Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 100
- Πόντοι
- 66
νατασα ντοντοριντο τυπε :S :S :Sτι ειχε τυπε;
Μαραβεγια και τον γαμια του τον Μαζουρακη-Μουζουρακη,πως τον λενε :S :S :S
νατασα ντοντοριντο τυπε :S :S :Sτι ειχε τυπε;
Μαραβεγια και τον γαμια του τον Μαζουρακη-Μουζουρακη,πως τον λενε :S :S :S
H ΕΡΤ σε λιγο έχει "Βίος και Πολιτεία του Χαράλαμπου Κώνστα".
Η ΕΡΤ το βράδυ έχει "Ο Θάνατος του Τιμοθέου Κώνστα".
Πρόκειται για δύο διαφορετικές σειρές παρόλο που ο πρωταγωνιστής και στις δύο λέγεται Κώνστας, η πρώτη το 1989 η δεύτερη το 1987.
:S :S :S
Δεν θυμάμαι να υπήρχε κάτι τέτοιο. Απλοι συνονόματοι μαλλον :S :S :Sμηπως είναι συγγενεις ο χαραλαμπος με τον τιμοθεο?
Δεν θυμάμαι να υπήρχε κάτι τέτοιο. Απλοι συνονόματοι μαλλον :S :S :S
Τον φάγανε κάποιοι γιατί ήταν πλούσιος, δεν θυμάμαιο τιμοθεος από τι πεθανε?
Τον φάγανε κάποιοι γιατί ήταν πλούσιος, δεν θυμάμαι
Όχι ήταν γέρος ο μακαρίτης.ηταν νεος?
Όχι ήταν γέρος ο μακαρίτης.
Ήταν μυθιστόρημα του Γιάννη Μαρή, του καλύτερου Έλληνα συγγραφέα αστυνομικών μυθιστορημάτων
Έτσι...πολλά λεφτά πολλά βάσαναα νταξει, τα ειχε φαει τα ψωμια του ο μακαρίτης...γερος με φραγκα, στανταρ κληρονομικα θα επαιξαν στην μεση και θα τον φαγανε...
Έτσι...πολλά λεφτά πολλά βάσανα
Ο μπάμπης δεν ξέρω τι στον πούτσο ήταν αυτός...για να του κάνανε τον βίο όμως, κάτι θα ήταν και αυτός...ο χαραλαμπος ηταν κανα ρεμαλι της κοινωνιας?
Ο μπάμπης δεν ξέρω τι στον πούτσο ήταν αυτός...για να του κάνανε τον βίο όμως, κάτι θα ήταν και αυτός...
Από web tv: "Αυτοτελή επεισόδια με θέμα τα μέλη μιας μικροαστικής οικογένειας ενός συνταξιούχου του Δημοσίου, που με χίλιες δύο δυσκολίες προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της ζωής".και όχι απλα "βιος", αλλα "βιος και πολιτεια" τυπε...καλο κουμασι θα ταν και του λογου του... :S
Από web tv: "Αυτοτελή επεισόδια με θέμα τα μέλη μιας μικροαστικής οικογένειας ενός συνταξιούχου του Δημοσίου, που με χίλιες δύο δυσκολίες προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της ζωής".
Ένας φουκαράς ήταν...
Σκληρά λόγια για τον Χαράλαμπο...αλλά αληθή :Sκαλα νταξει, τους ξερω αυτους του συνταξιούχους του δημοσιου :
θα ταν κανενας τεμπελης κηφήνας του οσε που θα βγηκε στην συνταξη στα 49 του ετη, τον χρυσο αιωνα της πασοκαρας, θα πηρε 100 χιλιαρικα εφάπαξ, θα το εφαγε στα ρωσσιδια και στον τζογο...θα ειχε καμια γυναικα σαλεμενη ολη μερα στα κομμωτήρια και στο μπριζ με τις φιλες της...και δυο παιδια, πρεζακι ο ενας και λολιτα η άλλη...
αυτά είναι τα προβλήματα της ζωης...
μπορει να τον βαραινει το περουκινι στο κεφαλι τυπεΑφιέρωμα της ΕΡΤ σε Θεοδωράκη.
Ο Λιδάκης πολύ άσχημες ερμηνείες...δεν ξέρω τι έχει πάθει :S
τυπε μηπως εκανε την αναγωγη σε ομολογα της τραπεζας της ανατολης :S :S :S ευκαιρια τυπε μου,να αγορασουμε μια δυο κουτες :S :S :SΒελοπουλος διαφημιζει κηραλοιφη
μισο εκατομμυριο ευρω λεει κανει το δηλητηριο της μεδουσας το κιλο,200-300 χιλιαδες το δηλητηριο της μελισσας και αλλα τοσα του σαλιγκαριου
ολα αυτα μεσα σε ενα βαζακι κηραλοιφη μονο 39 ευρω τα εξι βαζακια
:S :S :S