Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.819
- Πόντοι
- 3.886
Σκέφτομαι να το δοκιμάσω... Πώς είναι σαν αίσθηση και εμπειρία;
Ο,τι καλύτεροΣκέφτομαι να το δοκιμάσω... Πώς είναι σαν αίσθηση και εμπειρία;
Θα το δοκιμάσω σίγουρα τότε...!Ειναι τρομερη καβλα! Μετα απο ενα σεσιον που σε πλακωνει στο ξυλο η αφεντρα να στα δινει και στο στομα. Σημαντικο να εχει ωρα να φαει να πιει αρκετο νερο ή τσαι ωστε και τα ουρα της να μην βρωμανε.
Δοκίμασε σε στούντιοΈχω τεράστια ανάγκη από ούρα γκόμενας. Δώστε καμιά οικονομική λύση.
Η καλύτερη εμπειρία είναι να το κάνεις στην γκόμενα και να στο κάνει αμέσως μετά.Ο καθένας στο σώμα του άλλου για να φαίνεται κιολας.Και αφού καυλώσετε να παιχτεί σεξ.Βρες μια βίζιτα που να δέχεται και να κάνει.Ωραία αίσθηση όταν είναι αμοιβαίο ειδικάΣκέφτομαι να το δοκιμάσω... Πώς είναι σαν αίσθηση και εμπειρία;
Ναι ισχύει...Έτσι όπως τ λεςΗ καλύτερη εμπειρία είναι να το κάνεις στην γκόμενα και να στο κάνει αμέσως μετά.Ο καθένας στο σώμα του άλλου για να φαίνεται κιολας.Και αφού καυλώσετε να παιχτεί σεξ.Βρες μια βίζιτα που να δέχεται και να κάνει.Ωραία αίσθηση όταν είναι αμοιβαίο ειδικά
Με ποια;Το δοκίμασα.. Ότι καλύτερο
Για ποσότητα αλλά και άοσμο , γιατι άμα βρωμαει γαμησε τα εγω σου προτεινω Domina Olga και Natalia Basakou απο facebook. H Ολγα ειναι 30αρα ή άλλη μεταξυ 45-50 αλλα καλοστεκουμενη και γυμανσμένη. Και στις δυο περιπτωσεις μιλάμε για βροχη κανονική ! Εννοείται ότι βεβαια τους το εχεις πει για να εχουν προετοιμαστεί, δε το λες την ωρα που παςΜε ποια;
Κ η δικιά μου ειναι sub αλλα δν το γουστάρει κ ειμαι τώρα στην φάση να την εντάξω.. που θα πάει, θα πέσει το κάστροΤο είχα κάνει στη δικιά μου, ενώ δεν το γούσταρε, αλλά γουστάρει sub οπότε λύγισε. Σώμα, μούτρα, μέχρι και στόμα άνοιξε, το γέμισε και το έφτυσε. Απίστευτη γκαύλα, ενώ ουσιαστικά δεν είναι σεξ..Δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου
Θα συμφωνήσω μαζί σου. Η Πέρσα θεωρώ ότι ήταν η πιο εντυπωσιακή αφέντρα που είχα συναντήσει μέχρι πρόσφατα. Απίστευτη γυναίκα. Δεν ήταν του καθαρού, σκληρού ,old school αυταρχικού. Ήταν περισσότερο κίνκυ φάση. Για μένα στην πρώτη 3αδα που πέρασαν ποτέ από τονελληνικό εναλλακτικό ερωτισμό. Δυστυχώς μας έφυγε το κορίτσι. Κάποτε έκανε και κανένα τουρ μια στο τόσο...μετά τον κόβιντ τελειώσανε και αυτά. Να περνάει καλά ο κορίτσαρος !!Το καλυτερο γκολντεν σαουερ το εκανε η Περσα. Διμετρες ποδαρες απιστευτες. Την εβλεπες να κατεβαινει με καθισμα αργο και βασανιστικο μεχρι το προσωπο ποτιζοντας σε ταυτοχρονα. Φοβερη πραγματκα και αοσμα και αγευστα τα ουρα της απο την πηγη στο ποτηρη. Και στο τελος της το καθαριζες μεχρι σταγονα.
Μέχρι πρόσφατα που γνώρισες;;;;;Θα συμφωνήσω μαζί σου. Η Πέρσα θεωρώ ότι ήταν η πιο εντυπωσιακή αφέντρα που είχα συναντήσει μέχρι πρόσφατα. Απίστευτη γυναίκα. Δεν ήταν του καθαρού, σκληρού ,old school αυταρχικού. Ήταν περισσότερο κίνκυ φάση. Για μένα στην πρώτη 3αδα που πέρασαν ποτέ από τονελληνικό εναλλακτικό ερωτισμό. Δυστυχώς μας έφυγε το κορίτσι. Κάποτε έκανε και κανένα τουρ μια στο τόσο...μετά τον κόβιντ τελειώσανε και αυτά. Να περνάει καλά ο κορίτσαρος !!
Άλλο το concept της Πέρσας και άλλo της Ίσιδας. H τρελή αδυναμία που έχω στην Κυρία Ίσιδα είναι μάλλον γνωστή. Για μένα είναι η απόλυτη Αφέντρα. Αλλά στα δικά μου μάτια και τους υπόλοιπους φαν της. Υπάρχουν και υπήρχαν και άλλες αξιόλογες Αφέντρες με το δικό τους φανατικό κοινό. Δεν χρειάζεται να βγάζουμε εμμονές και πόρωση για μια και μοναδική αφέντρα που όλες οι άλλες είναι τίποτα μπροστά τους.... Ο καθένας με τα γούστα του..Μέχρι πρόσφατα που γνώρισες;;;;;
Πες το δεν είναι κακό
Γτ μια είναι η κυρία πια
Για την η Ισιδα θα πω και εγω οτι ειναι καταπληκτικη. Η μια μονο κυρια που λες ποια ειναι;Μέχρι πρόσφατα που γνώρισες;;;;;
Πες το δεν είναι κακό
Γτ μια είναι η κυρία πια