manoscy2020
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2021
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Πράγματι... Δοκίμασα μιαν Ellla από το bazaraki και έφυγα στα 2 λεπτά. Μακρυά!
Τζε εν κανει...... εν ουλλες μοντέλα. Με φωτογραφίες που τα Fiji. Τζε αμα τους πεις να στειλουν καμια αληθινή να μεν χανουμε την ωρα μας..... στελου σου αλλο μοντελο με φωτογραφια που τα Barbados.Πολλή μαβριλα στην Πάφο, τι γίνετε ρε παιδιά?
Φίλε τελικά έμεινες ή έφυγες;Tessy
Επηα..... Γαμω το σπιτι...... Μια 50αρα φιλιππινεζα ρε πελλλε. Με ετσι φωτογραφίες φιλιππινεζα ρε πελλε. Εχωννετουν τζολας πισω που την πορτα. Ανοιξε τζε εγυρευκα την παντος τζε εν θα ερκετουν η ωρα να την δω.
Ατε μαλακες πειτε τιποτε καλο
50αρα φιλιπινεζα ρε φιλε.. Δηλαδη τι πρεπει να σου πει ο αλλος για σε αποτρεψει; Οτι ηταν μαυρος με 30 ποντους πουτσα καυλωμενη;Φίλε τελικά έμεινες ή έφυγες;
Εμφανισιακά εν μιλφ;
Αν έμεινες ήταν καλή; Εντυπώσεις;
Αν κάτσεις να δεις τις φωτογραφίες της ημέρας έχει μια η προτελευταία που είναι μιλφ Φιλιππίνεζα από εκείνες της Αγγλίας. Εν νομίζω να με ξέρεις και σου έδωσα το δικαίωμα να ειρωνευτεις ή τουλάχιστον έτσι το εξεβαλα.50αρα φιλιπινεζα ρε φιλε.. Δηλαδη τι πρεπει να σου πει ο αλλος για σε αποτρεψει; Οτι ηταν μαυρος με 30 ποντους πουτσα καυλωμενη;
Οϊ ρε φίλε εν εκαμνε για τοιποτε. Κανονικα έπρεπε να της τα σπασω ουλλα τζιμεσα. Γιατι ερωτησα. Να πω εν ερωτησα αν ειναι αληθινες οι φωτογραφίες? Και ειπε μου ναι.Φίλε τελικά έμεινες ή έφυγες;
Εμφανισιακά εν μιλφ;
Αν έμεινες ήταν καλή; Εντυπώσεις;
Ε πε μας ρε ερος να ξερουμε. Που εδοκιμασες να ξερουμε να μεν ασχοληθουμεΟι μαύρες τελικά είναι μεγάλη απάτη.
Εντάξει μεν τα σπάσεις ούλα όμως αν σου ξανά τύχει γιατί έχουν τζιαι πατρονους για την ασφάλεια τους οι πλείστες φεύγεις πας σπίτι τον παίζεις και έχεις και τα 50 σου στην τσέπηΟϊ ρε φίλε εν εκαμνε για τοιποτε. Κανονικα έπρεπε να της τα σπασω ουλλα τζιμεσα. Γιατι ερωτησα. Να πω εν ερωτησα αν ειναι αληθινες οι φωτογραφίες? Και ειπε μου ναι.
Τζε δαμε επεια
Τζε δαμε επεια
Τιμή? Τι προσφέρει?Χθες βρεθηκα στην Πάφο για δουλειά...
αξίζει τον κοπο...
Δεν βρηκα την Αγγλία σήμερα στο βαζαρ αλλά την βρηκα από εδώ
Ella - Listings
23 years, sexy, open minded, girl available for your pleasure come let get frisky, for erotic massage and....www.buycy.eu