Νέα

(Πα)τέρας φυλάκισε και βίαζε την κόρη του στην Αυστρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Με επιασε μια αναγουλα στα μισα του κειμενου περιπου  :tickedoff:

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
καλα εγω επιμενω και η γυναικα κρεμασμα και ο ιδιος

MERENDA

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κρίμα αλλά είναι κάτι που θα το ξαναδούμε ξανά και ξανά και ξανά. Σημεία και τέρατα θα γίνονται πάντα και σε λίγο καιρό θα ξεχαστούν μέχρι να ξανασυμβούν...

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
κριμα και την αυστρια την ειχα σε εκτιμηση χωρα.....την θεωρουσα πολυ προχωρημενη χωρα(σε σχεση και με την γερμανια μαζι),αλλα οχι σε τετοια θεματα.
δεν εχει να κανει με τοσο προχωρημενη ή οχι χωρα ειναι σε οποιοδηποτε τομεα.
Τα αρρωστημενα μυαλα δεν κανουν τοπικες διακρισεις. Υπαρχουν παντου, παντα και θα εξακολουθουν να υπαρχουν.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Μην τρελαίνεστε ρε μάγκες, εγώ πάω στοίχημα πως αν κάτι τέτοιο γινόταν στην πολυκατοικία κάποιου απο εδώ, δεν θα έκανε τίποτα. Μήπως ξεχάσατε τον Δουρή που ήξερε όλη η περιοχή τι έκανε και την κάνανε τουμπεκί;

Οπότε μην κάνουμε τις παρθενόπες, εδώ μια φορά είχα πέσει σε τροχαίο με τη μηχανή και όλοι με προσπερνάγανε, στα παπάρια τους αν χτύπησα ή όχι....Αντε όλοι κάνουμε ξαφνικά τους έκπληκτούς... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ο τύπος που κράταγε την κόρη του έμενε σε πολυκατοικία με πολλά άτομα....Αρα, ΟΛΟΙ ήξεραν αλλά χέστηκαν...
Δείτε τα κουδούνια.

Συνημμένα

• ScreenHunter_01 Apr. 30 13.37.gif
    ScreenHunter_01 Apr. 30 13.37.gif
    39,5 KB · Εμφανίσεις: 18

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
αμα ηταν πατερας μου αυτο το πουσταριο θα του εκοβα την πουτσα με τα δοντια κι ας με σαπιζε στο ξυλο την ιδια ωρα

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Από κάποιον μεγάλο:

Η πιο ανησυχητική αρρώστια από την οποία δεν έχει γιατρευτεί ως σήμερα η ανθρωπότητα, είναι ο πόνος του ανθρώπου από τον άνθρωπο, από τον εαυτό του. Συνέπεια μιας βίαιης ρήξης με το ζωικό παρελθόν …

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.484
Πόντοι
506
κριμα και την αυστρια την ειχα σε εκτιμηση χωρα.....την θεωρουσα πολυ προχωρημενη χωρα(σε σχεση και με την γερμανια μαζι),αλλα οχι σε τετοια θεματα.
Οι Αυστριακοί, μετά τον χίτλερ, έχουν ένα ακόμα λόγο να ντρέπονται...

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Μην τρελαίνεστε ρε μάγκες, εγώ πάω στοίχημα πως αν κάτι τέτοιο γινόταν στην πολυκατοικία κάποιου απο εδώ, δεν θα έκανε τίποτα. Μήπως ξεχάσατε τον Δουρή που ήξερε όλη η περιοχή τι έκανε και την κάνανε τουμπεκί;
Jules μην είσαι τόσο σίγουρος...εσυ ξέρεις τι γίνεται στο δίπλα διαμέρισμα..????εγώ  δεν ξέρω εκτός απο τα βασικά...Οι εποχές έχουν αλλάξει....ειδικά στα αστικά κέντρα οι σχέσεις με τους  ''δίπλα'' ,καλώς ή κακώς είναι ελάχιστες έως ανύπαρκτες...

Απο την άλλη σε περίπτωση που γνώριζαν...είναι το ίδιο εγκληματίες..

Σιωπηλή διαμαρτυρία με κεριά για την υπόθεση Φριτσλ

Σε μια αυθόρμητη αντίδραση για τα όσα συνέβαιναν στο «Σπίτι του Τρόμου» του τυράννου Γιόζεφ Φριτσλ, η τοπική κοινωνία της αυστριακής πόλης Άμστετεν -που παραμένει συγκλονισμένη– διοργάνωσε ολονυχτία. Εκατοντάδες άτομα συγκεντρώθηκαν, κρατώντας κεριά, για μια σιωπηρή διαμαρτυρία.

Η ολονυχτία διοργανώθηκε από ένα τοπικό καθολικό σχολείο. Παιδιά, οι δάσκαλοι, οι γονείς και καλόγριες στάθηκαν κάτω από τη βροχή με αναμμένα κεριά, προκειμένου να εκφράσουν την οργή και αλληλεγγύη τους προς την 42χρονη Ελίζαμπετ και τα έξι παιδιά που απέκτησε από τον πατέρα της, έπειτα από σεξουαλική κακοποίηση που ασκούσε πάνω της επί 24 χρόνια.

«Θέλουμε να δείξουμε ότι το Άμστετεν δεν είναι μια πόλη εγκληματιών», δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης.

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι τα στοιχεία του DNA αποδεικνύουν ότι ο Φριτσλ ήταν πράγματι ο πατέρας των έξι παιδιών –το έβδομο πέθανε λίγο μετά τη γέννησή του- της κόρης του.

Τα φυλακισμένα παιδιά, που ζούσαν μαζί με τη 42χρονη μητέρα τους στο κελλάρι του σπιτιού της οικογένειας Φριτσλ, συναντήθηκαν με τα άλλα τρία αδέλφια τους που ζούσαν στο «επάνω» σπίτι. Η 42χρονη και τα παιδιά της λαμβάνουν ψυχολογική υποστήριξη σε ειδική κλινική.

Η μεγαλύτερη κόρη της Ελίζαμπετ πάσχει από μία σπάνια ασθένεια και βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση. Όπως αναφέρει το BBC, αξιωματούχοι της αστυνομίας δήλωσαν ότι κοινωνικοί λειτουργοί είχαν επισκεφθεί αρκετές φορές το σπίτι, αλλά δεν είχαν ανακαλύψει τίποτα παράξενο. Είχαν, μάλιστα, αναφέρει ότι η κυρία Φριτσλ φρόντιζε τα παιδιά, τα οποία έπαιζαν μουσικά όργανα και ήταν κοινωνικά στο σχολείο.

cosmo.gr

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Για να μην ανοίξω καινούργιο θέμα και φορτώνουμε το site...νέα υπόθεση παρόμοια με αυτή...στην Κολομβία...πάει ξέφυγε ο κόσμος....διαβάστε....

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Για να μην ανοίξω καινούργιο θέμα και φορτώνουμε το site...νέα υπόθεση παρόμοια με αυτή...στην Κολομβία...πάει ξέφυγε ο κόσμος....διαβάστε....

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ε αι σιχτιρ πια!!!!!!!!!!τερατα!!!!!!!!!!1και μη ξανακουσω να χρησιμοποιουμε την λεξη"ζωα" γ αυτους!!!!!κανενα ζωακι δε το εκανε αυτο!!!!!!!!!τερατα!!!!!!!!!

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ε αι σιχτιρ πια!!!!!!!!!!τερατα!!!!!!!!!!1και μη ξανακουσω να χρησιμοποιουμε την λεξη"ζωα" γ αυτους!!!!!κανενα ζωακι δε το εκανε αυτο!!!!!!!!!τερατα!!!!!!!!!

