Νέα

Παίζει τώρα tv/radio....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PANAXIOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 369K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

PEODAS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
373
Πόντοι
291
«Οι Μήτσοι κάνουν κουμάντο, όχι εγώ, και διαφωνώ με το 80% όσων λένε...»
31.03.2018, 22:35 | Συντάκτης: Σωτήρης Μανιάτης

Φτάσαμε στα στούντιο που γυρίζονται οι «10 Μικροί Μήτσοι», αλλά... γυρίσματα δεν είδαμε. «Συγγνώμη, αλλά γενικά δεν μπορώ κανέναν όταν κάνω γύρισμα, εκτός από το συνεργείο που είναι οικογένεια...» απολογήθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος. Για να είμαστε όμως δίκαιοι, πήραμε μια... τζούρα από τους Θεσσαλονικείς με τον ίδιο και τον Δημήτρη Σταρόβα στο μπαλκονάκι, με τους γνωστούς φραπέδες και για λίγο σε πλέι μπακ ένα τραγούδι με τους ίδιους να κάνουν μορφασμούς και κινήσεις...

Επανέρχεται δριμύτερος, αυτή τη φορά από τον ΑΝΤ1, αλλά, όπως λέει, για να κατεβάσει αυλαία στους αγαπημένους ήρωες με αυτά τα πέντε-έξι επεισόδια. Βέβαια, πολλά θα εξαρτηθούν και από τους τηλεθεατές, το πόσο ελεύθερος θα νιώσει στο νέο του... στέκι.

Και όταν τον ρωτάμε αν φοβάται μήπως υπάρξει σύγχυση με το «Αλ τσαντίρι» και το ότι πολλοί τον κατέταξαν στον ΣΥΡΙΖΑ που σήμερα είναι κυβέρνηση, ενώ τότε ήταν στην αντιπολίτευση και θα υπάρξουν συγκρίσεις, ο Λάκης Λαζόπουλος σπεύδει να ξεκαθαρίσει: «Ναι, το ξέρω, αλλά δεν υπάρχει καμία σύγχυση. Οι Μήτσοι έχουν ο καθένας τη δική του προσωπικότητα.

Μούτσος και Σκαραβαίος με τη δική τους Taxiμπιπ Μούτσος και Σκαραβαίος με τη δική τους Taxiμπιπ |
Είναι αυτό που είπε ο Ψαθάς όταν σταμάτησε τη μαντάμ Σουσού και του έγραψαν όλοι πού την πας, η ηρωίδα είναι δικιά μας. Και αναγκάστηκε να πει συνεχίζω διότι δεν μπορώ να τη σταματήσω, έφυγε από μένα. Ετσι είναι και με τους Μήτσους. Εχουν φύγει από μένα. Αυτοί κάνουν κουμάντο. Αυτοί μου ζήτησαν τον λόγο να μιλήσουν κι εγώ υπηρετώ την καύλα των Μήτσων. Δεν μπορώ ξαφνικά να πω και τώρα θα σου πω εγώ. Μπορώ να σου πω ότι με αυτά που λένε διαφωνώ στο 80% (γέλια...)»

• Ποιο είναι σήμερα το στοίχημά σου με αυτήν την επιστροφή;

Το στοίχημά μου είναι να είμαι συνεπής με αυτό που ήταν οι Μήτσοι. Να μη φύγω δηλαδή μακριά από αυτό που έλεγαν στη δική τους εποχή και να το πουν και τώρα. Δεν θέλω να φύγω μακριά από το μυαλό τους, την ψυχή τους και το σώμα τους...

• Από τότε όμως που πρωτοέκανες τους Μήτσους μέχρι σήμερα έχει αλλάξει ο κόσμος πλήρως...

(Γελά) Πράγματι, και κάτι παραπάνω. Εχω συναίσθηση ότι μπαίνω σε μια άλλη εποχή που έχουν αλλάξει τα πράγματα. Δεν έρχομαι να διεκδικήσω κάτι. Δεν έρχομαι να πάρω μια θέση. Δεν θέλω να το συνεχίσω αυτό, θέλω να το κάνω και να κλείσει αυτός ο κύκλος.

Είναι μια αυλαία αυτής της ιστορίας σε μια εποχή που κανονικά ίσως και να μη χωρούσαν. Εγώ θέλω να δω τους ανθρώπους που είναι μέρος αυτής της εποχής ή που τη βλέπουν να αλλάζει και θα ήθελα να τους δω σήμερα...

