gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τατιανα στεφανιδου....αξιζει να το δεις.....μπορεις και συ που τωρα ξυπνησες.....γ τι πραγμα λυσσατε;
εγω δεν βλεπω τιβι.... απλα την χρησιμοποιω σαν εργαλειο....
τατιανα στεφανιδου....αξιζει να το δεις.....μπορεις και συ που τωρα ξυπνησες.....γ τι πραγμα λυσσατε;
σιγα μην ανοιξω τιβι τωρα...τι θεμ εχει?τατιανα στεφανιδου....αξιζει να το δεις.....μπορεις και συ που τωρα ξυπνησες.....
εγω δεν βλεπω τιβι.... απλα την χρησιμοποιω σαν εργαλειο....
Τι χτυπιέσαι έτσι μωρή Χαϊδω,τι βλέπεις???ρε μαλακα θα σπασω την τβ λεμεεε..
εχε χαρη που ειναι ο μιχαλαρας που'ναι αθληταρας και καλο παιδι..
κριμα θα'ναι να τον φθειρει το κωλοπουσταριο της σοουμπιζ..
δεν το βλεπουμε .....απλα οπως ο ναπολεων κανουμε πενηντα διαφορετικα πραγματα ταυτοχρονα.....σιγα μην ανοιξω τιβι τωρα...τι θεμ εχει?
και αφου δε γουσταρετε γτ το βλεπετε?
ειχε το ζαμπιδη στο αντ1Τι χτυπιέσαι έτσι μωρή Χαϊδω,τι βλέπεις???
Εδειχνε σε επαναληψη το Σουπερ Σάββατο???ειχε το ζαμπιδη στο αντ1
εχει το ζαμπιδη που τον εχω γνωρισει προσωπικα ρε υποβιβαμενε!Εδειχνε σε επαναληψη το Σουπερ Σάββατο???
ααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Τατιάνα κάθεσαι και βλέπεις μωρή χαμούρα???
star ξυλικι με τον τζετ λι
πολυ κλωτσοπατιναδα τυποι μου
και οι 2 μαζι παιζουν τυπεΜήπως εννοείς Jason Statham?
κατι τυπους με βιολια βλεπω...παει ,ηρθε αληθεια φτωχια στην κρατικη τηλεοραση...γυρισαμε στην δεκαετια του 80...και στη ΝΕΤ επισης..
εχουν κανει ντου στην ερτ αδιοριστοι καθηγητες και κυνηγουν τη Διαμαντοπουλου για σεξ Η εκπομπη ακυρωθηκεκατι τυπους με βιολια βλεπω...παει ,ηρθε αληθεια φτωχια στην κρατικη τηλεοραση...γυρισαμε στην δεκαετια του 80...
στο σκαι εχει ωραιο ντοκιμαντερ για οποιον γουσταρει αεροναυμαχιες και ετσι....
εχουν κανει ντου στην ερτ αδιοριστοι καθηγητες και κυνηγουν τη Διαμαντοπουλου για σεξ Η εκπομπη ακυρωθηκε