Νέα

Παιχνίδια δεξιοτεχνίας…

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Provios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Δλδ οι κλασσικοι σαβουρηδες Ελληναραδες.

Ειναι γελοιο για καποιον που ζει στη Ελλαδα να λεει εγω γαμαω μουνια..........και ξερεις γιατι?

Γιατι μουνια εδω δεν υπαρχουν......

Οι 9 στις 10 ειναι μπαζα και η μια που μενει θα την εχει ψωνισει τοσο που θα ζηταει τρελλα πραγματα που βεβαια δεν αξιζει.

Μην ακουμε μαλακιες λοιπον,να λετε ειμαι σαβουρης και το χαιρομαι.

Αμάν με την αρνητικότητα πιά. Δεν αναφέρομαι σε σαβουρογάμηδες. Επειδή μία γκόμενα συμπεριφέρεται σε εσένα, η σε οποιονδήποτε, άσχημα και ζητάει τον ουρανό με τα άστρα δεν σημαίνει ότι είναι έτσι με όλους. Και για την μεγαλύτερη μουνάρα υπάρχουν οι άντρες που θα τους κυνηγάει, θα τους κερνάει ποτά και θα παρακαλάει να τους πιπώσει. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες για να καλύπτουμε τις δικές μας αδυναμίες.

Και για να σε προλάβω, όχι, δεν είναι απαραίτητα πλούσιοι η μοντέλα. Εντάξει? :cheesy:

Επισκέπτης
Αμάν με την αρνητικότητα πιά. Δεν αναφέρομαι σε σαβουρογάμηδες. Επειδή μία γκόμενα συμπεριφέρεται σε εσένα, η σε οποιονδήποτε, άσχημα και ζητάει τον ουρανό με τα άστρα δεν σημαίνει ότι είναι έτσι με όλους. Και για την μεγαλύτερη μουνάρα υπάρχουν οι άντρες που θα τους κυνηγάει, θα τους κερνάει ποτά και θα παρακαλάει να τους πιπώσει. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες για να καλύπτουμε τις δικές μας αδυναμίες.

Και για να σε προλάβω, όχι, δεν είναι απαραίτητα πλούσιοι η μοντέλα. Εντάξει? :cheesy:

Συμφωνω απολυτως μαζι σου.

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Και να προσθέσω ότι η καύλα δεν είναι να γαμάς. Αυτό το κάνει και ο τελευταίος loser στην Φυλής. Η καύλα είναι η γυναικα να σε θέλει, να την αγγίζεις και να μουσκεύει την κιλότα της και όταν την χύνεις στο στόμα να νομίζει ότι πίνει νέκταρ.  ;)

Επισκέπτης
Και να προσθέσω ότι η καύλα δεν είναι να γαμάς. Αυτό το κάνει και ο τελευταίος loser στην Φυλής. Η καύλα είναι η γυναικα να σε θέλει, να την αγγίζεις και να μουσκεύει την κιλότα της και όταν την χύνεις στο στόμα να νομίζει ότι πίνει νέκταρ.  ;)

Ετσι δικε μου. Και συμπληρωνω. Να μιλας και να σε κοιταει στα ματια, να γυρνας λιωμα σπιτι και να σε περιμενει οχι για σου βαλει χερι αλλα για να σου δειξει οτι της αρεσεις και ετσι. Να την κουβαλας στα βουνα και στα ποταμια με σκηνες και να ερχετε οχι γιατι γουσταρει τη φαση αλλα γιατι γουσταρει εσενα. Να καθετε να βλεπει μπαλα μαζι σου οχι γιατι γουσταρει τον Σισε αλλα εσενα. Και πολλα αλλα που βαριεμε να γραψω τωρα.
Εγω γραψει πολλες φορες οτι ομορφος δεν ειμαι ουτε πολλα λεφτα εγω, ουτε καμια πουτσα που να κρεμετε μεχρι το γονατο, αλλα τα μουνια ποτε δεν μου ελειψαν. Παρολα αυτα ομως αν αποφασιζα να παντρευτω θα προτειμουσα ξενη. Οχι γιατι οι Ελληνιδες δεν ειναι ομορφες, αλλα γιατι δεν γουσταρω τη νοοτροποια τους.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Ωραια τα συναισθηματα αλλα..............αλλο το θεμα μας.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

άμα το κάνει και με εκατοντάδες άλλους στα ενδιάμεσα τι είναι;

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
εγω? τιποτα!

αλλα μαλλον ο θεματοθετης θα προτιμουσε να καταλαβεις το θεμα και να απαντησεις ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ...
(στην εκθεση πηραμε ποτε πανω απο 12?)

Μαλακιες---->μαλακιες------>μαλακιες.........

Κλωνε παρατα με δεν εχω ορεξη.

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
άμα το κάνει και με εκατοντάδες άλλους στα ενδιάμεσα τι είναι;

Για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, δεν αναφερόμουν σε έρωτες η σχέσεις. Μιλάω για την γυναίκα που την φτιάχνεις και σε θέλει. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πηγαίνει και με άλλους. Μπορεί να έχει άλλους πέντε fuck buddies στην άκρη, δεν έχει σημασία.

