Επισκέπτης
θα στα μπουμπουνησει στης πουτανες
Τον εμπιστεύομαι τυφλά !
θα στα μπουμπουνησει στης πουτανες
αναλυει το 5-3-2 που γινετε 3-5-2 τυπε :S :S :SΑλεφαντος τωρα στο αρτ :S :S :S
'φτιαχτε εκει-παιχτε' :S :Sαναλυει το 5-3-2 που γινετε 3-5-2 τυπε :S :S :S
"ρε σας μιλαει ο αλεφαντος τωρα"'φτιαχτε εκει-παιχτε' :S :S
"ρε σας μιλαει ο αλεφαντος τωρα"
τυπε ανησυχησα οτι εχασες το σημερινο υπερθεαμα...τι γκομεναρες ειναι αυτες ρε τυπε :S :S :Sκαταγισμος απο μουνοτρυπιδια στον πηδαω wannabe τραγουδιαρες Παπαδοπουλο :S :S :S
ειναι και το πουτανακι η Δημητρα τυπε :S :S :Sτυπε ανησυχησα οτι εχασες το σημερινο υπερθεαμα...τι γκομεναρες ειναι αυτες ρε τυπε :S :S :S
τυπε αδυναμια της χεις μου φαινεται :S :S :S κατσε να σου στειλω πμ με πληροφοριες αν ενδιαφερεσαι βεβαια :S :S :Sειναι και το πουτανακι η Δημητρα τυπε :S :S :S
ευχαριστω τυπε για το πμτυπε αδυναμια της χεις μου φαινεται :S :S :S κατσε να σου στειλω πμ με πληροφοριες αν ενδιαφερεσαι βεβαια :S :S :S
τυπε δεν μιλησα για φραγκα,τα λουλουδια που πρεπει να στειλεις ειναι :S :S :S ειναι ρομαντικος χαρακτηρας,ξερεις..ευχαριστω τυπε για το πμ
δεν εχω τοσα φραγκα βεβαια :- :S :S :S
καλα βρε τσακαλε εδω δεν παιζουν ρολο τα φραγκα.την καλη ζωη γουσταρουν κ το σεχ το εχουν στο τζαμπα.ευχαριστω τυπε για το πμ
δεν εχω τοσα φραγκα βεβαια :- :S :S :S
τυπε την χατζιδου λεςΤύποι αυτος ο μουνος με τα μαυρα στο παιχνίδι του αντ1 ποιος ειναι;
Παίζει τωρα.
Τύποι αυτος ο μουνος με τα μαυρα στο παιχνίδι του αντ1 ποιος ειναι;
Παίζει τωρα.
μπορει να γαμησουμε στην ζουλα λες τυπε :S :S :Sκαλα βρε τσακαλε εδω δεν παιζουν ρολο τα φραγκα.την καλη ζωη γουσταρουν κ το σεχ το εχουν στο τζαμπα.
Ο ρε τύπε... τι κανόνι ειναι αυτο. Εχωξεροχυσει..Την Χατζιδου λες τυπε :S :S :S