..αλλα αφου δεν μας βαριεται ο κοσμος και παρακολουθει δεν ται :S :S :S
δεν γνωριζω..παντως πρεπει να στηνει παγκο λαικη,πολυ βραχνιασμενη ακουγεται :S :S :Sποια λατσου τραγουδαει τωρα τυπε :S :S :S
τι φοραει στο κεφαλι τυπε?την ειδε κουιν ελιζαμπεθ εκ του μπακιγκχαμ παλας :S :S :Sπρεπει να ξηγιεται ο Λακης πετονια τυπε :S :S :S
μπορει να επιασε το πουτσοκεφαλο φωνητικες χορδες χτες βραδυ τυπε :S :S :Sδεν γνωριζω..παντως πρεπει να στηνει παγκο λαικη,πολυ βραχνιασμενη ακουγεται :S :S :S
τυπε δεν ξερω απ αυτα..δεν ειμαι ωρυλας :S :S :S επιτελους μια εκπομπη με ταλεντο τυπε :S :S :Sμπορει να επιασε το πουτσοκεφαλο φωνητικες χορδες χτες βραδυ τυπε :S :S :S
εχει και 2 niggers μεσα τυπε :- :S :S :Sτυπε δεν ξερω απ αυτα..δεν ειμαι ωρυλας :S :S :S επιτελους μια εκπομπη με ταλεντο τυπε :S :S :S
μαλλον εννοεις δευτερες φωνες στο κομματι ε :S :S :Sεχει και 2 niggers μεσα τυπε :- :S :S :S
Εμπαινές?πρεπει να ξηγιεται ο Λακης πετονια τυπε :S :S :S
με 2 εκατομμυρια ευρω τον εσκιζα τυπε :S :S :SΕμπαινές?
ρε νιμου εχει πιγκουινους στο σταρ κ συ βλεπεις τις ξεβρακωτες...?μαλλον εννοεις δευτερες φωνες στο κομματι ε :S :S :S
ασε νιμου χαλασα κι εγω :S :S :Sρε νιμου εχει πιγκουινους στο σταρ κ συ βλεπεις τις ξεβρακωτες...?
:S :S :S :S :S :Sμε 2 εκατομμυρια ευρω τον εσκιζα τυπε :S :S :S
απο μουνι μονο τυπε :S :S :S:S :S :S :S :S :S
καλο θα ηταν αμα βρει καμια βαλιτσα γεματη να κανει πως δεν ειδε.. :S :S :S:S :S :S :S :S :S
ισχυει τυπε :S :S :SΞανθο πορνιδιο κωλοτριβεται σε υποσαχαριους....
ο ενας φαινεται δροσερος τυπε....ισχυει τυπε :S :S :S