- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.622
- Πόντοι
- 42.697
προς μεγαλη μου χαρα και εκπληξη ακουσα σημερα την συχνοτητα του best 92,6 να εκπεμπει παλι non stop γαματη μουσικη χωρις καθολου διαφημισεις
Σεραφείμ Τσοτσώνης,Νίκος Διαμαντόπουλος,Αδριανός Παπαδέαςπρος μεγαλη μου χαρα και εκπληξη ακουσα σημερα την συχνοτητα του best 92,6 να εκπεμπει παλι non stop γαματη μουσικη χωρις καθολου διαφημισεις
Ξένη μουσική παίζει??προς μεγαλη μου χαρα και εκπληξη ακουσα σημερα την συχνοτητα του best 92,6 να εκπεμπει παλι non stop γαματη μουσικη χωρις καθολου διαφημισεις
Ξένη μουσική παίζει??
Καλό αυτόναι σχεδον αποκλειστικα, δεν εχει κλαρινα και λοιπες ελληνοφολκλορικες μαλακιες
παλι τσοντες με τον πουστροβαζελο εχει;
Το πράσινο μίλι, τώρα, Star...
ξεροχύνωπολύ καλό το eroticradio!!! βρήκα το μπανεράκι κάτω δεξιά στο μπου...πολύ ωραία μουσικούλα από όλα τα είδη...πριν λίγο έπαιζε adele και τώρα παίζει ένα 80's style...μια χαρά....για την ώρα που σερφάρεις και βλέπεις τις φωτός των κορασσίδων...
επ.... τέτοια ορολογία δίπλα...ξεροχύνω
μάγκες είναι πολύ καλό...non stop μουσικούλα χωρίς ηλίθιες παρεμβολές για διαφημίσεις και ραδιοφωνικούς παραγωγούς...μπράβο!!πολύ καλό το eroticradio!!! βρήκα το μπανεράκι κάτω δεξιά στο μπου...πολύ ωραία μουσικούλα από όλα τα είδη...πριν λίγο έπαιζε adele και τώρα παίζει ένα 80's style...μια χαρά....για την ώρα που σερφάρεις και βλέπεις τις φωτός των κορασσίδων...