Νέα

Παιχνίδια δεξιοτεχνίας…

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Provios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Αναφέρομαι σε καταστάσεις και χειρισμούς ,που οδηγήσατε την όποια …  (γυναίκα σας, δεσμό σας, γκομενέτας σας …κτλ) σε μια πλήρη παράδοση . Κορμιού και εγκεφάλου.
Δεν αναφέρομαι σε πιπέτα στα WC του villa M…. , ή του Fr….lico .Γενικότερα δεν αναφέρομαι σε μεθυσμένες  ξεπέτες. Τις θεωρώ απαραίτητες ως τις παιδικές ασθένειες…. Ωστόσο …
Εδώ πρόθεση μου έχω, να μιλήσουμε για το εντελώς παραδομένο ( και όχι απαραίτητα προδομένο θηλυκό …  που συχνά  είναι και  αξιόλογο άτομο). 
Ας ανταλλάξουμε βιώματα και όχι φαντασιώσεις…
Εκ των προτέρων ευχαριστώ για το καθαρό tou topic... :) :headbang: :headbang: :headbang:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Αναφέρομαι σε καταστάσεις και χειρισμούς ,που οδηγήσατε την όποια …  (γυναίκα σας, δεσμό σας, γκομενέτας σας …κτλ) σε μια πλήρη παράδοση . Κορμιού και εγκεφάλου.
Δεν αναφέρομαι σε πιπέτα στα WC του villa M…. , ή του Fr….lico .Γενικότερα δεν αναφέρομαι σε μεθυσμένες  ξεπέτες. Τις θεωρώ απαραίτητες ως τις παιδικές ασθένειες…. Ωστόσο …
Εδώ πρόθεση μου έχω, να μιλήσουμε για το εντελώς παραδομένο ( και όχι απαραίτητα προδομένο θηλυκό …  που συχνά  είναι και  αξιόλογο άτομο). 
Ας ανταλλάξουμε βιώματα και όχι φαντασιώσεις…
Εκ των προτέρων ευχαριστώ για το καθαρό tou topic... :) :headbang: :headbang: :headbang:
Μεγάλες φιλοδοξίες έχεις αν περιμένεις καθόλου  :offtopic:!!! :grin:

OP
OP
P

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Μακάρι να μην φτάσει 2η σελίδα... Aν είναι έτσι ! Είναι απόλυτα αντικαβλωτικό το off topic !

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Αναφέρομαι σε καταστάσεις και χειρισμούς ,που οδηγήσατε την όποια …  (γυναίκα σας, δεσμό σας, γκομενέτας σας …κτλ) σε μια πλήρη παράδοση .

Αν ένας άντρας είχε αυτή την επιρροή στις γυναίκες θα βρισκόταν εδώ μέσα? ;)

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Και από την άλλη όλες οι γυναίκες είναι πλέον ή της ξεπέτας ή του να έχουν χύσει από πριν με τα λεφτά του κάθε επίδοξου γαμιά. Άσε που η σημερινή ανδρική γενιά είναι πλίτσι πλίτσι χύσε άντε γεια και οι γκόμενες είναι σα φουσκωτές.... Άμα ρε φίλε δε το τραβάει η γυναίκα το εγκεφαλικό προκαταρκτικό παιχνίδι όσο και να βαράς.......

Επισκέπτης
Και από την άλλη όλες οι γυναίκες είναι πλέον ή της ξεπέτας ή του να έχουν χύσει από πριν με τα λεφτά του κάθε επίδοξου γαμιά. Άσε που η σημερινή ανδρική γενιά είναι πλίτσι πλίτσι χύσε άντε γεια και οι γκόμενες είναι σα φουσκωτές.... Άμα ρε φίλε δε το τραβάει η γυναίκα το εγκεφαλικό προκαταρκτικό παιχνίδι όσο και να βαράς.......

διαφωνω.
απο προσωπικη εμπειρια....

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Πιστεύω πως κατάλαβες τι λέω. Δύσκολο έως ακατόρθωτο είναι. Φταίει ο τρόπος ζωής που όλα είναι ή έτοιμα ή γίνοντε γρήγορα, φταίει η πολυ τσόντα που έχουμε δει...τι να πω.

Επισκέπτης
Πιστεύω πως κατάλαβες τι λέω. Δύσκολο έως ακατόρθωτο είναι. Φταίει ο τρόπος ζωής που όλα είναι ή έτοιμα ή γίνοντε γρήγορα, φταίει η πολυ τσόντα που έχουμε δει...τι να πω.

επειδη ολα ειναι ετοιμα, εκτιμουμε διαφορετικα το ξεχωριστο....

δεν χαθηκαν τα καλα εστιατορια απο τα φαστ φουντ, ουτε το σπιτικο εχασε την αξια του...

τ καθε πραγμα με μετρο
και το μετρο το καθοριζει ο καθενας μονος του...

"για οπου τραβας θα φτασεις" Μαφιοζος V

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Σχετικά όλα αυτά. Για να φτάσεις στο σημείο να εκτιμήσεις το σπιτικό, πρέπει να έχει μείνει κάτι μέσα στο κεφάλι. Το θέμα είναι ότι το κάψαμε και σήμερα όλα γίνοντε στον αυτόματο.

Επισκέπτης
Σχετικά όλα αυτά. Για να φτάσεις στο σημείο να εκτιμήσεις το σπιτικό, πρέπει να έχει μείνει κάτι μέσα στο κεφάλι. Το θέμα είναι ότι το κάψαμε και σήμερα όλα γίνοντε στον αυτόματο.

μαλλον εγω ειμαι πολυ τυχερη και γνωριζω αξιολογα ατομα...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Τυπος χορευει μονος σε ενα καλοκαιρινο μαγαζι.
Τον πλησιαζει μια παρεα γνωστων του, δυο κοριτσια και ενα αγορι.
Το ενα κοριτσι δεν το εχει ξαναδει,
αλλα με την πρωτη ματια ερωτευονται.
Γινονται οι συστασεις, χορευουν λιγο μαζι,
πινουν αρκετα ποτα και ο τυπος φευγει με τα δυο κοριτσια.
Πανε για φαγητο και μετα ο καθενας σπιτι του.
Την επομενη μερα ο τυπος εχει βγει παλι στο ιδιο μαγαζι,
με μια παρεα τριων κοριτσιων ,
και καθονται σε ενα τραπεζι του κηπου.
Μετα απο λιγο ερχονται τα δυο κοριτσια.
Ο τυπος αφηνει την παρεα , και καθεται με τα κοριτσια.
Το ενα κοριτσι μιλα ασταματητα, ενω ο τυπος εχει αγκαλιασει το αλλο κοριτσι ,
το οποιο χαμογελα. Φευγουν μαζι , να πανε μια βολτα στα σοκακια,
συζητουν και δινουν σκαστα φιλακια.
αλλαζουν τηλεφωνα και χωριζουν.
Τριτη ημερα.
Ο τυπος δεχεται ενα μνμα απο την τυπισσα,
να βρεθουν το απογευμα.
Πανε βολτα με το αμαξι και σταματουν σε ενα μερος με πολυ ομορφη θεα.
Συζητουν αγκαλιασμενοι. Η συζητηση σταματα και πεφτει ησυχια.
Η τυπισσα ξαπλωνει στα ποδια του τυπου, οπως η πριγκιπισσα στην αγκαλια του πριγκηπα.
Τα χειλη τους ερχονται πολυ κοντα. Ειναι η στιγμη της απολυτης παραδοσης.

Αυτη ειναι μια αληθινη ιστορια.

OP
OP
P

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Υπάρχουν διάφοροι λόγοι να είναι κάποιος άντρας εδω μέσα . Είτε ασκεί, είτε δεν ασκεί επιρροές. ;)

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Υπάρχουν διάφοροι λόγοι να είναι κάποιος άντρας εδω μέσα . Είτε ασκεί, είτε δεν ασκεί επιρροές. ;)

Πίστεψε με. Γνωρίζω άντρες που το πουλί τους δε μένει ποτέ στεγνό και δεν θα πήγαιναν σε μπουρδέλο/ct ούτε για φιλανθρωπικό σκοπό. :cheesy:

OP
OP
P

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Πίστεψε με. Γνωρίζω άντρες που το πουλί τους δε μένει ποτέ στεγνό και δεν θα πήγαιναν σε μπουρδέλο/ct ούτε για φιλανθρωπικό σκοπό. :cheesy:
Δεν διαφωνούμε κάπου. Στο προηγούμενο ποστ μου, ενόησα λόγους  όπως χαβαλές πχ.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16

Δλδ οι κλασσικοι σαβουρηδες Ελληναραδες.

Ειναι γελοιο για καποιον που ζει στη Ελλαδα να λεει εγω γαμαω μουνια..........και ξερεις γιατι?

Γιατι μουνια εδω δεν υπαρχουν......

Οι 9 στις 10 ειναι μπαζα και η μια που μενει θα την εχει ψωνισει τοσο που θα ζηταει τρελλα πραγματα που βεβαια δεν αξιζει.

Μην ακουμε μαλακιες λοιπον,να λετε ειμαι σαβουρης και το χαιρομαι.

OP
OP
P

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Δλδ οι κλασσικοι σαβουρηδες Ελληναραδες.

Ειναι γελοιο για καποιον που ζει στη Ελλαδα να λεει εγω γαμαω μουνια..........και ξερεις γιατι?

Γιατι μουνια εδω δεν υπαρχουν......

Οι 9 στις 10 ειναι μπαζα και η μια που μενει θα την εχει ψωνισει τοσο που θα ζηταει τρελλα πραγματα που βεβαια δεν αξιζει.

Μην ακουμε μαλακιες λοιπον,να λετε ειμαι σαβουρης και το χαιρομαι.
Φίλε μου υπάρχει κόσμος που γαμάει μουνία πάνω του μετρίου, και απεχθάνεται τον αγοραίο.
Δεν είναι και τίποτα φοβερό ή να καυχιέται κανείς.
Τώρα αν η χειρότερη που κυνηγάς είναι η Τζούλια ( και κυρίως με τέτοια μυαλά γκομενέτες ..) αργά η γρήγορα θα αναγκαστείς να το γυρίσεις σε ct.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom