Νέα

Ουκρανιδες εν ελλαδι ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leon23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
και εγω εχω παει με καποιες Ουκρανιδες που ειχαν σχεση ή παντρεμενες με καποιον Ελληνα συνηθως με λεφτα.Και τρελαινομουν οταν διαπιστωνα οτι αυτοι τις εδιναν τα παντα και τις ειχαν βασιλλισες αλλα αυτες ειχαν μονιμα τα ποδια ανοιχτα (επι πληρωμη).και τωρα που γνωριζω καποιες που φαινονται αξιολογες ,τρεμω να κανω κατι σοβαρο
τυπε δεν εχεις διαβασει αρθρα του μεγα δασκαλου εκ των στεππων της ουκρανιας?εννοω του μεγα ιωσηφ μπλασκου.βαριεμαι να σου παραθεσω ενα πινακα που ειχε παραθεσει ο δασκαλος νομιζω και που δειχνει τις διαφορες μεταξυ των ρωσιδων και των ουκρανιδων.τυπε μακρια.δεν βλεπεις τι εχει παθει ο προδομενος μαλακας?ρωτα τον δημητρακη να σου πει.

Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αν κυκλοφορησεις τυπε θα βρεις σιγουρα 2 πραγματα.....αερα και ουκρανες! ειναι της καλοπερασης ...αρκει να υπαρχει χορηγος βεβαιως βεβαιως!!!!

Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Aπλα προσεχε μην την πατησεις και σε ξεπαραδιασει!
Ειναι παμπονηρες!Θα στο φερνει σιγα σιγα το φλεγον θεμα...Εχουν τον τροπο τους...και απιστευτες απαιτησεις!
Περνα καλα και βγαλε απο το μυαλο σου καψουρες κ ερωτες!
Βεβαια ενδυκνειται να ταζεις λαγους με πετραχειλια αλλα καποια στιγμη θα σε παρει χαμπαρι!
Χτυπα αρπα και φευγα!

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα.αφου διαβασα ολο το θεμα και τα σχολια λεω να γραψω και εγω το δικο μου!γενικα ολες οι γκομενες του ανατολικου μπλοκ εδω στην ελλαδα ειναι ευκολες στο πηδημα και αυτο το ξερουν καλα εδω θεσσαλονικη ολοι οι συναθλητες του σαιτ διοτι ως γνωστον η μιση πολη πλεον αποτελειται απο ρωσιδες,ουκρανιδες και κυριως γεωργιανες και ρωσοποντιες.δεν εχει σημασια αν ειναι παντρεμενες το θεμα τους ειναι τα λεφτα,αν τις εχεις σπιτομενες η τις ταιζεις γενικος θα εχεις παντα γαμας το στανταρ καθε μερα.αν ομως κοψεις το επιδοτουμενο πρόγραμμα θα κανεις καιρο να το χωσεις γιατι ηδη θα εχει σε αναμονη τον επομενο χορηγο!

Επισκέπτης
Γενικά οι ουκρανίδες στην ελλάδα που βλέπονται
ασχολούνται με ψωλές, αρχίδια και φλόκια.

Όσες δεν βλέπονται με καμπινέδες, παπιες, ξεσκάτισμα γέρων κτλ ...

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
καμμια καλη ουκρανιδα εχει πουθενα ?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γενικά οι ουκρανίδες στην ελλάδα που βλέπονται
ασχολούνται με ψωλές, αρχίδια και φλόκια.

