Νέα

Παιδιά θέλουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα argentinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

πως το βλεπεις?

• ναι θελω

Ψήφοι: 6 54,5%
  • οχι δεν

Ψήφοι: 3 27,3%
  • εχω

Ψήφοι: 1 9,1%
  • δεν με νοιαζει

Ψήφοι: 1 9,1%
  • ισως στο μελλον

Ψήφοι: 0 0,0%
  • δεν ειναι αμεση προτεραιοτητα

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    11

Επισκέπτης
Πιο πολλά κορίτσια γεννιούνται απο αγόρια όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
να σταματησεις να εισαι(να ειμαστε) θυμα(θυματα)της καταναλωτικης κοινωνιας & να επανεξετασεις(επανεξετασουμε)τα πρωταρχικα-θεμελιωδη της ζωης μας..
καλη η θεωρια,αλλα ακομη καλυτερη η πραξη..
τα υπολοιπα ειναι του στυλ,να ειχαμε-να λεγαμε..
ναυαρχε δεν μπορω να διαβαζω τετοιες παπαριες(με το συμπαθειο)απο εσενα..μην κανουμε σαν κωλογριες..εχω & εγω μια κορακλα που στις 29 απριλη κλεινει τα 12..σε οτι σκατα κοσμο εφεραν εμας-φεραμε & εμεις τα παιδια μας..τι να πουν δηλαδη οι γονεις & οι παππουδες-γιαγιαδες μας(ο θεος ας τους αναπαυσει),που εζησαν στο πετσι τους την σφαγη στην μικρα ασια,τον δευτερο παγκοσμιο-κατοχη,τον εμφυλιο,την χουντα???
[size=20pt]ΕΛΕΟΣ-ΗΜΑΡΤΟΝ με αυτη την μονιμη κλαψομουνιαση σε ολα τα θρεντς..[/size]μια χαρα ειμαστε & τα παιδια μας θα περασουν ακομη καλυτερα αν δεν τα κανουμε εμεις περισσοτερο μπουρδελο απο οτι τα εκαναν οι γονεις μας..
Πες τα Αδελφε!!!!
δεν αντεχω αυτη την Κλαψομουνιαση αλλο!!!
Στην Τελικη ΜΕ οτι εχουμε Περναμε!!! και οτι μπορουμε κανουμε!!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ναυαρχε δεν μπορω να διαβαζω τετοιες παπαριες(με το συμπαθειο)απο εσενα..μην κανουμε σαν κωλογριες..εχω & εγω μια κορακλα που στις 29 απριλη κλεινει τα 12..σε οτι σκατα κοσμο εφεραν εμας-φεραμε & εμεις τα παιδια μας..τι να πουν δηλαδη οι γονεις & οι παππουδες-γιαγιαδες μας(ο θεος ας τους αναπαυσει),που εζησαν στο πετσι τους την σφαγη στην μικρα ασια,τον δευτερο παγκοσμιο-κατοχη,τον εμφυλιο,την χουντα???
ΕΛΕΟΣ-ΗΜΑΡΤΟΝ με αυτη την μονιμη κλαψομουνιαση σε ολα τα θρεντς..
μια χαρα ειμαστε & τα παιδια μας θα περασουν ακομη καλυτερα αν δεν τα κανουμε εμεις περισσοτερο μπουρδελο απο οτι τα εκαναν οι γονεις μας..
αρκετα σωστη η αποψη σου αλλα ειναι η ιδεα μου η οντως συμβαινει?ολα τα βρεφη ειτε απο γεννα ειτε στη διαρκεια αντιμετωπιζουν προβληματα υγειας που εσυ και εγω δεν ειχαμε
παιδι μπορει να θελω αλλα το θεμα ειναι μην βγει καμια μεταλλαγμενη κατσαριδα

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
εγω βλεπω οτι ο κοσμος δε κανει παιδια πλεον.αυτο φαινεται και απο τον πλυθησμο μας που παραμενει στασιμος χρονια τωρα.καλυπτονται μονο αυτοι που πεθαινουν.σε λιγες δεκαετιες θα ειμαστε μια χωρα γεροντων.εκει οδευουμε.
Για το οτι οι Ελληνες ΔΕΝ κανουν παιδια ΔΕΝ φταιει ουτε η κακη και Αδικη κοινωνια ουτε ο Κακος Κοσμος....
Φταιει οτι οι ΑΝΤΡΕΣ μεγαλωνουν ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ και στα 30 νομιζουν οτι ειναι 15 !!!! και ΔΕΝ θελουν να αναλαβουν υπχρεωσεις και οι Γυναικες στα 30 θυμουνται να κανουν Καριερα!!!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
ΕΛΕΟΣ-ΗΜΑΡΤΟΝ με αυτη την μονιμη κλαψομουνιαση σε ολα τα θρεντς..
μια χαρα ειμαστε & τα παιδια μας θα περασουν ακομη καλυτερα αν δεν τα κανουμε εμεις περισσοτερο μπουρδελο απο οτι τα εκαναν οι γονεις μας..
Καταρχήν να σου ζήσει η κορούλα και να τη δεις όπως θές.Κατά δεύτερον η κλάψα δεν έγκειται στο επίπεδο ζωής αλλά στο επίπεδο του περιβάλλοντος.Τι να πρωτοπώ?Ακτινοβολίες από παντού(κινητά,laptops,κεραίες),χαμένες Εποχές,αύξηση των επιδημιών λόγω ανθεκτικότητας των ιών,καμένα δάση,βρώμικες θάλασσες,έξαρση των καρκινογενέσεων,μεταλαγμένα πρόιόντα..Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ έχω πολύ καιρό να φάω κάτι και να μυρίζει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αυτό που είναι.Δεν είμασταν έτσι παλιά φίλε..Από την ηλικία της κόρης σου καταλαβαίνω ότι πρόλαβες να φας ψωμί με λάδι,αλάτι και ρίγανη...Φάτο και σήμερα και δες τη διαφορά..Προσωπικά προβληματίζομαι πολύ για το πώς θα μεγαλώσουν οι κόρες μου σε αυτό το "καμμένο" περιβάλλον.Δεν υπάρχει οικογένεια από τον κύκλο μου που να μην έχει ιστορικό καρκίνου σε ένα τουλάχιστον μέλος της.(βλ.Τσέρνομπιλ,και βομβαρδισμό της Σερβίας).Γι'αυτό σου λέω,τα βλέπω μαύρα.....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Για το οτι οι Ελληνες ΔΕΝ κανουν παιδια ΔΕΝ φταιει ουτε η κακη και Αδικη κοινωνια ουτε ο Κακος Κοσμος....
Φταιει οτι οι ΑΝΤΡΕΣ μεγαλωνουν ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ και στα 30 νομιζουν οτι ειναι 15 !!!! και ΔΕΝ θελουν να αναλαβουν υπχρεωσεις και οι Γυναικες στα 30 θυμουνται να κανουν Καριερα!!!!
συν το οτι δεν θελουν να γινουν τουρκογυφτοι και να γεννοβολανε χαμινια που ψωμολυσσανε

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Καταρχήν να σου ζήσει η κορούλα και να τη δεις όπως θές.Κατά δεύτερον η κλάψα δεν έγκειται στο επίπεδο ζωής αλλά στο επίπεδο του περιβάλλοντος.Τι να πρωτοπώ?Ακτινοβολίες από παντού(κινητά,laptops,κεραίες),χαμένες Εποχές,αύξηση των επιδημιών λόγω ανθεκτικότητας των ιών,καμένα δάση,βρώμικες θάλασσες,έξαρση των καρκινογενέσεων,μεταλαγμένα πρόιόντα..Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ έχω πολύ καιρό να φάω κάτι και να μυρίζει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αυτό που είναι.Δεν είμασταν έτσι παλιά φίλε..Από την ηλικία της κόρης σου καταλαβαίνω ότι πρόλαβες να φας ψωμί με λάδι,αλάτι και ρίγανη...Φάτο και σήμερα και δες τη διαφορά..Προσωπικά προβληματίζομαι πολύ για το πώς θα μεγαλώσουν οι κόρες μου σε αυτό το "καμμένο" περιβάλλον.Δεν υπάρχει οικογένεια από τον κύκλο μου που να μην έχει ιστορικό καρκίνου σε ένα τουλάχιστον μέλος της.(βλ.Τσέρνομπιλ,και βομβαρδισμό της Σερβίας).Γι'αυτό σου λέω,τα βλέπω μαύρα.....
συμφωνω απολυτα

Επισκέπτης
εγω βλεπω οτι ο κοσμος δε κανει παιδια πλεον.αυτο φαινεται και απο τον πλυθησμο μας που παραμενει στασιμος χρονια τωρα.καλυπτονται μονο αυτοι που πεθαινουν.σε λιγες δεκαετιες θα ειμαστε μια χωρα γεροντων.εκει οδευουμε.
σου αρεσει να επαναλαμβανομαι???ο κοσμος αγεται & φερεται απο τους marketiers..θελεις να ανοικεις σε αυτους???δικαιωμα σου..η μαγκια ειναι να αντιστεκεσαι στο νεο κινητο-στο νεο γκομενακι-στο νεο αμαξακι-στο νεο σπιτακι & να τα δινεις ολα για αυτους που αγαπας & σε αγαπανε(και αν γινεται-σου περισσευει οτιδηποτε,στους συνανθρωπους σου)..
σχετικα με την χωρα γεροντων..
δεν θα γινουμε ποτε γιατι πολυ απλα θα γεννηθουν νεοι ΕΛΛΗΝΕΣ(οι εχοντες-λαμβανοντες δηλαδη ΕΛΛΗΝΙΚΗ παιδεια)απο τους μεταναστες..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
συν το οτι δεν θελουν να γινουν τουρκογυφτοι και να γεννοβολανε χαμινια που ψωμολυσσανε
Tι εννοεις ρε φιλε?
Ποιοι ειναι οι Τουρκογυφτοι και πια τα χαμινια???
Το να εισαι φτωχος ΔΕΝ λεει τιποτα!!!
Ολοι οι Ελληνες Πρσπαθουν να γινουν Πλουσιοι η Φερονται σαν να ειναι πλουσιοι και γι αυτο ΔΕΝ θυσιαζουν την Καλοπεραση για χαρη των Παιδιων....
Εγω εχω μεγαλωσει απο φτωχους(σχετικα) γονεις και εχω μεγαλωσει μια Χαρα δεν μου ελειψε τιποτα ποτε.....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Tι εννοεις ρε φιλε?
Ποιοι ειναι οι Τουρκογυφτοι και πια τα χαμινια???
Το να εισαι φτωχος ΔΕΝ λεει τιποτα!!!
Ολοι οι Ελληνες Πρσπαθουν να γινουν Πλουσιοι η Φερονται σαν να ειναι πλουσιοι και γι αυτο ΔΕΝ θυσιαζουν την Καλοπεραση για χαρη των Παιδιων....
Εγω εχω μεγαλωσει απο φτωχους(σχετικα) γονεις και εχω μεγαλωσει μια Χαρα δεν μου ελειψε τιποτα ποτε.....
αλλες εποχες τοτε
τωρα με 700 ευρω μεσο μισθο και τοση ανεργια οχι οικογενεια δεν μπορεις να κανεις αλλα ουτε να τα βγαλεις περα για την παρτη σου και μονο δεν φτανει
ενα ζευγαρι με 1400 το μηνα και αυτα οχι σιγουρα πες μου ποσα παιδια αντεχει να συντηρησει?
σκοπος ειναι να συνεχιζεται η ζωη προς το καλυτερο και οχι να γεννοβολαμε παιδια που θα περνανε χειροτερα απο μας

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Το ζητούμενο είναι να υπάρχει υγεία και όλα τα άλλα έρχονται σιγά σιγά!!!! Πριν μία εβδομάδα ο συνάδελφος μου έμαθε ότι ο κόρη του 2,5 ετών έχει νευροβλάστωμα.........τι να πει και τι να κάνει τώρα αυτός.....υγεία πρώτα μάγκες.

Επισκέπτης
το αυτο αντευχομαι & για τις δικες σου ναυαρχε(οπως εξαλλου & για ολα τα παιδια του πλανητη μας)..

σχετικα με τους προβληματισμους σου(που ειναι & δικοι μου)..
1..και βεβαια μεγαλωσα ανθρωπινα..εφαγα ψωμι με λαδι..ψωμι με πελτε..αληθινη ντοματα..εφαγα ομως & τα σαπια αργεντινικα κρεατα του λαδοπουλου επι χουντας,οπως & του στρατου & ακομη ειμαι μια χαρα..(λες να με κραταει ακομη το madou που ειχα κανει το 81 στον στρατο???)επισης φροντιζω & βρισκω εξισου αληθινα προιοντα ακομη & σημερα(ειτε καλλιεργωντας διαφορα εγω στον κηπο μου,ειτε ψαχνωντας ενδελεχως ΠΑΝΤΟΥ στην αττικη & τα περιξ)..
2.τα υπολοιπα που αναφερεις,παντα υπηρχαν..απλα δεν ειχαμε αυτου του ειδους την τρομολαγνια & την απλετη πληροφορηση που εχουμε σημερα..(καποτε εριχναν αερια μουσταρδας-τωρα ριχνουν σαριν & ουτω καθ' εξης)..
3.αν μιλαμε εμεις για τον καρκινο,τι να πουν οι συνανθρωποι μας τριτοκοσμικοι της σημερινης εποχης για το ειτζ & τις πλεον απλες για εμας ασθενειες που τους εξολοθρευουν σαν τα κουνουπια???τι να πουν οι προπατορες μας του προηγουμενου αιωνα για την ελονοσια,για τον τυφο,την χολερα κλπ που τους αποδεκατιζε σαν μυγες???

ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ..

οχι αλλη κλαψομουνιαση ρε..

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
σωστα ειναι αυτα που λες φιλε chris αλλα και να θελουν να ανλαβουν υποχρεωσεις ειναι δυσκολο.δες τους μισθους που παιρνουμε,την ακριβεια που υπαρχει και συγκρινε τα με παλιοτερα χρονια.οταν ο βασικος ειναι 650 και το νοικι για ενα τριαρι ειναι 500 τι ψαχνεις να βρεις?για πες μου παλιοτερα ποσες γυναικες δουλευαν και ποσες δουλευουν τωρα.αυτο σημαινει οτι δεν τα βγαζει περα ο κοσμος.
σου αρεσει να επαναλαμβανομαι???ο κοσμος αγεται & φερεται απο τους marketiers..θελεις να ανοικεις σε αυτους???δικαιωμα σου..η μαγκια ειναι να αντιστεκεσαι στο νεο κινητο-στο νεο γκομενακι-στο νεο αμαξακι-στο νεο σπιτακι & να τα δινεις ολα για αυτους που αγαπας & σε αγαπανε(και αν γινεται-σου περισσευει οτιδηποτε,στους συνανθρωπους σου)..
σχετικα με την χωρα γεροντων..
δεν θα γινουμε ποτε γιατι πολυ απλα θα γεννηθουν νεοι ΕΛΛΗΝΕΣ(οι εχοντες-λαμβανοντες δηλαδη ΕΛΛΗΝΙΚΗ παιδεια)απο τους μεταναστες..
δεν ειμαι καταναλωτικο ατομο ρε συ πλεζουρ.και μενα μου αρεσουν τα απλα πραγματα.σου μιλαω για τα βασικα.πως να κανει ο αλλος τρια παιδια ας πουμε οταν παιρνει 3 και 60.και πες οτι τα κανει αν δουλευουν και οι δυο ποιος θα τα μεγαλωσει η γιαγια και ο παππους?

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
το αυτο αντευχομαι & για τις δικες σου ναυαρχε(οπως εξαλλου & για ολα τα παιδια του πλανητη μας)..

σχετικα με τους προβληματισμους σου(που ειναι & δικοι μου)..
1..και βεβαια μεγαλωσα ανθρωπινα..εφαγα ψωμι με λαδι..ψωμι με πελτε..αληθινη ντοματα..εφαγα ομως & τα σαπια αργεντινικα κρεατα του λαδοπουλου επι χουντας,οπως & του στρατου & ακομη ειμαι μια χαρα..(λες να με κραταει ακομη το madou που ειχα κανει το 81 στον στρατο???)επισης φροντιζω & βρισκω εξισου αληθινα προιοντα ακομη & σημερα(ειτε καλλιεργωντας διαφορα εγω στον κηπο μου,ειτε ψαχνωντας ενδελεχως ΠΑΝΤΟΥ στην αττικη & τα περιξ)..
2.τα υπολοιπα που αναφερεις,παντα υπηρχαν..απλα δεν ειχαμε αυτου του ειδους την τρομολαγνια & την απλετη πληροφορηση που εχουμε σημερα..(καποτε εριχναν αερια μουσταρδας-τωρα ριχνουν σαριν & ουτω καθ' εξης)..
3.αν μιλαμε εμεις για τον καρκινο,τι να πουν οι συνανθρωποι μας τριτοκοσμικοι της σημερινης εποχης για το ειτζ & τις πλεον απλες για εμας ασθενειες που τους εξολοθρευουν σαν τα κουνουπια???τι να πουν οι προπατορες μας του προηγουμενου αιωνα για την ελονοσια,για τον τυφο,την χολερα κλπ που τους αποδεκατιζε σαν μυγες???

ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ..

οχι αλλη κλαψομουνιαση ρε..
Τα βλέπεις αισιόδοξα και μπράβο σου,εγώ είμαι από τη φύση μου σκεπτικιστής...

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εεε.. εγω δεν εχω ακομα αλλα θελω να κανω αλλα ανησυχω λιγακι να πω την αληθεια. δεν εχω μικροτερα αδερφια και καμια εμπειρια απο παιδια, η μητερα μου δυστυχως δεν ειναι στην ζωη και φοβαμαι πολυ τις γκαφες που μπορει να κανω. δωστε κουραγιο plz

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
εεε.. εγω δεν εχω ακομα αλλα θελω να κανω αλλα ανησυχω λιγακι να πω την αληθεια. δεν εχω μικροτερα αδερφια και καμια εμπειρια απο παιδια, η μητερα μου δυστυχως δεν ειναι στην ζωη και φοβαμαι πολυ τις γκαφες που μπορει να κανω. δωστε κουραγιο plz
αρχισε να παιζεις με κουκλες

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
αλλες εποχες τοτε
τωρα με 700 ευρω μεσο μισθο και τοση ανεργια οχι οικογενεια δεν μπορεις να κανεις αλλα ουτε να τα βγαλεις περα για την παρτη σου και μονο δεν φτανει
ενα ζευγαρι με 1400 το μηνα και αυτα οχι σιγουρα πες μου ποσα παιδια αντεχει να συντηρησει?
σκοπος ειναι να συνεχιζεται η ζωη προς το καλυτερο και οχι να γεννοβολαμε παιδια που θα περνανε χειροτερα απο μας
συμφωνω απολυτα.το μονο που γινεται σε τετοιες περιπτωσεις ειναι μια διαρκης ανακυκλωση της φτωχειας και της μιζεριας.και κακα τα ψεμματα μετα απο τον αρχικο ενθουσιασμο,αρχιζουν οι γκρινιες,οι μουρμουρες και οι φασαριες.το εχω δει απειρες φορες το εργο σε φιλικα ζευγαρια και πιστεψτε με ειναι πολυ επωδυνο

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
αστο καλλιτερα, ΜΗΝ κανεις..

άι ριπιτ, ΜΗΝ κανεις..

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
:- πατερ αφου δεν εχω την ευλογια σας δεν κανω τιποτα! :rockon:

nikos278