• Γιατί όμως τώρα;

Νομίζω ότι το κάνω σε μια στιγμή που ξέρω ότι το σώμα ακόμα αντέχει να το κάνω. Στα γυρίσματα πρέπει να είσαι διαρκώς σε μια ένταση διαφορετική σε κάθε ρόλο. Αν σηκωθεί ο Τζίμης από την Καρδίτσα, πρέπει να κοπανηθεί κι εγώ πρέπει να κοπανιέμαι μιάμιση-δύο ώρες.

Πρέπει να έχεις αντοχές. (Γελά) Εκανα πάντως όλα τα τεστ (γέλια). Την έκανα τη βόλτα μου, δεν μπαίνω ποτέ σε κάτι αν δεν έχω κάνει όλα τα απαραίτητα. Είναι μια κατάδυση και ξέρω ότι από αυτήν θα βγω την τάδε του μηνός. Στους παλιούς Μήτσους, μέσα σε έναν χρόνο βγήκα έξι φορές από το σπίτι. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει χρόνος ούτε να αναπνεύσεις...

Περνάμε από τους διάφορους χώρους γυρισμάτων, το αστυνομικό τμήμα και τον Φευγουλέα, που δεν μπορεί να συνηθίσει την καινούργια κατάσταση και εναλλάσσει φωτογραφίες Κυριάκου-Μαρέβας και Τσίπρα-Μπέτυς.

Από τη σχολή φλώρων του Τζίμη και το ταξί Μούτσου - Σκαραβαίου (Τάσος Παλαντζίδης) που έχουν φτιάξει δική τους εταιρεία, το Taxiμπιπ.

Οταν κάνω τηλεόραση, δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση -εξηγεί-, ούτε τα γυρίσματα τα δικά μου βλέπω. Είναι μεγάλο βασανιστήριο να δω τον εαυτό μου. Μόνο εφημερίδες διαβάζω...

Συνεχίζουμε τη βόλτα στο κομμωτήριο, στο σπίτι της χήρας Μήτση που ‘χει παντρευτεί τον... Κώστα Βουτσά (στο πρώτο επεισόδιο ακούγεται μόνο η φωνή του), το FEVGA CHANNEL του γύφτου κι ο Λάκης Λαζόπουλος εξομολογείται ότι έκανε πρόταση «στον ΑΝΤ1 στο τέλος ένα κομμάτι η μάνα ή ένας διαφορετικός ήρωας κάθε φορά να παίζει λάιβ με κοινό και να συμπληρώνει κάθε επεισόδιο. Πού να γίνουν βέβαια όλα αυτά. Απλά λέμε σκέψεις ανεκπλήρωτες...».

Λίγο πριν φύγουμε, συζητώντας για την επικαιρότητα των κειμένων των παλιών Μήτσων, των οποίων μπεστ οφ μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο Λάκης Λαζόπουλος τονίζει: «Αυτό που δεν έχει αλλάξει στην Ελλάδα είναι το πρόβλημα. Πρόκειται για ένα σαθρό υπέδαφος το οποίο συνέχεια θα τρίζει. Υπάρχει μια ασάφεια κι αυτή κάνει τα κείμενα των παλιών Μήτσων να μοιάζουν διαχρονικά»...

Τον αφήσαμε να συνεχίσει τα γυρίσματα με μια ερώτηση αν έχει άλλα σχέδια για τη μικρή οθόνη κι εκείνος αρκείται να πει: «Εχω σκέψεις για άλλους ρόλους, άλλους χαρακτήρες, άλλες σειρές, άλλα πράγματα, αλλά θα δούμε...».

*Πρεμιέρα απόψε στις 21.00

Συνημμένα

• μ2i_hira_mitsi_me_ta_eggonia_tis.jpg
    μ2i_hira_mitsi_me_ta_eggonia_tis.jpg
    71,5 KB · Εμφανίσεις: 80
  • μ1moytsos_kai_skaravaios_me_ti_diki_toys_taximpip.jpg
    μ1moytsos_kai_skaravaios_me_ti_diki_toys_taximpip.jpg
    117 KB · Εμφανίσεις: 67

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
H χοντρη σε σταση γέννας. :S :S :S

:zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie:

Συνημμένα

• 111.jpg
    111.jpg
    335,9 KB · Εμφανίσεις: 45

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Πω πω ασχήμια.  :S :S :S

Συνημμένα

• 111.jpg
    111.jpg
    275,9 KB · Εμφανίσεις: 31

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Σε λίγο αρχίζουν οι στρίγκοι!

:tn04:

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
εχει το χομπιτ στον αλφα,αξιζει :rockon:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Εχει και καρατε kid 3 σε 1η προβολη τυπε.  :S :S :S

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.562
Πόντοι
22.266
τον μιγιακια απο την νεκροκασα θα τον φερουν??

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.562
Πόντοι
22.266

Stories

Νέο!