Όσες δεν βλέπονται με καμπινέδες, παπιες, ξεσκάτισμα γέρων κτλ ...
και ολες στην χωρα τους ηταν σπουδαγμενες τυπε :2funny:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
και ολες στην χωρα τους ηταν σπουδαγμενες τυπε :2funny:

:2funny:  περασα σε μια πουτανα που μου ανεφερε οτι ειχε παει Γερμανια προσφατα. Την ρωτησα κι εγω αν πηγε για δουλεια ή διακοπες. Και τι μου απαντησε? Για την απονομη του μεταπτυχιακου της  :S

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
:2funny:  περασα σε μια πουτανα που μου ανεφερε οτι ειχε παει Γερμανια προσφατα. Την ρωτησα κι εγω αν πηγε για δουλεια ή διακοπες. Και τι μου απαντησε? Για την απονομη του μεταπτυχιακου της  :S
μεταπτυχιακου επιπεδου τσιμπουκια  :pipa2: ετσι

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εμενα μου εχουν πει οτι στην πατριδα τους ηταν γιατροι
δικηγορινες
μια μου ειχε πει χημικος μηχανικος
παντως ολες ηταν σπουδαγμενες τυπε :grin:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
ολες ηταν σπουδαγμενες τυπε

Εγώ έχω γνωρίσει Ρωσίδα που ήταν τοπογράφος μηχανικός και δούλευε στην KGB.  Η δουλειά της: Ερμηνεία φωτογραφιών από κατασκοπευτικούς δορυφόρους.

Είχε χάσει τη δουλειά της με την κατάρρευση της ΕΣΣΔ, και είχε ξεμείνει στο Ουζμπεκιστάν (Τασκένδη), γιατί εκεί ζούσε.
Άπειρη φτώχια (πωλήτρια σε καλλυντικά, μισθός $80 το μήνα, η σύνταξη της μάνας της $40 το μήνα).
Το Ουζμπεκιστάν δεν έδιωξε τους ρώσους που υπήρχαν από πριν εκεί (ως υπάλληλοι της ΕΣΣΔ), αλλά η ζωή τους δεν είναι εύκολη. Οι Ουζμπέκοι είναι μελαμψοί και μωαμεθανοί, ενώ οι Ρώσοι ξανθοί και Χριστιανοί.

Ενίσχυσα για λίγο, αλλά τα παράτησα γιατί χρειαζόταν κανονικός σπόνσορας.
Μου πρότεινε να αγοράσω ένα σπίτι στη Ρωσία (στο όνομα μου) για να μένει αυτή και το παιδί της. Το σπίτι έκανε $15.000 (ευρώ 10.000 δηλαδή).

Πολύ όμορφη γυναίκα (περί τα 31 τότε).
Από πήδημα, 7 στα 10.

Η φωτογραφία είναι από το παζάρι της Τασκένδης (συγγνώμη που κρύβω τις φάτσες) με την κόρη της.
Η δεύτερη, το απίστευτο χρώμα ματιού της.

Συνημμένα

• Uzbeka.JPG
    Uzbeka.JPG
    312,9 KB · Εμφανίσεις: 20
  • UzbekaMati.JPG
    UzbekaMati.JPG
    19,1 KB · Εμφανίσεις: 15

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ουκρανιδες στην ελλαδα μονο βιζιτα η κολομπαρο να αρμεγει τα κοροιδα,η εχει πεντε μαλακες γκομενους σπονσορες και αρμεγει το ουκρανακι αυτους..

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
ουκρανιδες στην ελλαδα μονο βιζιτα η κολομπαρο να αρμεγει τα κοροιδα,η εχει πεντε μαλακες γκομενους σπονσορες και αρμεγει το ουκρανακι αυτους..

Προτιμούμε και στηρίζουμε τα γνησια αυθεντικά προιόντα της μαμας Russia που έχουν και διαφορετική κουλτουρα και λενε σχεδόν πάντα ενα..ευχαριστώ ότι και να έχουν ΄΄τραβηξει΄΄ πριν στο ''πεδιο της μάχης΄΄.
Οι Ουκράνες είναι με καλες προδιαγραφές αλλά είναι άλλης..αντίληψης ποιο επαγγελματίες.

OP
OP
L

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.882
Πόντοι
216
Ξεχασατε και τα στριπ ειναι γεματο απο δαυτες ειδικα βορεια ελλαδα! Απο οτι μου εχουν πει τα κΑλυτερα κομματια σκαγανε αρχες 90s ! Μουναρες και της γαμουσες για ψιχουλα! Πλεον εχουν τουπε οι καριολες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom