Maris
Hello gentlemen! My name is Mary's. I am available for all occasions including dinner dates, parties, picnics, or any other place your heart, mind, or both desires. I am impressive when I am all...
m.bazaraki.com
Σήμερα αφου δεν εκατσε το ψεσινο εσυμφωνισα την τουτη. 80 χωρις παλε. Τζε λαλω της αν δεν εισαι εσυ εννα φυω. Οκ λαλει μου. Παω. Ανοιει. Εννε τζηνη. Κορμι πολλα καλο. Φατσα ετσι τζε ετσι. Ατε λαω εν πηραζει. Δειω της τα 80. Ρωτω την..... οταν στελνω μήνυμα εν εσενα που στελνω η μιλώ με κν1 αλλο? Οι λαλει μου εν με εμενα. Λαλω της γιατι το καμνεις τουτο. Να σε ρωτω αν εισαι εσυ τζε να μου λαλεις ναι ενω εν εισαι? Εν θελω να με δει καν1 γνωστος λαλει μου γιαυτο εν ψευτικες. Ξυνττιθου λαλει μου φκαλει τα τζε τζινη. Εξεκινησε πολλα καλα η αλήθεια την ωρα της πιππας άπλωσε να πιασει προφυλακτικό. Οπα λαλω της εν αλλα που συμφωνισαμε. Μα εν τζε μαζι μου που μιλας λαλει μου. . Εννα φυω λαλω της τζε εν ένταξη. Φερμου πισω τα 60 που τα 80 λαλω της τζε εν οκ. Οι λαλει μου τα 40 εννα σου δωκω. Αφου εσυζητησαμε ακομα λιο πιανω τα 40 και φεφκω να μεν παιχτει μαλακια