Επισκέπτης
Με επιασε μια αναγουλα στα μισα του κειμενου περιπου
και λιγα λες > > >καλα εγω επιμενω και η γυναικα κρεμασμα και ο ιδιος
δεν εχει να κανει με τοσο προχωρημενη ή οχι χωρα ειναι σε οποιοδηποτε τομεα.κριμα και την αυστρια την ειχα σε εκτιμηση χωρα.....την θεωρουσα πολυ προχωρημενη χωρα(σε σχεση και με την γερμανια μαζι),αλλα οχι σε τετοια θεματα.
Οι Αυστριακοί, μετά τον χίτλερ, έχουν ένα ακόμα λόγο να ντρέπονται...κριμα και την αυστρια την ειχα σε εκτιμηση χωρα.....την θεωρουσα πολυ προχωρημενη χωρα(σε σχεση και με την γερμανια μαζι),αλλα οχι σε τετοια θεματα.
Jules μην είσαι τόσο σίγουρος...εσυ ξέρεις τι γίνεται στο δίπλα διαμέρισμα..????εγώ δεν ξέρω εκτός απο τα βασικά...Οι εποχές έχουν αλλάξει....ειδικά στα αστικά κέντρα οι σχέσεις με τους ''δίπλα'' ,καλώς ή κακώς είναι ελάχιστες έως ανύπαρκτες...Μην τρελαίνεστε ρε μάγκες, εγώ πάω στοίχημα πως αν κάτι τέτοιο γινόταν στην πολυκατοικία κάποιου απο εδώ, δεν θα έκανε τίποτα. Μήπως ξεχάσατε τον Δουρή που ήξερε όλη η περιοχή τι έκανε και την κάνανε τουμπεκί;
ε αι σιχτιρ πια!!!!!!!!!!τερατα!!!!!!!!!!1και μη ξανακουσω να χρησιμοποιουμε την λεξη"ζωα" γ αυτους!!!!!κανενα ζωακι δε το εκανε αυτο!!!!!!!!!τερατα!!!!!!!!!Για να μην ανοίξω καινούργιο θέμα και φορτώνουμε το site...νέα υπόθεση παρόμοια με αυτή...στην Κολομβία...πάει ξέφυγε ο κόσμος....διαβάστε....
ε αι σιχτιρ πια!!!!!!!!!!τερατα!!!!!!!!!!1και μη ξανακουσω να χρησιμοποιουμε την λεξη"ζωα" γ αυτους!!!!!κανενα ζωακι δε το εκανε αυτο!!!!!!!!!τερατα!!!!!!!!!
Ο ανθρωπος πλεον αρχιζει και κανει πολυ σκληρα εγκληματα!
Δεν γνωριζω τι φταιει γι'αυτο αλλα οσο προχαραμε σε εξελιξη τοσο χειροτερα τερατουργηματα θα βλεπουμε.
μα ρε συ...κοροιδευα την μαμα μου οταν μου ελεγε "προσεχε το ενα προσεχε το αλλο..." και τωρα βλεπω οτι ακομα κ μερα με σημερι δεν μπορεις να εισαι ασφαλης...οτι ακομα κ οι γονεις γ καποιους δεν ειναι τα προσωπα που μαζι τους νιωθουν ασφαλεια....που τα προστατευουν απο ολους κ ολα...λυπαμαι κ φοβαμαι γ αυτα που θα ερθουν...Ο ανθρωπος πλεον αρχιζει και κανει πολυ σκληρα εγκληματα!
Δεν γνωριζω τι φταιει γι'αυτο αλλα οσο προχαραμε σε εξελιξη τοσο χειροτερα τερατουργηματα θα βλεπουμε.
Δεν είναι τώρα...μιλάμε για πολλά χρόνια πίσω...εννοώ αυτοί οι 2....το έκαναν χρόνια...
αυτο με τα παιδακια που μπηκαν στο σχολειο με συγκλονησε...τι σκατα βιωματα ειχαν στα 15 γ να το κανουν αυτο;;Ναι σιγουρα! Δικιο εχεις!
Απλα φταιει που τωρα βγηκε στην επιφανια και σε συναρτηση με ολα τα υπολοιπα τα οποια εχουν γινει τελευταια.... πχ. οταν βλεπεις παιδια να μπαινουν σε σχολεια και να ανοιγουν πυρ σε οποιον βρουν μποστα τους..... αυτο κατι διχνει.
Βιασμοι, δολοφονιες, ληστειες (συνηθως με θυματα).... τινουν να γινονται πιο βιαια και με περισσοτερη οργη.
μα ρε συ...κοροιδευα την μαμα μου οταν μου ελεγε "προσεχε το ενα προσεχε το αλλο..." και τωρα βλεπω οτι ακομα κ μερα με σημερι δεν μπορεις να εισαι ασφαλης...οτι ακομα κ οι γονεις γ καποιους δεν ειναι τα προσωπα που μαζι τους νιωθουν ασφαλεια....που τα προστατευουν απο ολους κ ολα...λυπαμαι κ φοβαμαι γ αυτα που θα ερθουν...
αυτο με τα παιδακια που μπηκαν στο σχολειο με συγκλονησε...τι σκατα βιωματα ειχαν στα 15 γ να το κανουν αυτο;;