Πχ μία κοπέλα με την οποία βγαίνω αυτόν τον καιρό ξέρω ότι πηδιέται με έναν πρώην, και ότι θέλει να πηδηχτεί και με έναν άλλον τύπο. Η ίδια μου τα λέει. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γουστάρει και εμένα. Απλά είναι νεαρή κοπέλα και είναι φυσιολογικό να θέλει να πειραματιστεί και να παίξει.

Το θέμα είναι πως την αντιμετωπίζεις εσύ την γυναίκα. Αν νιώθεις ότι πρέπει να την στολίσεις με διαμάντια για να πηδήξεις, δεν θα σε σεβαστεί ποτέ και δεν θα σε γουστάρει. Θα είσαι απλα ο σπόνσορας της.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Πίστεψε με. Γνωρίζω άντρες που το πουλί τους δε μένει ποτέ στεγνό και δεν θα πήγαιναν σε μπουρδέλο/ct ούτε για φιλανθρωπικό σκοπό. :cheesy:
εγω δε σε πιστευω ,
μαλλον το post σου ,ειναι παρηγορια για τους μη μπουρδελιαρηδες
γιατι τα πουλια του συναφιου μας οντως δε μενουν πολλες μερες χωρις να λαλησουν

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Σ' αυτές τις περιπτώσεις... ΟΛΟ το παιχνίδι είναι στο μυαλό! Αν καταφέρεις να μπεις εκεί, μπαίνεις μετά παντού ;) Κι αν είσαι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ, μπορεί να μείνεις κ για πάντα!

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, δεν αναφερόμουν σε έρωτες η σχέσεις. Μιλάω για την γυναίκα που την φτιάχνεις και σε θέλει. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πηγαίνει και με άλλους. Μπορεί να έχει άλλους πέντε fuck buddies στην άκρη, δεν έχει σημασία.

Πχ μία κοπέλα με την οποία βγαίνω αυτόν τον καιρό ξέρω ότι πηδιέται με έναν πρώην, και ότι θέλει να πηδηχτεί και με έναν άλλον τύπο. Η ίδια μου τα λέει. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γουστάρει και εμένα. Απλά είναι νεαρή κοπέλα και είναι φυσιολογικό να θέλει να πειραματιστεί και να παίξει.

Το θέμα είναι πως την αντιμετωπίζεις εσύ την γυναίκα. Αν νιώθεις ότι πρέπει να την στολίσεις με διαμάντια για να πηδήξεις, δεν θα σε σεβαστεί ποτέ και δεν θα σε γουστάρει. Θα είσαι απλα ο σπόνσορας της.

Φιλε...........

Να ησουν σε καμια χωρα τους πρωην ανατολικου μπλοκ και θα σε παραδεχομουν.......

Το να γαμας ενα κλασσικο μπαζακι εδω στην Ελλαδα οπως ολοι δε λεει τιποτα.

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Φιλε...........

Να ησουν σε καμια χωρα τους πρωην ανατολικου μπλοκ και θα σε παραδεχομουν.......

Το να γαμας ενα κλασσικο μπαζακι εδω στην Ελλαδα οπως ολοι δε λεει τιποτα.

Θα με παραδεχόσουν αν πήγαινα σε μία εξαθλιωμένη χώρα με απελπισμένους για την δυτική ζωή κατοίκους και έριχνα εκεί γκόμενες? Καλά, τότε ξέρω σίγουρα πως θα σε εντυπωσιάσω. Θα πάω σε κανένα θεόφτωχο σκατοχώρι στην Ταυλάνδη, θα αγοράσω μερικά 14χρονά κοριτσάκια 2 ευρό τη ντουζίνα και θα φτιάξω χαρέμι. Θα είμαι πολύ μάγκας τότε........

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Θα με παραδεχόσουν αν πήγαινα σε μία εξαθλιωμένη χώρα με απελπισμένους για την δυτική ζωή κατοίκους και έριχνα εκεί γκόμενες? Καλά, τότε ξέρω σίγουρα πως θα σε εντυπωσιάσω. Θα πάω σε κανένα θεόφτωχο σκατοχώρι στην Ταυλάνδη, θα αγοράσω μερικά 14χρονά κοριτσάκια 2 ευρό τη ντουζίνα και θα φτιάξω χαρέμι. Θα είμαι πολύ μάγκας τότε........

φφφφφφφ............

Καλα βαριεμαι να σου τα εξηγω τωρα.

Κατσε με τις Ελληνιδες που ειναι ωραιες  :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

ναι αλλά φιλαράκι το να σε βλέπει μια γυναίκα έτσι όπως λες πρέπει να είναι ερωτευμένη μαζί σου...
αλλιώς είναι ερωτευμένη με τον πούτσο. Γενικά και αόριστα, όχι τον δικό σου.....

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
ναι αλλά φιλαράκι το να σε βλέπει μια γυναίκα έτσι όπως λες πρέπει να είναι ερωτευμένη μαζί σου...
αλλιώς είναι ερωτευμένη με τον πούτσο. Γενικά και αόριστα, όχι τον δικό σου.....
+1

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom