giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 186
για αυτο με μπερδεψες τυπε :S :S :S δες αυτο με τσακι τσαν που σου πα
Κάτσε πρώτα να δω το Red Sparrow κ μετά θα το δω κ αυτό τύπε.. :S :S :S
τυπε εχουν καλη πλοκη και τρομερους χαρακτηρες ?τα αλλα ειναι μπορινγκ και ανουσια τυπε..φληναφηματα και πομφολυγες :S :S :Sκατσε κ προβληματισου λιγο ρε νιμου..... ολο μικυμαο εισαι....
γιατι δεν το δες ακομα τυπε δουλειες η ψαχνεις στανταρακια στο στοιχημα? :S :S :SΚάτσε πρώτα να δω το Red Sparrow κ μετά θα το δω κ αυτό τύπε.. :S :S :S
τυπε οταν δεις το ξεπετσιασμα θα τον ξεπετσιασεις.......Κάτσε πρώτα να δω το Red Sparrow κ μετά θα το δω κ αυτό τύπε.. :S :S :S
γιατι δεν το δες ακομα τυπε δουλειες η ψαχνεις στανταρακια στο στοιχημα? :S :S :S
τυπε οταν δεις το ξεπετσιασμα θα τον ξεπετσιασεις.......
εννοει οτι φτιαχτηκε με μια σκηνη που γδερνουν εναν τυπε :S :S :SΌταν το δω τύπε.. :S :S :S
εννοει οτι φτιαχτηκε με μια σκηνη που γδερνουν εναν τυπε :S :S :S
Μακριά από τα κρεοπωλεία ο τύπος dodinos είναι επικίνδυνος :S :S :S
μικυμαο ειναι τυπε. Θα του αρεσει... :SΤύπε Celebc πριν λίγο ανέβηκε αυτό.. :S :S :S
μικυμαο ειναι τυπε. Θα του αρεσει... :S
μικυμαο ειναι τυπε. Θα του αρεσει... :S
δεν ψηθηκα να το δω αυτο τυπε :S :S :SΓι αυτό του το είπα τύπε ξέρω ότι τα βλέπει αυτά.. :S :S :S
νιμου εχει τη μικρη λουλου αυριο πρωι η ερτ2...δεν ψηθηκα να το δω αυτο τυπε :S :S :S
ρε παλιονιαμου κοροιδευετε?πτουυυυυ
πτου :S :S :Sνιμου εχει τη μικρη λουλου αυριο πρωι η ερτ2...
Τύπε θύμισε μου λίγο πιο είναι αυτό αν δεν το έχω κατεβάσει να το κατεβάσω.. :S :S :S
δεν ψηθηκα να το δω αυτο τυπε :S :S :S
ρε παλιονιαμου κοροιδευετε?πτουυυυυ
μου φερνει σε τρανσφορμερ στυλ τυπε και οι ταινιες ηταν χαλια :S :S :SΤι σε χάλασε τύπε κ δεν το είδες αυτό?? :S :S :S
Το έχω τύπε, κατσε να δω αν είναι καλά συγχρονισμένο μπας κ το δω τώρα..πτου :S :S :S
μου φερνει σε τρανσφορμερ στυλ τυπε και οι ταινιες ηταν χαλια :S :S :S
εγω στον αντ1 οταν τα βαζει τα βλεπω λιγο :S :S :SThe foreignerΤο έχω τύπε, κατσε να δω αν είναι καλά συγχρονισμένο μπας κ το δω τώρα..
Εγώ δεν τα βλέπω αυτά τύπε :S :S :S