το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
εσκασε με γκελεμπιαντεκαβλε :S
μεχρι κι ο σταροβας της την ειπε
"εδω βρηκες να αποκαταστησεις την εικονα σου;"
εσκασε με γκελεμπιαντεκαβλε :S
αι φιλε εμμετικο επεισοδιο και μουφα!!!!!σιγα μην ειχε τοσους σκοτωμούς πισω από κλαμπ κα να συγκαλυφτηκε και δυστυχως το πρωι ο σκηνοθέτης ελεγε ότι είναι αληθινη ιστορια αλλα μαλλον μουφα μου φαινεται10η εντολή είδε κανείς;
10η εντολή είδε κανείς;
δεν ξετρελαθηκα10η εντολή είδε κανείς;
Oύτε εγώ τύπεδεν ξετρελαθηκα
aς ελπισουμε το 2ο να ναι καλυτερο...Oύτε εγώ τύπε
ολοι το ιδιο λεμε.δε διαβασες παραπανω?ρε μονο εγω βαρεθηκα με την 10η εντολη?ΙΜΟ ο τυπος πηγε να γυρισει κατι σοβαρο και να σοκαρει και φανηκε το ποσο λιγος ειναι.
Προτιμουσα τα παλια που βγαζαν μια καλτιλα και ηταν ψιλογελοια..
Θα είναι καλύτερο το δεύτερο επεισόδιο τύπερε μονο εγω βαρεθηκα με την 10η εντολη?ΙΜΟ ο τυπος πηγε να γυρισει κατι σοβαρο και να σοκαρει και φανηκε το ποσο λιγος ειναι.
Προτιμουσα τα παλια που βγαζαν μια καλτιλα και ηταν ψιλογελοια..
ειδες το τρειλερ?το εδειξε μολις τελειωσε το 1ο επεισοδιο.Θα είναι καλύτερο το δεύτερο επεισόδιο τύπε
Όχι δεν είδα...πάντως έχω δει όλα τα παλία και κόκκινου κύκλου 10η εντολή και 3ο νόμοειδες το τρειλερ?το εδειξε μολις τελειωσε το 1ο επεισοδιο.
παιζουν κ πιο γνωστοι ηθοποιο στο 2ο.
kαι ποιος δεν τα χει δει τέσσερις κ πεντε φορες... ;)Όχι δεν είδα...πάντως έχω δει όλα τα παλία και κόκκινου κύκλου 10η εντολή και 3ο νόμο
πασαρης τυπε...ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 23:00 ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΘΗΡΙΟ.
Ο Κώστας είναι ένα παιδί όπου μπαινοβγαίνει από μικρός μέσα στο αναμορφωτήριο και τις φυλακές. Μαζί του έχει και τους κολλητούς του τον Γιώργο και τον Νίκο όπου εκτός από κολλητοί του είναι και συνεργάτες του,στις βρωμοδουλειές που κάνουν.
Οι τρεις τους δείχνουν να είναι πραγματικοί φίλοι και δεν χωρίζουν πότε είναι κάτι σαν συμμορία αλλά και η οικογένεια μαζί. Ίσως να είναι η μόνη οικογένεια που είχε ποτέ ο Κώστας,αφού είναι στην κυριολεξία αχώριστοι.
Όλα θα αλλάξουν όταν σε μια ένοπλη συμπλοκή ο Γιώργος αλλά και ο Νίκος θα πέσουν νεκροί από σφαίρες αστυνομικών. Ο Κώστας θα συλληφθεί όπου και θα οδηγηθεί στις φυλακές. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα δείχνουν να είναι διαφορετικά για τον Κώστα, γιατί η μεταμόρφωση που θα αρχίσει γι αυτόν θα είναι επικίνδυνη, γεγονός που δεν το έχει αντιληφθεί αυτό στην αρχή, αλλά θα το διαπιστώσει αργότερα. Έχει πάψει να είναι πλέον άνθρωπος και έχει γίνει πραγματικά ένα επικίνδυνο φονικό θηρίο.
Τωρα LIVE η ομιλια του Πρωθυπουργου στο ΣΚΑΙ!!!
Δινει απαντησεις στον Σοιμπλε!!! Μιλαει για τον υπερηφανο Ελληνικο Λαο!!! Προεδρε μην υποχωρησεις! ΡΗΞΗ!!!
Δεν το ειδα!!!Ρε DEVITO μάς έκοψε πάνω στο καλύτερο-στον ALPHA έδειχναν το σκίσιμο από το φόρεμα και τις μπουτάρες της Πολίτη!