apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ποιος ειναι ο πατερσον ρε παιδια?ας βαλει φωτο δικη του τοτε και οχι του πατερσον
ποιος ειναι ο πατερσον ρε παιδια?ας βαλει φωτο δικη του τοτε και οχι του πατερσον
εφυγε ο τεν κατε,μην ειναι και πλεονεκτης.αυτος μονο αν φυγει ο βυντρα θα ησυχασει τυπε
ο διδυμος του χιτμαν21ποιος ειναι ο πατερσον ρε παιδια?
ποιος ειναι ο πατερσον ρε παιδια?
πατερσον ακουγεται πιο ωραια,πατινσον μου θυμιζει το καρατε κιντ.γιατι τον λεμε πατερσον ρε παιδια πατινσον δεν ειναι?
και μαυτον θελει να παει η μαριαννα-μαριλιτα τυπε?Παλιός μπασκετμπωλίστας της ΑΕΚ
δεν θα παει με κανεναν πριν παντρευτει.και μαυτον θελει να παει η μαριαννα-μαριλιτα τυπε?
και μαυτον θελει να παει η μαριαννα-μαριλιτα τυπε?
δεν θα παει με κανεναν πριν παντρευτει.
ασε που νομιζω εχει γκομενα ρε γμτ
Δηλαδή, θα αρχίσει να πηγαίνει μετά;
Απίστευτο μου φαίνεται
οταν θα κανεις διεθνη καριεραδεν θελω κανα μπασκετμπολιστα ο "πατερσον" οπως δεν θα μου πεφτε κι ασχημος [glow=red,2,300]αλλα που να τον βρω? [/glow]ασε που νομιζω εχει γκομενα ρε γμτ
δεν θελω κανα μπασκετμπολιστα ο "πατερσον" οπως δεν θα μου πεφτε κι ασχημος αλλα που να τον βρω?
ασε που νομιζω εχει γκομενα ρε γμτ
μετα ομως τυπε ε?δεν θα παει με κανεναν πριν παντρευτει.
φιλε παρτο χαμπαρι στα σημερινα κοριτσια δεν περνανε οι αντρες,αλλα οι γυναικωτοι.ρε μανία όλες μ' αυτόν.....
φιλε παρτο χαμπαρι στα σημερινα κοριτσια δεν περνανε οι αντρες,αλλα οι γυναικωτοι.
φιλε παρτο χαμπαρι στα σημερινα κοριτσια δεν περνανε οι αντρες,αλλα οι γυναικωτοι.