έτσι ακριβώς!!!!Και απορώ που πολλές φορές χρησιμοποιούμε αυτήν την ωρολογία... :headbang: :headbang: :headbang:
Το ΤΕΡΑΣ είναι η καλύτερη λέξη...αν και αυτά...διαθέτουν μιά Α' νοημοσύνη..... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ο ανθρωπος πλεον αρχιζει και κανει πολυ σκληρα εγκληματα!  :idiot:
Δεν γνωριζω τι φταιει γι'αυτο αλλα οσο προχαραμε σε εξελιξη τοσο χειροτερα τερατουργηματα θα βλεπουμε.  :(

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Δεν γνωριζω τι φταιει γι'αυτο αλλα οσο προχαραμε σε εξελιξη τοσο χειροτερα τερατουργηματα θα βλεπουμε.  :(

Δεν είναι τώρα...μιλάμε για πολλά χρόνια πίσω...εννοώ αυτοί οι 2....το έκαναν χρόνια...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
μα ρε συ...κοροιδευα την μαμα μου οταν μου ελεγε "προσεχε το ενα προσεχε το αλλο..." και τωρα βλεπω οτι ακομα κ μερα με σημερι δεν μπορεις να εισαι ασφαλης...οτι ακομα κ οι γονεις γ καποιους δεν ειναι τα προσωπα που μαζι τους νιωθουν ασφαλεια....που τα προστατευουν απο ολους κ ολα...λυπαμαι κ φοβαμαι γ αυτα που θα ερθουν...

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Δεν είναι τώρα...μιλάμε για πολλά χρόνια πίσω...εννοώ αυτοί οι 2....το έκαναν χρόνια...

Ναι σιγουρα! Δικιο εχεις!
Απλα φταιει που τωρα βγηκε στην επιφανια και σε συναρτηση με ολα τα υπολοιπα τα οποια εχουν γινει τελευταια.... πχ. οταν βλεπεις παιδια να μπαινουν σε σχολεια και να ανοιγουν πυρ σε οποιον βρουν μποστα τους..... αυτο κατι διχνει.

Βιασμοι, δολοφονιες, ληστειες (συνηθως με θυματα).... τινουν να γινονται πιο βιαια και με περισσοτερη οργη.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ναι σιγουρα! Δικιο εχεις!
Απλα φταιει που τωρα βγηκε στην επιφανια και σε συναρτηση με ολα τα υπολοιπα τα οποια εχουν γινει τελευταια.... πχ. οταν βλεπεις παιδια να μπαινουν σε σχολεια και να ανοιγουν πυρ σε οποιον βρουν μποστα τους..... αυτο κατι διχνει.

Βιασμοι, δολοφονιες, ληστειες (συνηθως με θυματα).... τινουν να γινονται πιο βιαια και με περισσοτερη οργη.
αυτο με τα παιδακια που μπηκαν στο σχολειο με συγκλονησε...τι σκατα βιωματα ειχαν στα 15 γ να το κανουν αυτο;; :headbang: :headbang: :headbang:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
μα ρε συ...κοροιδευα την μαμα μου οταν μου ελεγε "προσεχε το ενα προσεχε το αλλο..." και τωρα βλεπω οτι ακομα κ μερα με σημερι δεν μπορεις να εισαι ασφαλης...οτι ακομα κ οι γονεις γ καποιους δεν ειναι τα προσωπα που μαζι τους νιωθουν ασφαλεια....που τα προστατευουν απο ολους κ ολα...λυπαμαι κ φοβαμαι γ αυτα που θα ερθουν...

Τα ιδια λενε και οι δικοι μου.
Σε λιγο ελεγαν θα φοβομαστε να κυκλοφορουμε εξω.
Θυμαμαι τον πατερα μου να το λεει αυτο 20 χρονια πριν.... και γελαγαμε.

Τωρα βγαινουν αυτα δυστυχως.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
αυτο με τα παιδακια που μπηκαν στο σχολειο με συγκλονησε...τι σκατα βιωματα ειχαν στα 15 γ να το κανουν αυτο;; :headbang: :headbang: :headbang:

Ολοι εμεις εκει περα (για να μην πω ολος ο κοσμος γενικοτερα) συγκλονιστηκαμε.
Ασε σου λεω. Μην τα συζητας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom