Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.819
- Πόντοι
- 3.886
Έχετε κάποια να προτείνεται;
Ευχαριστώ!Έρικα για ουρολαγνεία η καλύτερη
Τι σημαίνει η καλύτερη στην ουρολαγνεια;;;Έρικα για ουρολαγνεία η καλύτερη
και όμως γίνεται ,η έρικα δεν στα δίνει με την μία σε εμένα πρώτα με κατουράει πάνω στο σώμα μου και μετά τα πίνω της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και τα πίνω επειδή έχει εξετάσεις από δημόσιο νοσοκομείο ,άλλη φορά ενώ με έχει στραπάρει και μου έχει κάνει και fisting μου κατούρησε την πίσω τρύπα μου όλα μέσα ,άλλη φορά στο έπιπλο που έχει μόνο για ουρολαγνεία και skat,άλλη φορά στο κρεβάτι δεμένος με χωνί στο στόμα μου για να τα πιώ όλα και μετά να την καθαρίσω με την γλώσσα μουΤι σημαίνει η καλύτερη στην ουρολαγνεια;;;
Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται κάποια να σε κατουράει καλυτερα από κάποια άλλη.
Να φανταστώ μετά κάνεις μπάνιο έτσι;και όμως γίνεται ,η έρικα δεν στα δίνει με την μία σε εμένα πρώτα με κατουράει πάνω στο σώμα μου και μετά τα πίνω της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και τα πίνω επειδή έχει εξετάσεις από δημόσιο νοσοκομείο ,άλλη φορά ενώ με έχει στραπάρει και μου έχει κάνει και fisting μου κατούρησε την πίσω τρύπα μου όλα μέσα ,άλλη φορά στο έπιπλο που έχει μόνο για ουρολαγνεία και skat,άλλη φορά στο κρεβάτι δεμένος με χωνί στο στόμα μου για να τα πιώ όλα και μετά να την καθαρίσω με την γλώσσα μου
και όμως γίνεται ,η έρικα δεν στα δίνει με την μία σε εμένα πρώτα με κατουράει πάνω στο σώμα μου και μετά τα πίνω της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και τα πίνω επειδή έχει εξετάσεις από δημόσιο νοσοκομείο ,άλλη φορά ενώ με έχει στραπάρει και μου έχει κάνει και fisting μου κατούρησε την πίσω τρύπα μου όλα μέσα ,άλλη φορά στο έπιπλο που έχει μόνο για ουρολαγνεία και skat,άλλη φορά στο κρεβάτι δεμένος με χωνί στο στόμα μου για να τα πιώ όλα και μετά να την καθαρίσω με την γλώσσα μου
Όλοι όσοι πάμε έρικα κάνουμε μπάνιο και πριν και μετά, αν κάνεις golden shower όχι μόνο μπάνιο θα κάνεις αλλά η έρικα σου δίνει ένα μικρό ποτήρι με ειδικό διάλυμα να ξεπλύνεις το στόμα σου και ένα σετ οδοντοβούρτσα μίας χρήσης όπως έχουν τα καλά ξενοδοχείαΝα φανταστώ μετά κάνεις μπάνιο έτσι;
Πολύ σωστή επαγγελματίαςΌλοι όσοι πάμε έρικα κάνουμε μπάνιο και πριν και μετά, αν κάνεις golden shower όχι μόνο μπάνιο θα κάνεις αλλά η έρικα σου δίνει ένα μικρό ποτήρι με ειδικό διάλυμα να ξεπλύνεις το στόμα σου και ένα σετ οδοντοβούρτσα μίας χρήσης όπως έχουν τα καλά ξενοδοχεία
Ακόμα και το golden shower θέλει τον τρόπο τουΤι σημαίνει η καλύτερη στην ουρολαγνεια;;;
Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται κάποια να σε κατουράει καλυτερα από κάποια άλλη.
Ναι είναι σε όλα, καθαρά τα πάντα, ακόμα και παντόφλες μιας χρήσεως δίνει, πετσέτες σεντόνια όλα πεντακάθαρα και η ίδιαΠολύ σωστή επαγγελματίας
Έτσι είναι το σωστό...!Ναι είναι σε όλα, καθαρά τα πάντα, ακόμα και παντόφλες μιας χρήσεως δίνει, πετσέτες σεντόνια όλα πεντακάθαρα και η ίδια
Έρικα για ουρολαγνεία η καλύτερη
Η έρικα σε κατουράει όχι εσύΑν δέχεται ούρα στο πρόσωπο σίγουρα είναι η καλύτερη!
Πού εργάζεται η Έρικα;
Εδώ γελάμεΑν δέχεται ούρα στο πρόσωπο σίγουρα είναι η καλύτερη!
Πού εργάζεται η Έρικα;
Η έρικα σε κατουράει όχι εσύ
σκασε ρε καθυστερημενε,αηδιασακαι όμως γίνεται ,η έρικα δεν στα δίνει με την μία σε εμένα πρώτα με κατουράει πάνω στο σώμα μου και μετά τα πίνω της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και τα πίνω επειδή έχει εξετάσεις από δημόσιο νοσοκομείο ,άλλη φορά ενώ με έχει στραπάρει και μου έχει κάνει και fisting μου κατούρησε την πίσω τρύπα μου όλα μέσα ,άλλη φορά στο έπιπλο που έχει μόνο για ουρολαγνεία και skat,άλλη φορά στο κρεβάτι δεμένος με χωνί στο στόμα μου για να τα πιώ όλα και μετά να την καθαρίσω με την γλώσσα μου
Τότε μη τα διαβάζεις χάχα και η θεανώ κάνεισκασε ρε καθυστερημενε,αηδιασα