Νέα

Παίζει τώρα tv/radio....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PANAXIOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 369K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
πωπωπωπωπω.....10 μηνυματα εχω στειλει για παρτη της....αυτες ειναι ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΡΕΕΕΕΕ .....οχι για σπιτι ομως :rockon:....σιδηροπουλου????τι ξερουμε για αυτην?...μην ντρεπεσαι...αν ξερεις στειλτο και σε πμ.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
πια ειναι αυτη βρε τζονυ???που τραγουδαει να παω στα καμαρινια!!!η μηπως ειναι μοντελο?που δεν νομιζω γιατι εχει τα πιασιματακια της :jerking: :jerking:
η αλλη με το μπλε δεν μου ειπες.......μηπως εισαι και στο αλτερ???πολυ γρηγορα τα κατεβασες...εχεις τηλεφωνακι της??? :helpplea:..και θα σε κανω εγω διευθυντη ειδησεων  :dancing:

μοντελα και τα δυο

leo17

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Βγαινουνε μοντελα με πιασιματα? τι λες....

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πάντα το έλεγα, οι δεύτερες ή γλάστρες από τα μπουζούκια είνα οι τέλειες γκόμενες...ψηλές,με καμπύλες και προς το ΜΙΛΦ...τι να κλάσει η Καγιά μπροστά τους...

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
μοντελα και τα δυο
οοοοοοχιιιι μην με τρελλενεις...αποκλειεται...αφου ειναι γυναικες με τα ΟΥΛΑ ΤΟΥΣ...τα μοντελα ειναι στεγνα.θα το ψαξω αυριο και θα δω.εγω παντως σαν ονοματα και φατσες πρωτη φορα τις βλεπω.

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
Βγαινουνε μοντελα με πιασιματα? τι λες....
και ομως λεο17 ειναι μοντελα....βαλε στο google και θα δεις τι θα βγαλει.απλως ειναι τριτα και τεταρτα μοντελα χωρις τιτλους.....αυτες ειναι που κανουν τις αρπαχτες....μονο και μονο επειδη συμετειχαν στους διαγωνισμους του αντενα.....εδω ειναι τα ΛΕΦΤΑΑΑΑ

leo17

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αυτες ειναι γυναικες καντε τις πρωτες φιρμες ΤΩΡΑ !!! Οχι στα σκουποξυλα...

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Stο σκαι τι λεει η γκόμενα-πορνοσταρ ρε πουστη μου???? :headbang: :headbang:
- Παρολο το γαμήσι που τρώει στις ταινίες αυνανιζεται ακόμη...
- Προτιμάει να έχει 2 παρτενερ (αντρες) γιατι είναι συνεχώς απασχολημένη κ της αρέσει να είναι το κέντρο του ενδιαφεροντος.

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Ο μπαρούφας ο Τσίπρας αυτη τη στιγμή στην εκπομπή του Χατζηνικολάου. Θαυμάστε ενα άτομο με μηδενικές ικανότητες και γνώσεις οικονομικών μεγεθών και σχέσεων να ξεγυμνώνεται λεκτικά και απολογητικά προς τον έλληνα πολίτη ...

άφησε το οικογενειακό εργοληπτικό γραφείο (Διοδος ΑΤΕ) για να κυβερνήσει προοπτικά τη χώρα ....

φουκαράδες έλληνες αν μονο ο Τσίπρας σας έμεινε να ελπίζετε ....

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
παντως οι γκομενες θα τον ψηφιζαν αυτον το τυπο

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
δυστυχως φιλε...... :headbang:

Φίλε μου τον ακούω και ανατριχιάζω με τις παράλογες ιδέες που προσπαθεί να εκφράσει ... και δεν του βγαίνουν γαμώτο !!

τουλάχιστον οι παλιότεροι πολιτικοί έλεγαν ομορφα τα ψέματα ...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ο μπαρούφας ο Τσίπρας αυτη τη στιγμή στην εκπομπή του Χατζηνικολάου. Θαυμάστε ενα άτομο με μηδενικές ικανότητες και γνώσεις οικονομικών μεγεθών και σχέσεων να ξεγυμνώνεται λεκτικά και απολογητικά προς τον έλληνα πολίτη ...

Η περιγραφή θα μπορούσε να αφορά τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτικών

Φουκαράδες έλληνες - καλά να πάθετε

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
παντως οι γκομενες θα τον ψηφιζαν αυτον το τυπο

σίγουρα !! όπως και το 95% των ελλήνων που τον βλεπει με συμπάθεια ...

το κοινό της τηλεόραση, των τηλεπαιχνιδιών, του καναπέ, του greek night life, των πελατων τραπεζών -δανειοληπτων .... της σημερινής ελληνικής κοινωνίας ...

Επισκέπτης
ελα τωρα που φταει ο τσιπρας ...μπουρδελο εχει γινει η χωρα μας με τους πολιτικους που εχει.οχι οτι ο τσιπρας εχει ικανοτητες ,απλα ακομη ειναι καινουριος και για να γινει σαν τους αλλους πολιτικους και να λεει ωραια ψεματα θα περασει λιγος καιρος

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
ελα τωρα που φταει ο τσιπρας ...μπουρδελο εχει γινει η χωρα μας με τους πολιτικους που εχει.οχι οτι ο τσιπρας εχει ικανοτητες ,απλα ακομη ειναι καινουριος και για να γινει σαν τους αλλους πολιτικους και να λεει ωραια ψεματα θα περασει λιγος καιρος

οι πολιτικοί είναι εικόνα των πολιτών που εκπροσωπούν ...

εικόνα σου ειμαι κοινωνία και σου μοιάζω ....

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Για πρώτη φορά συμφωνούμε.

Ισως και τελευταία

Οι πολιτικοί...όχι ένας μόνο. Και μάλιστα ο πιο νεος. Ο πιο εύκολος στόχος.

Υπάρχει σαπίλα και δεν προέρχεται απο τους νέους πολιτικούς.

Δε θέλω να πω ονόνατα. Ειναι εκτός θέματος του παρόντος θρεντ να μιλάμε για το στρατηγό άνεμο ή τον τσιτουρίδη

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
που είναι ενας σύγχρονος δημοσιογράφος να μιλήσει για παγκοσμιοποίηση, ανταγωνισμό, δεθνές περιβάλλον, νέες οικονομίες, ασιατικούς γίγαντες και ευρωπαιους νανους, τι μελλοι γενέσθαι για την ελλαδούλα τα επόμενα 20 χρόνια που έρχεται το τσουνάμι ?

κι αυτος την ελλάδα βλέπει στο κέντρο του κόσμου ? Λιακόπουλος = Τσίπρας με διαφορετικο προσωπειο ...

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Για πρώτη φορά συμφωνούμε.

Ισως και τελευταία

Οι πολιτικοί...όχι ένας μόνο. Και μάλιστα ο πιο νεος. Ο πιο εύκολος στόχος.

Υπάρχει σαπίλα και δεν προέρχεται απο τους νέους πολιτικούς.

Δε θέλω να πω ονόνατα. Ειναι εκτός θέματος του παρόντος θρεντ να μιλάμε για το στρατηγό άνεμο ή τον τσιτουρίδη

προσωπικά χαίρομαι που συμφωνούμε .... εισαι και συνάδελφος μηχανικος αποτι κατάλαβα ...

όσο για τη σαπίλα ... δες λίγο το θέμα οτε - siemens ....

πάντως αν έχουμε συμφεροντα απο τη σαπιλα .... δεκτή ....

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
η σαπιλα υπάρχει για να εξυπηρετούνται συμφέροντα

αν εισαι στην απέξω, θες να μπεις στο κόλπο

απαξ και μπεις, τότε στηρίζεις το μηχανισμό διατήρησής της

Δεν εχεις επιλογή

Δυστυχώς έχω παρε-δωσε με σαπίλα εκτός ελλάδος. Πιο ντόμπρα πράγματα. Μέχρι στιγμής

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom